Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Darkangelef

    Darkangelef Dark Side Angel

    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αγαπητέ μου
     
  2. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Όσο κάποιοι/ες θεωρούν την υποταγή "προδιάθεση", "σεξουαλική προτίμηση", "ανάγκη" και λοιπά αυτοπροσδιοριστικά χαριτωμένα, που συνάδουν με την διάθεση και διανομή της ως αυθύπαρκτης "αξίας", τόσο θα διαβάζουμε κείμενα που ομιλούν για το "δώρο" της υποταγής, τα "διαμαντένια" μουνιά, τις υποτακτικές "τρόπαια" και τις χρυσοφόρες κωλοτρυπίδες... Όταν επιτέλους γίνει κατανοητό ότι η υποταγή αποτελεί κατάσταση στην οποία κάποιος περιέρχεται όταν κατισχυθεί από κάποιον, τον οποίον από εκείνο το σημείο και μετά ο κατισχυμένος μπορεί να αναγνωρίσει ως Κυρίαρχο (ποτέ πριν επειδή αυτός απλά το δηλώνει), τότε θα γίνει κατανοητό και γιατί η υποταγή δεν αποτελεί δωράκι και ο υποταγμένος τρόπαιο.
    Προφανώς, αν τα πράγματα συμβούν έτσι και η συσχέτιση δεν είναι αποτέλεσμα συναλλαγής επί του σεναρίου λήψης ρόλων για κλινοπάλη, ουδεμία brat συμπεριφορά δεν θα εμφανιστεί, ούτε και θα γίνει ανεκτή εφόσον εμφανιστεί. Η brat συμπεριφορές είναι ενδεικτικές ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ και συνεπώς προϊόν ατελούς ή ελλιπούς ή απολύτως ανύπαρκτης κατίσχυσης.
    Ο κυρίαρχος δεν είναι εκεί για να παίζει το θηριοδαμαστή, αλλά για να υποτάξει. Αν έχει υποτάξει τότε δεν θα βιώνει συμπεριφoρές brat και θα λογίζεται Κυρίαρχος εκ του κατισχυμένου. Αν δεν τα έχει καταφέρει, τότε θα κάνει τον θηριοδαμαστή και θα παριστάνει τον κυρίαρχο ενόσω θα στερείται πλήρως την τελευταία αυτή ιδιότητα.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Επανάληψη στα πολύ-πολύ στοιχειώδη..:
    Άλλο άποψη, άλλο γνώμη, η δεύτερη περιλαμβανει βίωμα, η πρώτη όχι υποχρεωτικά.
    ...
    Ο σεβασμός προς και από τον συνομιλητή κερδίζεται σταδιακά, δεν θεωρείται δεδομένος, δεν μπορεί άλλωστε να υπάρξει, αν δεν υπαρχουν δεδομένα, είναι προφανές. Εν προκειμένη περιπτώσει εννοείται η τήρηση των ελάχιστων ικανών και αναγκαίων συνθηκών προς παραγωγή διαλόγου.
    ...
    Θεμέλιο του διαλόγου είναι η κατανόηση των γραφομένων του συνομιλητή. Η ερώτηση για τυχόν διασαφήνιση, όπου χρειάζεται, έχει δυο τεράστια πλεονεκτήματα: μηδενικό κόστος αφ' ενός και την δυνατότητα ή μη (αλληλο)σεβασμού μεταξύ τους, στον όποιο βαθμό/πεδίο.
    Σε αυτό το σκεπτικό καλό είναι να προσπαθουμε να σχηματίζουμε μια καταρχάς "εικόνα" του συνομιλητή.
    ...
    Κατά τα λοιπά...
    Η οποια διαμαντομούνα ή χρυσοκώλα ή ο τσουτσουνοστεφανωμένος μετροποντικοδιακορευτής με ISO ή άνευ δεν φυτρώνουν ξεκούδουνα. Αποτοκα της καθε εποχής είναι, κρίνονται γι' αυτό, επενδύουν , προσδοκούν. Και η εποχή ειναι πολύ ζόρικια, τόσο που μπορει και "πουλάει δικαιώματα μετακάτι και νεοτετοια", καλύτερα κι από τον πάπα σε χάι γαλλόφωνους γερμανούς και τους μπασκλάς αφασικούς τους κολίγους και δι' αντιπροσώπου μαλιστα...
    Σε αυτες τις περιπτώσεις πάντα υπαρχουν καποιοι που τους κρεμαν κουδουνια ή κατι με πισσα και πουπουλα, ιστορικά εξακριβωμένο , τόσο που οι κουδουνοπουπουλάτοι καμώνονται πως γίνονται "μαρτυρες", οχι για να ”κερδίσουν" καμμια χρυσοκώλα η κανά τσουτσουνοστεφή, για την θεραπεία των εαυτών και της μπαλαφάρας τους το κανουν.
    Ευτυχείτε...
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2020
  4. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Το φαινόμενο δεν είναι νέο, παλαιότατο είναι κι εσύ όπως κι εγώ κι άλλοι από εδώ μέσα το έχουμε συναντήσει από συστάσεως του χώρου αυτού. Κατά τη γνώμη μου, η παρατηρούμενη αύξηση της εμφάνισής του είναι μάλλον ανάλογη της αύξησης των "βδσμικών προσκυνητών" και του συνεπακόλουθου θορύβου και ολιγότερο απότοκο των καιρών.
    Αν κάτι το γνωρίζουμε 5-10 είναι συνωμοσία, αν το γνωρίζουμε καλά 100-1000 είναι συντεχνία, αν το "γνωρίζουν" 10.000 δεν είναι πλέον καν αυτό που ήταν...
    Θα μου πεις και γι αυτό οι καιροί μπορεί να φταίνε, δίκαιο...
     
  5. Τρεις μέρες έλειψα και μαζεύτηκαν άλλες 30 σελίδες σχόλιά!!!!!!!
    Καλέεεε !!! Χάχαάχααχαχαχα!!!!
    Λοιπόν! Προφανώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Μπρατ σκλάβοι υποταγες μάστερ όλα τα συναντησα στα σχόλια!!

    Ενα μόνο πράγμα θα σχολιάσω. Το να κλειδωθεί το νήμα είναι κάτι που δεν θα ήθελα και αυτό γιατί όποιος κάτσει το διαβάσει όλο από την αρχή θα καταλάβει πολλά!θα βγάλει τα συμπέρασμά του και θα πορευτει ανάλογα !

    Από κει και πέρα έχω να πω πως τα σχόλιά μίας παρέας εδώ μέσα ούτε με αγγίζουν ούτε τα παίρνω σοβαρά ούτε με συγκινούν στο ελάχιστο! Μετράω ήδη λίγα χρόνια στον χώρο και θα συνεχίσω να πορεύομαι για όσα χρόνια ακόμη μπορώ!
    Το Greek bdsm community είναι μεν ένας χώρος που φιλοξενεί απόψεις σχετικες με την κοινότητά αλλά δεν είναι η κοινότητά στο σύνολο της!  

    Στο θέμα μας τώρα και για να συνοψίσω. Τα brat είτε ως στάτους είτε ως ρόλος είτε θέλετε να τα πείτε κακά υποτακτικά είτε μία εντελώς ξεχωριστη κατηγορία που καμία σχέση δεν έχει με υποταγή ...αφορουν ξεκάθαρα την δυναμική ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν συμφωνήσει σε αυτό. Ανάμεσα σε συναινούντες ενηλίκους που διάλεξαν αυτό τον τρόπο να σχετιστουν. Γιατί? Γιατί αυτό γουστάρουν! γιατί αυτό τους καλύπτει! Και σιγά μην ρωτήσουν κανέναν πως θα βιώσουν την καύλα τους και τον ερωτισμό τους!
    Δεν αφορά συμπεριφορές στην καθημερινότητα .
    Το να είσαι brat είναι υπέροχο για όσους επιθυμούν τέτοια δυναμική ! Ούτε καλό ούτε κακό! Απλά υπέροχο για όσους θέλουν να σχετιστουν με αυτό τον τρόπο!!


    As simple as that!!!
     
     
  6. espimain

    espimain Contributor

     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2020
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μπορεί. Αλλά αν είναι εκπαιδευμένο, θα δυσκολευτει. Κατανοητοι φανταζομαι οι λογοι.
    Οι άνθρωποι αλλάζουμε, αλλάζουν κάποτε και οι ανάγκες μας (ακόμα κι αν τα θέλω μας παραμένουν τα ίδια για καποιο διάστημα) και εάν αυτές αλλάξουν με τρόπους που δεν είναι πλέον το πλαίσιο κάτι αναγκαίο, χρήσιμο ή επιθυμητό ή απολαυστικό και σε κάνει δυστυχισμένο, η επιλογή είναι ή να κάτσεις να πνιγείς ή να δοκιμάσεις να κολυμπήσεις, αν και όσο αντέχεις, ώστε να βρεις λιμάνι ή στεριά, ανάλογα τι ψάχνεις. Είναι ρίσκο. Γιατί παίζει να πνιγείς. Και αφορά άμεσα την συζήτηση περί ελευθερίας στο παράλληλο νήμα.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    ο καυλωμένος με την υπέροχη, ως μεταμοντέρνο κ/υ. καλά να περνούν.
    παρακαλώ για την ανάπτυξη του λύματος λήμματος "ακριβομούνα" στο νήμα της λεξιπλασίας.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Έτσι όπως περιγράφεται μπορεί κάποιος να το πει κινκυ, μπορεί να το πει σ/μ , ακόμη και βανιλα . Κ/υ δεν το λέει και ούτε θα μπορούσε να είναι.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Άκου να σου πω εσένανε, "μεταμοντέρνο κ/υ" είναι, με δόξα και τιμή, γαμιούνται άνθρωπες να καναλιζάρουν την ριάκτα ( https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Αντίσταση-κι-Αντίδραση.12726/page-14#post-1108555 ), δεν θα τους το χαλάσεις εσύ, χου ντου γιου θινκ γιου αρ, ωρέ..?
    Και μεταμοντέρνο είναι και νεοελευθεροαποδομητικό είναι, και απ' όλα είναι...
    Ασουπή..!
     
  11. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Ύμνος στα μπρατίδια...μπορεί να μην έχουμε ξεκαθαρίσει (και προφανώς δεν θα συμβεί ποτέ) τι είναι και τι δεν είναι, τι κάνουν και πως τα άτιμα, όμως το σίγουρο είναι ένα, ότι κάτι μας προκαλούν, κάτι μας "βγάζουν".

    Και δεν ξέρω τι με λέτε εσείς και τι με γράφετε σε 60 σελίδες τώρα (άντε να τις εκατοστήσουμε να προχωρήσουμε και σε έκδοση, εκδόσεις υστερίας, ίντριγκας και πάθους, όλα μπερδεύονται γλυκά) , εγώ ένα ξέρω και έχω να πω. Όταν η άλλη είναι παιχνιδιάρα, ξέρει να με προκαλεί χωρίς να ξεπερνά όρια και (προσυμφωνημένους) ρόλους και προσεγγίζει τα κοινά μας θέλω, όταν εκπέμπει έναν όμορφο δυναμισμό και με κάνει με τον τρόπο της να μην πλήττω και να έχω όλη μου την προσοχή και το ενδιαφέρον πάνω της, όταν με κάνει να γελάω αλλά και να σηκώνω το φρύδι με νόημα, ε αυτό εγώ το λατρεύω και το θέλω όσο τίποτα. Και προσωπικά ένα τέτοιο πλάσμα το θεωρώ μπρατίδιο... άξιο να παίξω μαζί του, να το φιλήσω, να το πονέσω, να το πάρω με κάθε τρόπο και να το φτάσω στα όριά του και λίγο παραπέρα.

    Γενικά τα μπρατίδια μου προκαλούν όμορφες σκέψεις και συνειρμούς αλλά σε κάθε περίπτωση είναι και τι έχει ο καθένας μας στο μυαλό του και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό μα και απολύτως σεβαστό. Άλλοι με τον όρο αυτό βγάζουν σπυράκια, εγή βγάζω άλλα πράγματα...

    Αντίστοιχα όταν η άλλη/'Αλλη καταφέρει να μου "βγάλει" κάτι διαφορετικό, λειτουργώ συχνά κατά τον ίδιο τρόπο. Κάπου διάβασα πιο πάνω "έτοιμο στο πιάτο"...μου άρεσε πολύ ο όρος (τον έκανα μάλιστα εικόνα ο άθλιος) και θα πω ότι θέλω να με "μαγειρέψει" η άλλη, να με προετοιμάσει, να βάλει μπαχαρικά και να κάνει με αγάπη ό,τι είναι να κάνει και σε όλο αυτό θέλω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, να Την προκαλέσω, να γυρίζω σαν το αρνί στη σούβλα και να σιγοψηθώ μέχρι να με πιάσει και να με ξεκοκκαλίσει δίχως έλεος.

    Προσωπικά λοιπόν λατρεύω τα μπρατίδια, ίσως με τον δικό μου τρόπο, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα υπέροχο μυρωδικό για κάθε φαγητό...εεεε παιχνίδι ή σχέση.

    Και επειδή υπάρχει και υστερόγραφο, να πω ότι μπορεί όλα αυτά να φανούν παράδοξα και εντελώς λανθασμένα για κάποιους. Κατανοητό, απλά για να μη σέρνουμε το νήμα μέχρι το Αιγαίο και την υφαλοκρηπίδα μας, δεν θα σχολιάσω κάτι και δεν θα επανέλθω. Κάθε άποψη είναι σεβαστή κα καλοδεχούμενη.
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2020
  12. tithon

    tithon Contributor

    στην μπρατολαγνεια είναι απολύτως αποδεκτό. είμαι μαζί σας αναφανδόν.
    με κ/υ, κ ή υ, δεν έχει σχέση.