Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα καλυτερα φιλικα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος parianos, στις 9 Μαρτίου 2014.

1. parianos

parianos Regular Member

Καποια φιλη μου καποτε, ειπε, πως στα καλυτερα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ... Δεν ειχα συνειδητοποιήσει τι εννοουσε μεχρι που εγινε.... Με μια φιλη μου συζηταγαμε, ποσο καλο ειναι να παιρνει μια γυναικα αντισυληψη και ποσο θα ηθελα να το δοκιμασω.....με κεινα κ με τουτα, περασε ο καιρος, και τελικα ηρθε σπιτι μου απο κει που σπουδαζε (καμποσα χλμ μακρια και σε νησι).....το μεσημερι οταν μαγειρεψα να φαμε, μολις τελειωσα μου λεει, "μπορεις να μου φερεις ενα ποτηρι νερο για να παρω χαπι μου?", τι να κανω και γω, θεωρησα οτι ηταν κανενα χαπι βιταμινουχο απο αυτα που παιρνουν ολες.... Μολις το φερνω τν ρωταω, τι χαπι ειναι αυτο και μου απαντησε αντισυληψη...
    -Πως και? αγορι παιζει στο νησι?
    -"Οχι...."
    -"τοτε??"
    -"Για σενα τα ξεκινησα"
    Μενω καγκελο.... Δεν ειχα ξαναβρεθει σε αυτη την θεση.....οκ, δεν λεω, καλο χωρις προφυλαξη, αλλα τετοιο δωρο απο το πουθενα, δεν το περιμενα ποτε......... Προφανως και ορμηξα.... Τις 5μερες που εμεινε, το σεξ που καναμε ηταν το καλυτερο που ειχαμε κανει ποτε και οι δυο.....το καλυτερο, εγινε ενα βραδυ που για πλακα παλι της προτεινα να δοκιμασουμε κατι που μου αρεσει και δεν αρνηθηκε......πηρα την μασκα και τις εκλεισα τα ματια.... Στην συνεχεια την εδεσα στον μεταλικο κρεβατι μου με τις χειροπεδες, κ τις σταθεροποιησα τα ποδια με σκοινι ωστε να μην μπορει να κανει τιποτα.... τις ερεθισα το στηθος απιστευτα κ την κλειτοριδα απιστευτα σε σημειο που δεν αντεχε.....με ικετευε να σταματησω και να μπω μεσα της.....αλα δεν σταματαγα...συνεχισα με το μαστιγιο να την κτυπαω στα ιδια σημεια....μολις ηταν ετοιμη, απλα εγινε χαμος....
    Οι καλυτερες 5μερες στα 6 χρονια που σπουδαζω....
    Τωρα καταλαβα τι εννουσαν πως στα φιλικα μπαινουν τα καλαυτερα γκολ....