Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ ιδέες στις βάζω, πρόσεχε μονάχα μην έχει για κώλο κανά Ροβεσπιέρο και εκτός απ' το κοτσάνι του μαρουλιού ( δεν νομίζω να έχει κοτσάνι, αλλά κάνει chicε χαχα ), σου κόψει με τα κωλομέρια του και κανά χεράκι.          

Αν έχεις μόνο μπαλκονόπορτα, φώναξε κι έναν παράθυρο και κάντε τρίο. Ποιος ξέρει, μπορεί και να του αρέγει περισσότερο χαχαχα...      

Last edited: 9 Μαϊου 2016
  2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

τί έτσι απλά θα την βγάλει καθαρή ? πρέπει να τον μαστιγώσεις!  

3. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Ετοιμάσου αγαπητέ @kostas master να σε...δαμάσουν και πάρε να...το 'χεις  

4. Tenebra_Silente

Θα κάνω κάτι χειρότερο, θα του εξαφανίσω το δικό του μαστίγιο και δεν θα του επιτρέψω να μαστιγώσει καμία για τουλάχιστον ένα μήνα.
    Επιπλέον, θα τον βάλω να σκεφτεί λύση για το άλλο "υπαρξιακό" που με ταλανίζει από χθες το βράδυ στις 02.47.
    Το λοιπόν, το υ μου όταν κάνει μαλακίες, γουστάρω να το σαδίζω τρελά, εχμ, τιμωρώ ήθελα να πω. Για το παραμικρό παράπτωμα έχει εντολή ( δεν της την λέω καν, την θυμάται μόνη της ), να πιάνει το κουτί με το ρύζι, να μετράει 3.459 κόκκους, να τους πετάει στο πάτωμα και να κάθεται πάνω τους με τα γυμνά γόνατα για μια ώρα.
    Ποιο είναι το "υπαρξιακό" μου? Έχει ένα θέμα με τους μονούς αριθμούς, μια φορά μέτρησε σωστά και με το που έφτασε στο 9 ( του 3.459 ) την έπιασε κάτι σαν αναφυλακτικό σοκ.
    Έσκουζε, βόγγαγε, εκλιπαρούσε, μου είπε να βάλει ή 3.458 κόκκους ή 3.460, εγώ όμως γουστάρω μονά νούμερα. Βρε τι την κλώτσαγα στα πλευρά, τι την πατούσα στο κεφάλι με τις αρβύλες για αλπινισμό ( εκείνες με τα καρφιά στις σόλες ), του κάκου. Τι πρέπει να κάνω? Ξανάπεσα στα lexotanil γαμώτο. Να δεχτώ τον ζυγό αριθμό ή να πετάω κατάχαμα εγώ τον μονό και ας μου μείνει στον τόπο? Όχι τίποτ' άλλο, είναι το αγαπημένο μου υ απ' τα 73 που έχω διάσπαρτα στην επικράτεια. Δεν λερώνει, δεν μιλάει πολύ, τρώει λίγο...   

Δεκτές γνώμες...  

5. Brigitte

Brigitte Contributor

Η αληθεια είναι, τωρα που το σκέφτομαι, το κωλαρακι του είναι λιγο μοβορικο..χαχαχαχαχ...λες να το χασω το χερακι μου??            

Αν χασω όμως το χερακι μου, αυτος θα υποφερει περισσοτερο από 'μενα...τα λατρευει τα χερακια μου λεει...           

Τριο μονο τους χειμερινούς μηνες..κοκκινη γραμμη..τωρα κανει ζεστη, δεν μπορω..           

6. Tenebra_Silente

Τι να σε πω, δεν τον γνωρίζω τον μάστουρα. Κι εγώ λατρεύω το χεράκι της 49ης υ μου, αλλά επειδή ακριβώς λατρεύω μόνο το ένα. Όταν πήγε να κάνει "εξερευνήσεις" στον κώλο μου ( strap και δάχτυλα, αν και μόνο όταν λέω εγώ, όπως λέω εγώ           ), το άλλο της το χεράκι το έκοψα ( έτσι κι αλλιώς δεν μου χρειαζόταν )     .

Υπάρχεις και ο αιρκοντίσιονας, να κάνετε κουαρτέτο και το θέμα της ζέστης λύνεται. Γι' αυτό leave the rotten.    
    Πάντως καλό κουμάσι είσαι και του λόγου σου, για το "υπαρξιακό" μου δεν μου άφησες ούτε μια λέξη.
    Καλάαααα, στο τέλος στην διαθήκη μου το κόβω να αφήσω μόνο τα αγοράκια εγγόνια μου...    

7. Brigitte

Brigitte Contributor

Περιμενε καλεεε...     ..θα εγραφα στη συνεχεια..     ..πολύ βιαζεσαι, θα γερασεις γρηγορα...     

8. Brigitte

Brigitte Contributor

Ατσα! Πολυγαμικος ο παππους..     

Εχεις κ αλλα εγγονακια δηλαδή διάσπαρτα στην επικρατεια ..το βλεπω..στη διαθηκη από μια λουριδιτσα από το μαστιγιο σου θα παρουμε ολοι..σωθήκαμε..                 

Εφόσον το συγκεκριμενο υ σου δε λερωνει, δε μιλαει πολύ, τρωει λιγο, να το προσεχεις θα ελεγα..εχε το στα οπα οπα..αν δεν υποφερει συχνα και από πονοκεφαλους θα σου προτεινα να το παντρευτείς κιολας..σε κελεπουρι επεσες..                 

9. Tenebra_Silente

Ακόμη περισσότερο? Έχω γίνει σαν διασταύρωση του Καρβέλα με τον Μαθουσαλίξ...Μακάρι να γεράσω και να ψοφήσω γρήγορα, έτσι δεν θα έχω πια "υπαρξιακά" σχετικά με το βουδουσουμού. Ε ρε τι τραβάμε εμείς οι άντρες Mistress. Άντε να τα βγάλουμε πέρα με τις υποταχτικιάρες που κυκλοφορούν όξω. Δεν βιάζομαι βρε, εσύ είσαι πιο αργή και από νεκρή χελώνα που την σέρνει ένα ετοιμοθάνατο σαλιγκάρι                

10. Tenebra_Silente

Είπαμε ο παππούς είναι polyglamorous ( που λέει κι ένας φίλος συμφορουμμίτης ) αλλά όχι και τόσο ηλίθιος ( αρκετά ναι ) χαχαχα...Ακούς εκεί να το παντρευτώ, το πολύ πολύ να το βάλω στην κουζίνα να μου κάνει τον κάλαθο απορριμάτων...         

Υ.Γ.

Τίποτε δεν θα σας αφήσω βρε, αχάριστα ε αχάριστα. Θα τα φάω όλα στους γιατρούς και στις ελαιοχρωματίστριες...               

11. Brigitte

Brigitte Contributor

Ε με 73 που εχεις, λογικο να δυσκολευεσαι λιγουλάκι δε νομιζεις??            

Δεν αργω επίτηδες..με εχει βαλει ο Κ μου να μετραω τους κομπους από το χαλί γιατι αργησα να ξεστρωσω η αχρηστη..           

12. Tenebra_Silente

Τελικά τα υ "νέας τεχνολογίας" παρά είναι ακαμάτ(υ)κα. Αν ο Κ σου δεν είναι εγγεγραμμένος σ' αυτό το Forumε, τον βλέπω να γράφεται σύντομα και σ' αυτό το νήμα να στήνει τέντα.
    Αφού σίγουρα θα τον έχεις τιγκάρει στα ψυχολογικά χαχαχα...

Υ.Γ.

Ας είναι καλά το ιντερνέτι και τα κινητά, αλλιώς τα 73 υ δεν θα τα πάλευα με την καμία.
    Βέβαια, πιάνεται το χέρι μου να ρίχνω τιμωρίες και task μέσω skype και sms, αλλά χαλάλι.