Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

1. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

"Τα κουφώματα"

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αυτό είναι το κατάλληλο νήμα, για να βγάλεις τα σώψυχα σου ( με βουδουσουμιάρικη sauce βέβαια ). Επειδή δεν έγραψα τίποτε για τα πιθηκόχερα μου? Άστα, μεγάλο τίγκα και να ήθελα να είμαι κάτι άλλο παρά Mistress με τις παλάμες που έχω, δεν θα μπορούσα. Για να μην πω ότι δεν είμαι και Pro ο μαλθάκας. Αυτό που το βάζεις? ( Μην πεις στα μαξιλαράκια μου χαχα )....      

3. CaptainAfrican

Όχι όχι όχι και όχι, μακριά από τα μαξιλαράκια μου και σ όποια άλλα θες να τα βάλεις      

4. Tenebra_Silente

Ουφφφφ, πάλι καλά που μου επιβεβαίωσες εκείνο που ήδη σκεφτόμουν. Δηλαδή ότι δεν θα ήθελες τις τανάλιες μου στα μαξιλαράκια σου. Από προχθές που άνοιξα αυτό το νήμα, έχω πέσει σε μια υπαρξιακή δίνη δίχως τέλος και είμαι πολύ "εύθραυστος" ψυχολογικά. Δεν ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω, που πηγαίνω, τι να φάω σε 5 μήνες για δείπνο χαχαχα.       
    Με λίγα λόγια...

5. Ermioni

Ermioni Regular Member

είστε ψυχοθεραπεία.- 

6. CaptainAfrican

ψυχασθενείς είμεθα.
    αλλά το αντιπαρερχόμεθα διακριτικώς
    μόνο αυτό το άτιμο αγγόνι του ο @kostas master ποιεί την νήσσαν...να δω μέχρι πότες!!!

7. Ermioni

Ermioni Regular Member

πω πω πω
    φωτιά έχει πάρει το νήμα!!!λαικ απο εδώ, σχόλια από κει....χαμόςςςςςς λέμε 

8. Tenebra_Silente

Περιμένουμε την συνεισφορά σας αγαπητή, δεν γίνεται, όλο κάποιο "αγκάθι" στην ψυχή θα έχετε και σεις ( πάντα βουδουσουμιάρικο, μην ξεχνιόμαστε ).
    Ελάτε, μην ντρέπεστε, όλοι βαρεμένοι, εχμ, προβληματισμένοι ήθελα να πω, είμαστε εδώ.
    Μην είστε ακατάδεκτη και αν δεν έχετε κανένα "θέμα", μην ανησυχείτε, θα σας το δημιουργήσουμε εμείς με τις μαλθακίες που γράφουμε χαχα...   

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  9. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Κάνεις μεγάλο λάθος λιοντάρι μου.....οι ασθενείς μου με έχουν ανάγκη.. ......
    Τώρα πού σε βλέπω όμως νομίζω οτι εσύ με έχεις ανάγκη περισσότερο.. ......
    Γι`αυτό απο σήμερα θα είμαι εδω για σένα.. .....μην ανησυχείς.....χαχαχα

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

εντάξει θέλουμε να μας θέλει απλώς να με αφήνει να κοιμηθώ και λίγο!! 

11. Αντε σας επιτρεπω να μου κλεψετε λιγη απο την δοξα...

12. Tenebra_Silente

Το copyright είναι όλο δικό σου ασυζητητί. Σου κομίζω γλαύκα χαχα. Τώρα κομμένη η πλάκα, να είσαι καλά, ειλικρινά.
    Αν δεν ήταν για σένα, αυτό το νήμα πιθανότατα δεν θα τ' άνοιγα ποτέ και θα έχανα τρελά γέλια.