Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

1. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Να σου κομίσω κι εγώ απ' αυτό που είπε ο απόπάνωμου παππούς...αν δεν κοστίσει και πολύ γιατί είμαι γνωστός κάβουρας...

πωπωπωωωωωωωωωωωω άλλο θέμα που με καίει και με πνίγει και μου καίει τα σωθικά....ο Σκρουτζ μπροστά μου είναι αγέννητο γατάκι!!!

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Α βρε αόρκιστε, εγώ είμαι τόσο τσίπης που ζητώ νοίκι ακόμη και στα κέρματα, γιατί βρίσκονται στο πορτοφόλι μου χαχαχα.    
    Για τις καούρες Gaviscon χαχαχα...   

3. CaptainAfrican

Σαν το Nexium (για τον πόνο της αλληνής) και τα Zantac (για την κωλοκαούρα) ντεν έκει καρντιά μου  

και πΧοιο από τα κέρματα θυσιάζεται?

4. Tenebra_Silente

Με αλοίφωσες ( δλδ μ' έκαμες αλοιφή ). Θυσιάζεται πάντα το μεταλλικό δεκάευρω χαχα. Κάτι τέτοια λέω και ρίχνω την μια υ μετά την άλλη. Για να μην ξεχάσω, ότι μου κάθονται όλες για το απαράμιλλο ποιητικό μου ταλέντο, την απίθανη ομορφιά μου, την θεϊκή εξυπνάδα μου και τον 30μετρο πέοντα μου ( τα 29,95 μέτρα τ' αφήνω στο γκαράζ μου ).
    Εμένα αυτό μου φλέγει τις σάρκες, πως να πάψω να γράφω και να είμαι τέτοιος μοναδικός Mistress, για να σταματήσουν να με κυνηγούν όλες ( ανεξαρτήτως status ) παντού κι εδώ κι έξω.
    Έχω ρέψει ο κιουρατάς, πήδα πήδα, βάρα βάρα, δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω. Με ορούς και διασωληνώσεις κρατιέμαι ζωντανός.
    Για να μην ξεχάσω ότι έχω και τις υποχρεώσεις μου σαν Μέντορας ( που κάνει και πολύ chicε ) σε τουλάχιστον 39 υ και 17 Α ( γυναίκες όλες και εννοείται, ότι τις τσακάω σαν "σωστός" Μέντορας. Ή κάνεις κάτι καλά ή δεν το κάνεις καθόλου ). Oh Captain, my captain, βοήθησε με, κάνε μου ευθανασία μην και γαληνέψει η μαύρη μου η ψυχή. Τράβα με απ' την πρίζα χαχα.   

5. CaptainAfrican

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΙ ΚΑΡΖΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! Επαέ θα μείνεις να υποφέρεις ούλες τις αμαρτίες ΜΟΥ!!!

6. Tenebra_Silente

Ε όχι και καρζόλα βρε μάστουρα ( και μάλιστα με -τσι ). Είπαμε να με βγάλεις απ' την "μιζέρια" μου, όχι να με σαπίσεις ακόμη παραπάνω.
    Κι ο Προμηθέας να ήμουν, ο αετός στο σημείο που έφτασα, θα με λυπόταν. Καλά βρε σύντεκνε, σιγά σιγά θα σου περάσω όλα μου τα σπάνια προσόντα.
    Για ν' αποκτήσεις την μοίρα μου, τότε θα με καταλάβεις, νιεχ νιεχ ( σατανικό γέλιο μέχρι αηδίας )...
    Με τις αμαρτίες σου δεν είσαι κάβουρας ε? χαχα...         

7. CaptainAfrican

Ε όη βέβαια! ΠΛηθωρικός μέχρι ξεχειλώματος (όχι πατούρων, αυτό γίνετε ούτως ή αλλέως χωρίς να μου ρουφάν τον πέο-ντα).
    Κι εγώ βρήκα τρόπο να τον κάνω 5 πόντους σαν και τον αδικό σου. Τον διπλώνω στα 20

8. Tenebra_Silente

Και δεν πληρώνεις και γκαράζ σαν εμένα το μαλθάκα. Πόσο προχώ είσαι ρε γαμώτο, αιώνες μπροστά. Που να μην έχω μετά κι άλλα ψυχολογικά?
    Σε διαβάζω και νιώθω τελείως μα τελείως γιαλαντζί σαν Mistress. Μάλλον πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να γίνω Pro.   

9. CaptainAfrican

Να γίνεις, για να σε παίζουμε, ενώ καπνίζουμε μπα-χο

10. Tenebra_Silente

Χαχαχα, όταν ο πρόεδρος των ασημένιων αυγών δηλώσει τροτσκιστής, θα με παίξετε. Είπαμε, είμαι τίγκα στο ψυχολογικό αλλά όχι τόσο πολύ χαχα....         

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  11. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Είμαι μέσα και εγώ για "pro"......

12. Tenebra_Silente

Όχι playstation μπρε χαχαχα. Σε κάθε περίπτωση Pro Dom δεν υπάρχει στην αγορά.

Υ.Γ.

Σιγά μην αφήσω το εγγόνι μου, να γίνει Pro Domme/Mistress και να έχω ανταγωνισμό ( είσαι και φρεσκαδούρα ), δε σφάξανε.
    Να σου άλλο ένα "πρόβλημα" μου, το μυρίστηκαν διάφοροι ότι το Mistressιλίκι έχει πέραση και πάνε να μου πάρουν το αόρατο γουνί απ' τη μπάμια.
    Βρε ουρτ....χαχαχα...