Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

1. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

"Για το γουνίιιιιιιιι τα κάμνεις όλα, για το γουνίιιιιι γίνεσαι Μιστρες"  

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Στο τέλος θα σε βάλει να κόψεις και το μουστάκι ( που έλεγε και η παλιά ελληνική ταινία χχαχα ).
    Βασικά εγώ έγινα Mistress από πεποίθηση ή καλύτερα μου το επέβαλα ( αφού δεν παίζει να μου επιβάλει τίποτε καμία ).
    Ποιος το μπιπ το γουνί χαχαχα. Σιγά μην βάλω και παντελόνια για να με πάρει κάποια πίπα ( η φούστα είναι πιο βολική, άσε που κρατάει και τα καρύδια φρέσκα χαχα )   

3. CaptainAfrican

Τενέμπρας ΜακΣιλέντε? Εσύ είσαι? Δισεγγόνι κιονά του Μακλάουντα? (όχι του Μίκι Λάουντα)
    Βρε κράτα τα καρύδια φρέσκα και την πίπα ορεξάτη.
    Και θα πάρω εγώ το γουνί

Και: "Φωτάκη, γιατί είσαι φίλος μου...αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις αλλιώς να μην με λένε Μεμά" (ωραίες κουβέντες -ατάκα από άλλη ταινία, "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη")

4. Tenebra_Silente

Όλα τα γουνιά δικά σου αγαπητέ. Αν είναι να ξυριστώ ή να κάνω οτιδήποτε άλλο μόνο για να με κάτσει μια τρύπα, τύφλα να έχει η μαλθακία.
    Δεν τα τρώω στα χάπια καλύτερα? ( Μαϊμούδες, μην ξεχνιόμαστε, είμαι και Σκωτσέζος χαχα ). Πάντως, αν πολλοί γνώριζαν, τι γουνί έχω τραγανίσει στα χρόνια φούστα/μπλούζα ή λόγω - και καλά - καλλιτεχνικής φύσεως/"καταραμένου αέρα". Βλέπω πολλούς να ξεκινούν προπόνηση με το 12ποντο και να πέφτουν με τα μούτρα στον baudelaire χαχα.
    Και μετά μας φταίνε οι γυναίκες, όχι η μαλακία μας, εκείνη ποτέ χαχα.

Υ.Γ.

Όχι άλλο Ιταλίδες, ούτε απ' την Κυψέλη, ούτε αυθεντικές, μπούχτισα. Αυτό και αν είναι το μέγιστο "ψυχολογικό" μου.
    Το λοιπόν, έχω άλλο ένα πρόβλημα, με βλέπω να σας σαπίζω με τα βουδουσουμοπροβλήματα μου χαχαχα.
    Έλεγα, έχω "πρόβλημα", τα έριξα σε μια Mistress ( την πασίγνωστη Lady_icecream_punisher ) και μες στο μισάωρο είχε πέσει στα πόδια μου και εκλιπαρούσε να μου κάνει ποδόλουτρο.
    Και μάλιστα τσαμπέ, πάει ο μύθος ότι όλες οι Mistress είναι Pro ( όχι όμως ο μύθος ότι είναι όλες κρυφό σκλάβες/υπό ). Δεν το χωράει ο νους μου.
    Πως να το βάλω μέσα του? Ν' ανοίξω το κρανίο μου με τιρμπουσόν ή με ακόντιο? Περιμένω εναγωνίως την βοήθεια σας. Έχω ήδη κατεβάσει πέντε φλιτζάνες τσαγιού με φύλλα κόκας.   

Υ.Γ.2

Τενεμπράνγκους Ο' Σιλεντάρα περικαλώ ( είμαι μισός Ιρλανδός και μισός Σκωτσέζος, ο πατέρας μου ήταν Κορεάτης και η μητέρα μου εσκιμώα χαχα )   

5. CaptainAfrican

Το ποσο σε συμπαθαω το κατέεις. Αλλα μεχρι στιβανια φτάνω, έτερον ουδέν! Χαχαχαχα
    Η μαλθακία μας ειναι μεγαααααλη κουβέντα πιο μεγάλη απ´ την τσαπου μου διπλωμένη στα 50 χαχαχαχα
    Οσο για το άνοιγμα κρανίου; ΕΔΩ!!! Θα σε καμω φωτομοντομελού!!!
    Χαχαχαχαχα

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θα καταθέσω κι εγώ τον προβληματισμό μου σε αυτό το ψυχαναλυτικό νήμα του @Tenebra_Silente  
    Αυτή μου η τάση του καλό σεχ να'ναι και ό,τι να'ναι με κάνει να σπιλώνω τον ιερόν χώρον του βδσμου όπως προσπαθούν να τον διαφυλάξουν οι μεγάλες ιέρειες και προκαθήμενοι του...  

7. Tenebra_Silente

Κι εγώ σε συμπαθώ μπρε και άσε τα 12ποντα σε μένα που έχω και ποδάρες. Καλά, από μαλακία πάμε αίμα χαχα.
    Όχι και φωτομοντελού μπρε χαμένε, λάθος κατάληξη και γένος. Εγώ είμαι το Κ ( ουδέτερο περικαλώ και τελείως συνειδητό ).
    Μ' αυτό το νήμα στο τέλος ούτε ο freud χεράκι χεράκι με τον jung δεν με "ισιώνουν" χαχαχα...   

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  8. Tenebra_Silente

Μπράβο σας @margarita_nikolayevna εδώ είναι το "ντιβανάκι" για να βγάλουμε δίχως φόβο και πάθος τα βουδουσουμικά μας εντόσθια χαχα.
    Σεχ και βουδουσουμού? Καλά, εσείς είστε ανίατη περίπτωση, δεν σας ξεπλένει ούτε ο Νείλος. Και μάλιστα καλό σεχ και "ότι να 'ναι"? Θα έπρεπε να αισχύνεστε.   
    Θα πέσει ο Ναός του Βουδουσουμώντα επάνω σας και οι ιερείς του θα πετάξουν τα πασπαλισμένα με καρφιά και σχισμένες σάρκες άμφια τους ( μαζί με τα ωσαννά στους/στις Κ/Α )
    και θα κάνουν ατελείωτες μετάνοιες στον Άϊ Τιμολέοντα τον Βανιλοκράτωρα χαχα...   

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ωχ ωχ ωχ... κι έχω εντοπίσει κάτι σκόνες στον ώμο μου τελευταία!! Μάλλον ο ναός καταρρέει σιγά σιγά και θα με πλακώσει γιατί είχα το μυαλό μου στο σεχ και δεν πρόλαβα να σηκώσω το βλέμμα προς τα άνωθεν... απαπαπαπα      

10. Brigitte

Brigitte Contributor

Δράττομαι της ευκαιριας για να δηλωσω εθελοντικη συμμετοχη (καθαρα για εκπαιδευτικούς λογους.. ) στο συγκεκριμενο ανοιγμα κρανιου..θελω να δω τον εγκεφαλο του @Tenebra_Silente από πολύ κοντα..     

11. Tenebra_Silente

Ενώ καταρρέει, βλέπετε στους ουρανοί ορδές από υποσεραφείμ, φλεγόμενα μαστίγια και τις 7 σφήνες της αποκαλύψεως να σπάνε.
    Μην φοβάστε, είναι βιβλικές σκηνές που μόνο γκάγκαροι/ες βουδουσουμιάρηδες/ισες, μπορούν ν' αντικρίσουν κι ας ξεστράτισαν απ' τον "ορθό δρόμο".
    Σας περιμένει έξω απ' την πύλη του παραδεισένιου dungeon ο Master Petros, να σας δώσει εντολή να μπείτε χαχαχα...      

12. Tenebra_Silente

Πάλι καλά που δεν χρειάζεται να πληρώσεις εισιτήριο, αφού δεν θα δεις τίποτε.
    Το κρανίο μου είναι τελείως κενό πια ( χθες πέρασε η εταιρεία εκκενώσεων " Ο φαταούλας " και μου τ' άδειασε απ' τα περιττώματα χαχα )      

Last edited: 10 Μαϊου 2016