Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υ.Γ.

Επειδή η εγγόνα μου η @Brigitte σήμερα το πάει φιρί φιρί, να την αποκληρώσω. Δεν μας είπε ακόμη, πως αντιμετωπίζει το ψυχολογικό που έχει με κείνον τον μαλά(Κ)α της, που σκούζει ενώ πηδιόσαντε, σε σημείο που να της κάνει παράπονα η γειτονιά της. Αν μη τι άλλο, δεν θα καταντήσει σαν την αδερφούλα της την @sweet_release που δεν μπορεί να κλείσει μάτι τα βράδια.
    Αφού ο μαλά(Κ)ας της κοκκίνισε απ' την ντροπή του και της είπε ότι γούτου γούτου μόνο σε ερημιές ( του τα έχωσε και η δική του γειτονιά ) και μια φορά το 4μηνο.   

2. Brigitte

Brigitte Contributor

Εχμ...καρφωθηκες μονος σου αγαπημενε μου παππουλη.. 
    Δεν ειπα σε κανεναν γι' αυτό μου το πρόβλημα..που σημαινει ότι εσυ με καρφωσες στην σπιτονοικοκυρά και μου εκανε παρατηρηση επειδή από το σπιτι μου ακουγονται φωνες.. 
    Σε ενοχλήσαμε κακε μου παππουλη?? εεε??? Τι να κανω? Ειμαι φωνακλου, το παραδέχομαι  . Επιπλέον ο Κ μου, μου εχει βαλει τασκ να πιανω συγκεκριμενο αριθμο decibel κάθε φορα, αλλιως θα μου χωνει το κουτι από τα παπούτσια του στον πωπουδακο μου..και ξερεις ποσο μεγαλο είναι το κουτι από τα παπούτσια.. 
    Αλλα επειδή εισαι τέτοιος κωλογερας, μην ξαναφωνάξεις την εγγονουλα σου να σου κανει εντριβουλα όταν σε πιανουν τ' αρθριτικα σου..να ερχεται να σε τριβει ο ανεπρόκοπος ο εγγονας σου.. 

3. Tenebra_Silente

O έγγονας μου έχει χεράκια βελούδο και κάνει κάτι εντριβές με ούζο μούρλια ( βασικά με ποτίζει στα λάθρα απ' τη γιαγιά σας ). Όχι σαν εσένα που μια φορά σου ζήτησα να μου κόψεις βεντούζες και μου έκανες την πλάτη γεωγραφικό χάρτη με 5 λαγούς ( εκείνους που ξεβουλώνουν τους νεροχύτες ). Ναι βρε, εγώ το "σφύριξα" στην σπιτονοικοκυρά σου. Στο Παγκράτι πηδιόσαντε εσύ και ο άχρηστος σου, στην Βαρυμπόμπη που μένω εγώ ακουγόσασταν. Και γαμώ τα task σου βάζει ο κόπανος, να τον δω τώρα που θα του στείλω τον λογαριασμό απ' τα κρύσταλλα που έσπασε η φωνούλα σου. Σαν γατιά που τα πέταξαν σε χύτρα με καυτό λάδι τσιρίζατε και τα δυο σας. Μετά, όχι μόνο κουτί με παπούτσια θα σου χώσει στον πωπουδάκο αλλά ολόκληρο το εργοστάσιο της abibas ( για να μην κάνω "κίτρινη" διαφήμιση χαχα ) στην Κεϋλάνη.    

Υ.Γ.

Για να μάθεις ν' αντιμιλάς στον παππού σου και να τον λες κωλόγερα, όχι μόνο σε αποκληρώνω, αλλά δίνω και το ελεύθερο στον έγγονα μου, να πουλήσει όλα τα εσώρουχα σου και τα φράγκα που θα βγάλει, να τα πάρει καραμέλες.      

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  4. Brigitte

Brigitte Contributor

Mεχρι και τα βρακια μου πηρατε ..οριστε, σας τα χαριζω (εχουν και δονηση.. )..χαλαλι σας! Θα κυκλοφορω ξεβρακωτη να δω τι θα μου παρετε μετα!  

5. Tenebra_Silente

Τις φωνητικές χορδές μην και κλείσουμε μάτι. Έτσι όπως πας με τον τυπά σου, θα πρέπει ν' αλλάξουμε πλανήτη για να κοιμηθούμε καμιά ωρίτσα.
    Τι στον πέοντα τον ποτίζεις και αντέχει τόσο πολύ? Μέλανα ζωμό με μύδια και κηροζίνη?

Υ.Γ.

Έχω πρόβλημα, δεν μου αρέσει το latex, ως προς τον strapo ακόμη και στα γεράματα διπλώνω σαν ζώνη 98 φορές το φασολάκι μου, για να χωρέσει στη σωβρακοφανέλα και να μου το μπήξω. Άσε που δεν χρειάζεται και μπαταρίες για να δονηθεί, τσκ τσκ τσκ.     

Υ.Γ.2

Όχι μόνο στη διαθήκη μου δεν θα σου αφήσω ψίχουλο. Αλλά θα ζητάω να μου πληρώσεις και τα έξοδα της κηδείας. Εγγόνια σου λένε μετά...    

6. Brigitte

Brigitte Contributor

Ουτε σ' εμενα αρεσει το latex..επίτηδες μου τ' αγορασε ετσι ο Κ μου γιατι λεει δε θελει να το ευχαριστιεμαι και κατι τετοια κουλά..     

7. Tenebra_Silente

Έχεις "πρόβλημα"? Κάνεις άσχημες σκέψεις για τον εαυτό σου? Έλα, άνοιξε την ψυχούλα σου, ξέρασε τα όλα.
    Είμαστε εδώ για να σε κάνουμε να νιώσεις ακόμη χειρότερα, εχμ, καλύτερα ήθελα να πω    .
    Όταν ο Κ σου σ' αναγκάζει να φορέσεις κάτι από latex, πως αισθάνεσαι?
    Επιστρέφεις στην παιδική σου ηλικία, όταν σε κλείδωναν με τις ώρες στον φούρνο μικροκυμάτων?

Προχωρείς στην έρημο και βλέπεις μια χελώνα αναποδογυρισμένη και ξαπλωμένη στο καβούκι της, τι κάνεις?

Αυτή την τελευταία ατάκα την ξεπατίκωσα απ' το Blade Runner χαχαχα      

8. Brigitte

Brigitte Contributor

χαχαχαχαχαχ...     

βασικα το πρόβλημα μου ειναι άλλο, μεγαλυτερο και απο το latex..σοβαρεύομαι και θα σας πω το πω...ξεκιναω..:

εχω πρόβλημα  
    Τωρα τελευταια ο Κυριος μου θελει να με κανει σκλαβα του..δεν του αρκει να είμαι μονο υποταχτικια του..για να το καταφερει αυτό μου εκοψε εκτος από τις μπουφλες (που λατρευω!), και το σεχ..  και καλα για να αποκτησω εγκρατεια που είναι βασικο χαρακτηριστικο των σωστων σ.  
    Είμαι σε συνδρομο στέρησης..φοραω τα παραπανω βρακακια για να ξεχνιέμαι αλλα δεν μου αρκουν..μου εχει απαγορευσει να με αγγίζω και να τελειωνω με οποιονδηποτε τροπο..οποτε ναι @Tenebra_Silente κανω ασχημες σκεψεις..οι οποιες συνοψίζονται στην εξης μια: να βιασω τον Κυριο μου  .
    Αυτές μου οι σκεψεις πιστευετε ότι με κανουν λιγοτερο υ ή γιαλαντζ(υ)? Αμαρτανουμε μονο με τις σκεψεις μας? Αν καταφερω να τον βιασω θα με διωξει από κοντα του ή θα φανει μεγαλόψυχος? Τι πιστευετε?  

9. Ermioni

Ermioni Regular Member

είναι τόσοι πολλοί οι προβληματισμοί μου που δεν ξέρω με ποιον να αρχίσω....  

10. Tenebra_Silente

Πριν σου ξεδιπλώσω την πανάρχαια σοφία μου, θα ήθελα να διαβάσω και τις γνώμες των "συναδέλφων". Ένα μόνο σου λέω - προς στιγμή αλλά θα επανέλθω - σκλάβα ή υ που να κάνει σκέψεις περί βιασμού του Κ/Α της, είναι τουλάχιστον βανίλια καραμπινάτη και "ενδύεται" ενός βουδουσουμιάρικου status, μόνο για να έχει εύκολο και άφθονο σεχ και λίγες μπούφλες.
    Λυπάμαι που στο λέω, αλλά ή παρατάς το βουδουσουμού ή οι άσχημες σκέψεις που κάνεις για τον εαυτό σου, αργά ή γρήγορα θα συμβούν. Αφού αν είναι αληθινός Κύριος και όχι γιαλαντζί, θ' αποσύρει την Κυριαρχία Του που να χτυπιέσαι κάτω σαν το ζαγάρι. Για μένα είσαι τελείως γιαλαντζ(υ), λυπάμαι που στο λέω, αλλά στα εγγόνια μου δεν μπορώ να πω ψέματα. Στο τέλος, η σοφία μου ξεδιπλώθηκε μπροστά σου σε όλο της το μεγαλείο. Μια γνώμη μονάχα, το πεοβρακάκι της φώτο που έβαλες δεν μου άρεσε, αν βρεις κάτι σε πεοstringάκι, πιστεύω ότι θα σου πήγαινε καλύτερα χαχαχα...         

11. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Θελω και εγω τετοιο βρακακι

12. Tenebra_Silente

Με την (αν)ησυχία σου, δεν βιαζόμαστε, και οικονομικοί είμαστε σαν ψυ(χάκια) και χρεώνουμε με την ώρα τους ασθενείς, όχι με το σαρανταπεντάλεπτο χαχαχα...