Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

1. Ermioni

Ermioni Regular Member

αυτό θα πει άμεση ανταπόκριση...ήθελα να ξερα...δουλειές δεν έχετε???τι έγινε Μr. Tenebra? ο κόσμος δεν έχει κανένα δικαστηριάκι? δε πέφτει καμία αγωγή? καμιά μηνησούλα βρε αδερφέ? 

2. Ermioni

Ermioni Regular Member

''σκότωσα'' τη μηνυσούλα ή μου φαίνεται? 

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Δικαστηριάκι? Εγώ είμαι ηλεκτρολόγος φίλτατη   ( χαχαχα, πλάκα πλάκα σήμερα τα ξεμαλλιάζω μέχρι να καραφλιάσουν και η αποχή καλά κρατεί )...
    Με βλέπω στ' αλήθεια να δίνω στα γεράματα κατατακτήριες για ψυ, αφού οι ηλεκτρολόγοι πάμε για φούντο.  
    Anyway, δουλειά να κάνω θα την είχα ( κάτι λάμπες γι' άλλαγμα και κάποιες εγκαταστάσεις ), απλά σήμερα δεν έχω καθόλου μυαλό.
    Θα πήξω αύριο ( όποιος μαλακίζεται όταν δεν θα έπρεπε, μετά τρέχει χαχα )...  

Υ.Γ.

Την κατακρεούργησες σε βαθμό κακουργήματος χαχαχα... 

Υ.Γ.2

Όχι και Mr. τώρα είναι που με σκότωσες χαχαχα...   

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  4. Brigitte

Brigitte Contributor

Ε ναι λοιπον το παραδέχομαι..μπηκα εδώ μονο για το αφθονο και ευκολο σεχ..είναι ενας φθηνος τροπος για να το αποκτησω αλλωστε, μην το ξεχναμε και αυτό.. 
    Περα από την πλακα τωρα θελω να δηλωσω ότι με λενε Brigitte και είμαι σεξομανης.. 
    Μπηκα εδώ μπας και ικανοποιησω την ακορεστη καυλα μου αλλα ματαια..
    Ο Κ μου, μου στερει συστηματικα το γουτου γουτου γιατι εχει καταλαβει τον εθισμο μου..
    Ο @Tenebra_Silente με αποκληρωσε ηδη και με ξεμπροστιασε πριν λιγο μπροστα σε ολη τη φαμίλια και σε αγαπημενους φιλους..

..δε μου μενει τιποτα πχια..παιρνω το πεοβρακακι μου και αποχωρω..     

5. Tenebra_Silente

Αυτό ήταν, αποδέχτηκες επιτέλους την αλήθεια σου και είσαι πια σε καλό δρόμο για την απεξάρτηση.
    Σε λένε @Brigitte και είσαι καθαρή, πίστεψε με, σύντομα θα μπεις στον "κύκλο" και θα μπορέσεις να το πεις.
    Θα καταφέρεις να δαμάσεις την απέραντη λαγνεία σου. Θα σου στερεί ο Κ σου το γούτου γούτου και θα του γελάς στα μούτρα.
    Θα κραδαίνει μπροστά σου την ζώνη του και θα προτιμάς να φτιάξεις μαλλάκια ( βγάζοντας του την γλώσσα όλο περιφρόνηση ).
    Μόνο για το θάρρος σου, σε επαναφέρω στην κληρονομιά μου ( κάνε και την μαλακία να την αποδεχτείς, είμαι τίγκα στα χρέη, θα πάρεις κι εκείνα χαχαχα )...
    Αφήνω τον λόγο στην φαμίλια και στους φίλους, για μένα είσαι ξανά χαμηλά, έχεις τρυπήσει την γη και βρίσκεσαι στο υπέδαφος σαν το άξιο εγγόν(υ) που γνώριζα.
    Με κάνεις περήφανο για το ξεφτιλίκι σου, τόσο που δακρύζω από συγκίνηση, εύγε χαχαχα...    

6. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Εδώ και αρκετή ώρα τα δάκρυα μου δεν σταματούν απο συγκίνηση.. ....σταμάτησα την δουλειά τα παράτησα όλα για να είμαι εδώ κοντά στην φαμίλια......
    Τι είπε το μικρό μου το αδερφάκι....?χαχαχα
    Έλα γύρνα ξανά κοντά μας αγαπημένη @Brigitte και όλα νερό και αλάτι.. .
    Ελάτε να την αγκαλιάσουμε όπως παλιά και να φωνάξουμε όλοι μάζι δυνατά στον ακατανόμαστο Κ της.....ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕΕ......
    Έτσι γιατί το αξίζεις.......

7. Kostas.V.

Μα καλά πώς σου πέρασε από το μυαλό τέτοιο πράγμα.....?
    Δεν θα σε ανταγωνιζόμουν ποτέ....τς τς τς τς....

8. Ermioni

Ermioni Regular Member

Αααααα τώρα ανέβηκες λέβελ στα μάτια μου!!!παιδί λαικό του μόχθου κ της εργατιάς.....πως είχα την αίσθηση ότι ήσουν δικηγόρος....μάλλον είναι που έχεις το μπλα-μπλα....
    Κ εγώ ξεστραβωθηκα...το παλιοκινητό γαρ....
    Σας είπα κύριε Σκοτάδια?που το κακό???

9. Tenebra_Silente

Είναι κάποιοι χαρακτηρισμοί που μου προκαλούν αναφυλαξία, ο ένας είναι δικηγόρος και ο άλλος Κύριος χαχα. Δεν πειράζει όμως, μπορεί να είμαι τίγκα αλλά είμαι καλός άνθρωπας και συγχωρώ ( έτσι λέω για να ρίξω στάχτη στα μάτια....μαζί με τ' αναμμένο τσιγάρο χαχαχα )....  
    Παιδί του μόχθου δεν λες τίποτε, έχω λιώσει παπούτσια στο περπάτημα. Έτσι βγαίνουν πέρα 139 υ και 87 Mistresses? ( Μ' αυτό το νήμα η φήμη μου εξαπλώθηκε στα πέρατα του σύμπαντος. Και καθόμουν κι έγραφα ποιήματα ο πανίβλακας χαχα. Σκέψου, ότι πια την ποίηση την σιχάθηκα. Έχω "πρόβλημα" )   

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  10. Tenebra_Silente

Και ο Διάολος δεν υπάρχει εγγονάκι μου ( γι' αυτό σου έχω αδυναμία σε σχέση με τ' αδέρφια σου. Μ' αφήνεις να κερδίζω, με τρόπο που να γλιτώνω τα μούτρα μου χαχα )...   

11. Kostas.V.

Παππού κρύβε λόγια.....χαχαχαχ

12. Tenebra_Silente

Κι εκεί που έκανα τον νυχτερινό μου περίπατο στην παραλιακή. Φύσηξε αέρας δυνατός και στο μυαλό μου γεννήθηκαν άλλα δυο προβλήματα. Το πρώτο είναι γενικής φύσεως και θα έλεγα κρίσεως ταυτότητας.
    Αφού έχω πια την εντύπωση, ότι η διαφορά ανάμεσα στον/στην μέσο/η βανίλια και στον/στην μέσο/η βουδουσουμιάρη/α είναι ότι ο/η πρώτος/η κάνει πράγματα που είναι βουδουσουμιάρικα και ας μην γνωρίζει καν την ονομασία τους.
    Ενώ ο/η δεύτερος/η ορέγεται/ονειρεύεται πράγματα που είναι βουδουσουμιάρικα, τους δίνει την ορθή ονομασία τους, αλλά τα περισσότερα τα κάνει στον ύπνο του/της.

Δεύτερον - και ακόμη πιο "βαρύ" σαν πρόβλημα -, με την υ μου ζω ένα ατελείωτο Πάσχα, αφού δεν παραλείπει, να προσπαθεί να μου τα κάνει τσουρέκια καθημερινά. Θα ζητούσα την γνώμη και την βοήθεια σας. Αλλά πιθανότατα και να με στείλετε στα τσακίδια.
    Τεσπα, ένιωθα την ανάγκη να πω κάπου τους "βουδουσουκαημούς" μου και να τους βγάλω από μέσα μου, πριν αρχίσω να (ξανά)κάνω άσχημες σκέψεις για τον εαυτό μου χαχα...