Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στερεοτυπα.?οχι.Στερεοφωνικα...?ΝΑΙ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος master music, στις 26 Ιουλίου 2010.

1. master music

master music New Member

Πανε χρονια..πολλα χρονια.Επιτελους ψαχνοντας,σας βρηκα ενα βραδυ σε ενα μπαρακι της πολης(θεσσαλονικη)απο αυτα τα παρακμιακα.Ημουν ως συνηθως λιωμα και οπως παντα μονος,αλλα...τα ματια μου δηλωναν οτι εψαχνα κατι διαφορετικο και συντομα μαλιστα.Ομορφοι ηταν και οι δυο απεναντι μου κατι του ειπε στο αυτι η κοπελιτσα γελασαν δειχνοντας οτι μιλανε για μενα.Δε τους γαμεις?ειπα απο μεσα μου και συνεχσα τον αγωνα να δω του ποτηριου το πατο.Στειλατε ενα κερασμενο κι ετσι ξεκινησαν ολα.Πηγαμε και οι τρεις σπιτι μου εγω κομματια εσεις δειχνατε οτι ελεγχατε την κατασταση.Αρχισατε να χαιδευεστε μπροστα στα ματια μου απεναντι μου κι εγω παλι επινα.Ελα μου ειπε η μικρη οταν ειχα φιαχτει.εβαλα ολη μου τη μαεστρια στη γλωσσα μου πανω στο κορμι της.ξαφνικα ενιωσα το χερι του πισω μου..τι κανεις ρε μαλακα?ρωτησα...σε χαιδευω.αν με ξαναακουμπισεις φιλε θα σε πλακωσω προσεχε του ειπα.Και τοτε...αρχισε ακομα πιο επιμονα να με χαιδευει κι αυτος κι αυτη.Ο ηχος απο την αναποδη που εφαγε παγωσε τα παντα στο χωρο.Βγηκε και η βια χρονων καταπιεσης με ευκολεια απο το αλκοολ και να σου τρωει και τη δευτερη..Κι εκει ηταν που επιτελους ηρθε η μεγαλη στιγμη.Πεταχτηκε η μικρη και φωναξε δυνατα...θελω κι εγω χτυπησε με αφεντη κι εμενα πιο δυνατα...χωρις καν να το σκεφτω τη χτυπησα με ολη μου τη δυναμη στο πισινο...κι αυτο ηταν...ενιωσα εκεινο το ριγος να με διαπερνα.Αυτο ηταν αυτο που εψαχνα...τους εβαλα και τουσ δυο στα 4 αριστερα και δεξια μου σα βασιλικο κινεζικο ζευγαρι σκυλιων.Αρχισαν να μου το παιρνουν στο στομα μια ο ενας και μια η αλλη.Ανα τακτα διαστηματα τους εριχνα και απο καμια και γκαυλωναμε και οι τρεις..Στο τελος γυρισε ο γιωργακης και μου ειπε...απο τα στερετυπα δεν ειναι καλυτερα τα στερεοφωνικα?Ναι φιλαρακο ΕΙΝΑΙ.ευχαριστω που μου δειξατε το δρομο μου εστο κι αργα δε σας ευχαριστησα τοτε ισως διαβασετε καποτε αυτο και καταλαβετε.Δε σας ξαναειδα αλλα...καλα να ειστε οπου κι αν ειστε

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Στερεοτυπα.?οχι.Στερεοφωνικα...?ΝΑΙ.

Πολύ ωραία εμπειρία, το λογοπαίγνιο άπαικτο!
    Πάντα τέτοια  

3. master music

master music New Member

ευχαριστω να σαι καλα

4. anima0

anima0 Regular Member

Πραγματικά , λογοπαιγνιο φοβερό , κι ωραία φάση , τυχερός ήσουν