Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 30 Μαϊου 2008.

  1. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Ο κήπος ερρίφθη.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    ????
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    inco..αναφερομουν στο απο πανω ποστ κι ειδικα σ αυτα που γραφει στην παρενθεση  


    ΥΓ. Δε μ αρεσει να βαζω quote..σπανια το χρησιμοποιω..
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    αφου δεν βοηθαει το κοινο Κορνηλιε δεν μας δινεις το 50-50;
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Απλά απόρησα με τη φώτο,όχι με το κιχ  
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    συνειρμοι.. ειπα "κιχ" και θυμηθηκα το ακου, βλεπε, σωπα... 
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που λες. Ίσα ίσα αν εξαιρέσεις την Ερεσό που έχει την δήθεν "φήμη" από εκεί και έπειτα οι λεσβίες είναι βέβαιο πως δεν είναι περισσότερες στην Λέσβο από ότι στην Μύκονο τα καλοκαίρια. Επίσης και στην Ερεσό την ίδια υπάρχουν κάποια μαγαζιά που συχνάζουν αλλά είναι περισσότερα τα αντίστοιχα με κόσμο straight. Μην σου πω βέβαια πως επειδή την έχουν δει κάπως οι ιδιοκτήτες των gay bars εκεί, πολλές λεσβίες πηγαίνουν στα άλλα bar.

    Από εκεί και έπειτα πράγματι η σκοπιμότητα τέλεσης αυτού του μυστηρίου, αφού είναι όντως παράνομο (μέχρις στιγμής) εγείρει πολλά ερωτηματικά. Προφανώς ο δήμαρχος προσπάθησε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και εν γένει στο νησί του, για την προβολή ενόψει της τουριστικής περιόδου. Τώρα για το ουσιώδες βέβαια ζήτημα θεωρώ ότι το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης πρέπει να καθιερωθεί και για τα ομόφυλα ζευγάρια ώστε να έχουν όλα τα δικαιώματα της συμβίωσης των ετερόφυλων ζευγαριών. Και ενώ ο γάμος δεν είναι παρά μία σύμβαση, συμφωνώ με την Lady_in_Black πως τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια για όλους. Οπότε γιατί όχι και πολιτικός γάμος σε gay ζευγάρια, εφόσον τροποποιηθούν κάποιες διατάξεις του συντάγματος. Εμένα η ένστασή μου είναι αλλού και έχει να κάνει με τα παιδιά. Εφόσον φυσικός τρόπος για την απόκτηση παιδιών μεταξύ τέτοιων ζευγαριών δεν υπάρχει, δεν μπορεί να γίνεται λόγος για νομιμοποίηση υιοθεσίας παιδιών.

    Έχω έναν πολύ φίλο μου δικηγόρο ο οποίος είναι αθεράπευτα ενάντια στον γάμο αλλά μόνο για τον ίδιο. Για τους άλλους ασφαλώς και το επικροτεί γιατί όπως μου λέει αυτοί θα είναι οι μελλοντικοί πελάτες. Να παντεύεστε, να παντεύεστε....και να χωρίζετε μετά. Ψυθιριστά, ψυθιριστά το τελευταίο μέρος της έκφρασης.   Φαντάζομαι cornilie η συγκεκριμένη δικηγόρος είναι η Χριστίνα Ιακωβίδου????   Ααα οδοντίαντρος είναι αυτή ξέχασα  
     
  8. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Και ομως. Και μπορει, και γινεται.
     
  9. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Όπως και να έχει Tropical Storm το παιδί, μία μητέρα θα αναζητήσει και έναν πατέρα. Όπως και να έχει.
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Ε τότε κακό είναι να έχει δύο    

    Το τελεευταίο που θέλω σε αυτή τη ζωή είναι να ξανασυζητήσω το θέμα της υιοθεσίας,ειδικότερα χωρίς να υπάρχει καμία γνώση και έρευνα για τα παιδιά που υπάρχουν ή έχουν υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλα ζευγάρια..(Πως τους δίνονται,υπό ποιες προυποθέσεις και έρευνες,τι έλεγχος υπάρχει,ποιες οι στατιστικές μέχρι σήμερα,πως καταλήγει ένα τέτοιο ζευγάρι να επιθυμεί παιδί,τι τριβές και τι ζυμώσεις έχουν υπάρξει κτλ κτλ κτλ)

    Σε έναν πλανήτη που βρίθει από ορφανά και παραμελημένα παιδιά,κοιτάμε αντί να τα δώσουμε σε ανθρώπους που θα τους παρέχουν αγάπη,να τα δώσουμε σε ανθρώπους με βάσει το φύλο,που θα τους δώσουν αγάπη..και τα παιδιά στοιβάζονται στα ιδρύματα(κυρίως τα σκουρόχρωμα..

    Ξέρω πως ακούγεται προκλητικό αυτό που έγραψα και συγνώμη για κάτι που θα πω.Δε θα δεχτώ αντίλογο με βάσει τα κλισέ και τις ηθικοθεωρίες του καθένα.Θα απαντήσω μόνο σε όποιον μου παραθέσει στοιχεία που θα καταρρίπτουν τα όσα έγραψα..Είναι μεγάλη φθορά να πρέπει να λες κάθε φορά για το κάθε τι πως" είμαστε οκ"..
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    παρα τις οσες αντιθετες αποψεις ακουστηκαν για την δικη μου θεση , θα επαναλαβω οτι σε καμια περιπτωση δεν ειμαι κατα του δικαιου και της ισοτητας ... για μια ακομη φορα θα πω "βρειτε αλλη λεξη" ... οχι "γαμος" εκτος αν το κανουμε σαν τους Αμερικανους που με την λεξη "γαμο" φερνουν στην εκκλησια και τα αγαπημενα τους κατοικιδια να τα παντρεψουν ... 3-4 ο γιωργος με τον παυλο 4 με 5 η μαρια με την ελενη 5 με 6 ο αζωρ με την λασσυ και παει λεγοντας ....
    Ακομα να ειστε πολυ πονηροι εναντια στις πονηρες παγιδες ...
    οχι δεν τασομαι μαζι με τον Πλευρη ... αλλα ουτε και θα κανω την στρουθοκαμηλο στην νεα ταξη που ξεσηκωνει την Ελλαδα και την διχοτομει στο ονομα ποιου πραγματος ?????
    Θα ερθουν στην χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια να μιλησουν για ισοτητα ... μωρε κουνια που σας κουναγε ... Για δεν πανε να κανουν τις παρελασεις τους και τους "γαμους" τους στο Ιραν εεεε ? ... αντε να σε δω νεα ταξη εκει που εχει Αχμεντινετζαν και γιαταγανια ..
    Ξυπνατεεεεεεεε ... μαυριστε καθε τετοια προσπαθεια .. απο παρελασεις μεχρι δημαρχιακα καραγκιοζιλικια ... αναγετε τις πραγματικες δυνατοτητες της δημοκρατιας και οχι τα σωου που δρουν καταλυτικα σε θεσμους και αξιες διχως νεες προτασεις παρα μονο καταστροφη ...
    Ακομα σταματηστε να μπερδευτε τον λογο του Θεου με το πως το φανταστηκαν οι καθε λογεις καραγκιοζιδες που ονομαστηκαν εκκλησια ....
    Αν λοιπον οι μοναδικες γνωσεις πανω σε αυτο το θεμα ειναι απο τις κινηματογραφικες ταινιες του Πασχα ... αστο καλυτερα να παει στο διαολο .. αστο ...
    Δεν μπορει ρε γαμωτο ... μαζικη υπνωση σας εχουν κανει ? .....
     
  12. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    @ isnogood: Σου προτεινω να δεις το ντοκιμανταιρ που κερδισε το βραβειο στο προσφατο Φεστιβαλ Ντοκιμανταιρ Θεσσαλονικης. Λεγεται Be Like Others, της Tanaz Eshangian. Περιγραφει την κατασταση στο Ιραν (ειναι απο το Ιραν) των ομοφυλοφιλων.

    Ειναι γνωστο πως εκει η ομοφυλοφιλια ειναι παρανομη, μεγαλη ντροπη για την οικογενεια, και η ποινη ειναι φρικιαστικη. Ομως, το παραδωξο ειναι οτι αν ο ομοφυλοφιλος "παραδεχτει" οτι πασχει απο ασθενεια, μπορει να κανει αλλαγη φυλου και ετσι γινεται νομιμος και αποδεχτος. Μπορει και να παντρευτει νομιμα, ασχετα αν θελει η δεν θελει να παντρευτει τον εραστη του. Που σ'αυτες τις περιπτωσεις η οικογενεια επιμενει στο γαμο, για να σωσουν οτι αξιοπρεπεια τους εχει μεινει στα ματια της κοινωνιας.

    Λοιπον φαντασου οτι οι gay σ'αυτην τη χωρα, αναγκαζωνται να αλλαξουν φυλο, θελοντας και μη, για να επιβιωσουν. Αυτα τα θαυματα κανει η θρησκεια, οταν ανακατεβεται με τους νομους. Τραγικες καταστασεις.

    Αληθεια, θα ηθελες κατι τετοιο στον τοπο μας?

    Και επιτελους, ποτε θα μπορεσουμε να δουμε εναν ανθρωπο σαν ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι ως αντιπροσωπο των φοβιων και ανασφαλειων που κουβαλαμε μεσα μας?

    Ολοι ισιοι ημαστε, και ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα και ευθυνες, σαν ανθρωποι. Αφτη ειναι η λογικη αποψη. Ας αλλαξουν και οι νομοι πια να παψουν οι βλακεις και οι τραγικες καταστασεις.

    Κι αν δεν σου αρεσουν αυτα που βλεπεις, απλα μην κοιτας. Κοιτα τον εαυτο σου, και πως μπορεις να τον βελτιωσεις. Εφοσον κατι δεν σε βλαπτει προσωπικα, μην ασχολεισαι. Live and let live.