Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιουνίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    Λαθος καταλαβες φιλε αλλα εννοω λεγωντας μπαζα και διαμαντια, και εχουν καποιον σκοπο αυτα που λεω και απευθυνονται ειδικα σε αυτους που κανουν πραγματικα κακο στο χωρο μας εστω και παρατηρωντας τον.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2007
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    Δεν ξέρω αν κατάλαβα λάθος φίλε MasterPerris , αλλά στην περίπτωση που ισχύει αυτό θα ήθελα αν μπορείς να έδινες κάποιες περαιτέρω επεξηγήσεις καθότι το προηγούμενο ποστ σου μου μοιάζει αρκετά staight forward.
    Δεν ξέρω αν θα ήταν δυνατό να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.

    Ευχαριστώ
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    ..................
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές..

    Φιλε στο προηγουμενο ποστ σου εγραψες οτι οι γυναικες (Μιστρες, σκλαβες δεν βαζω βανιλες γιατι μιλαω για τον χωρο μας) κλεινονται στο γυαλινο πυργο τους και δεν μηλανε σε κανενα.

    Ξερεις γιατι ?Θα σου πω λοιπον την δικια μου αποψη γιατι συμβαινει αυτο.

    Φαντασου μια Μιστρες η μια σκλαβα που ανακαλυπτει αυτο το σαιτ, με τι χαρα και τι προσδοκια μπαινει μεσα στο σαιτ να βρει αυτο που δεν ειναι ευκολο να βρει στον βανιλα χωρο που ζει.

    Και ας πουμε οτι μια σκλαβα μετα απο χιλιους δυσταγμους ενδονει στο καλεσμα ενος Κυριαρχου απο εδω μεσα που δεν ειναι τιποτε αλλο απο εναν στερημενο απο σεξ βανιλα αντρα (κατ'εμε μπαζο για τον χωρο μας), αυτος λοιπον οταν παει η υπο μαζι του να κανει τα ονειρα της πραγματικοτητα θα της τα γρεμισει γιατι δεν ειναι αυτο που δηλωνει, και δεν μπορει να της δωσει αυτο που προσδοκα αυτη απο αυτον, και αν συμβει αυτο μια δυο φορες και ειδικα στην Ελληνιδα υπο, θα την κανει να κλειστη στον γυαλινο της πυργο που γραφεις και εσυ σε μια μπερδεμενη κατασταση κανοντας την να μην ξαναδοκιμασει ποτε να βρει αυτο που ψαχνει, κατ' αυτον τον τροπο κανει ζημια και σε εσενα αυτος ο ασχετος στερημενος βανιλας, γιατι εσυ που εισαι του χωρου θα μπορουσες να της δοσεις αυτο που ψαχνει την Κυριαρχια σου, και θα μπορουσες και εσυ να παρεις απο αυτην αυτο που θελεις εσυ την υποταταγη της και οχι ενα βανιλενιο πηδημα με δυο χαστουκια στον κωλο.

    Το ιδιο φαντασου και για μια Μιστρες που βρισκει εναν δηθεν σκλαβο που οταν ξεκαυλωσει (χυσει) τον πιανουν οι ενοχες γι' αυτο που εκανε και γινετε απο την μια στιγμη στην αλλη αλλος ανθρωπος, τι ξενερομα παθαινει η πραγματικη Μιστρες που αλλα προσδοκουσε απο εναν πραγματικο σκλαβο και αλλα βλεπει

    Το ιδιο μπορει να συμβει και σε εναν πραγματικο Κυριαρχο, η σκλαβο να τους πεσουν τιποτε αγαμητες βανιλες και οχι πραγματικα υπο, η Κυριαρχα θηλυκα, το απολυτο ξενερομα, το μονο που οι αντρες δεν κλεινονται τοσο ευκολα στον γυαλινο πυργο τους.

    Αυτους εννοω μπαζα φιλε, και αυτοι προκαλουν κακο στον χωρο μας,αυτους λοιπον θα μπορουσα να τους δεχτω σαν απλους παρατηρητες του χωρου λεγοντας και τις αποψεις τους για Ε/εμας, οχι ομως να δηλωνουν Κυριαρχοι/ες σκλαβοι/ες για να πηδηξουν η να πηδηχτουν, αυτοι ειναι επικινδηνοι για τον χωρο μας και παραπλανουν τους πραγματικους αυτοι θα μπορουσαν να πανε σε ενα σαιτ που ψαχνουν μονο για σεξ και οχι στο δικο Μ/μας χωρο, ειναι σαν να μπαινω εγω σε ενα σαιτ γιατρων και να κανω τον γιατρο και μαλιστα να γραφω και συνταγες για διαφορες ασθενειες, δεν γινομε επικινδυνος ?

    Αλλο να ειμαι στο σαιτ των γιατρων και να τους παρατηρω και να μαθαινω διαφορα λεγοντας και τις δικες μου αποψεις, και αλλο να λεω οτι ειμαι γιατρος, τοτε ειμαι για το σαιτ των γιατρων (μπαζο) και επικινδηνος.

    Εχουμε διαβασει εδω μεσα πολλες φορες απο φιλους/ες του χωρου που ετυχε να πεσουν σε τετοια ατομα ποσο ασχημα ενιωσαν.

    Πιστευω να καταλαβες τωρα φιλε και να μην παρεξηγεις την λεξη (μπαζο) που ειπα, και δεν μιλαω για τους απειρους του χωρου, μιλαω για τους ασχετους
    του χωρου.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2007
  5. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στο


    Μπορώ να κατανοήσω την ανησυχία σου MasterPerris με μια μικρή διαφορά.

    Κατ' εμέ αν το εν λόγω site ήθελε να προσελκύσει αποκλειστικά άτομα που έχουν ερίσματα στο bdsm θα μπορούσε να το κάνει ξεκινώντας από την αρχή ως paysite και διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσέλευση όσο το δυνατόν ατόμων που τους ενδιαφέρει ουσιαστικά ο χώρος (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα όπου το διαδίκτυο αποτελεί ακόμη είδος πολυτελείας ως προς το κόστος).
    Κάτι τέτοιο δεν έγινε (χωρίς να λέω ότι αυτό είναι καλό ή κακό) κι απ' τη στιγμή που όλοι μας ξεκινήσαμε να μπαίνουμε στο τζαμπέ ήταν προφανές ότι θα εισέρχονταν και πολλά άτομα όπου ενδεχομένως δε θα τους αφορούσε καθόλου το bdsm και θα έμπαιναν για την πλάκα τους.

    Αυτό όμως που έχει σημασία για μένα είναι ότι στο βαθμό που μετέχουμε αυτού του site μέσω της ίδιας διαδικασίας, επέχουμε κι εμείς οι ίδιοι θέση εν δυνάμει μπάζου.

    Εγώ προσωπικά μπήκα εδώ μέσα βάζοντας ένα απλό username κι ένα password.Ούτε από κανένα τεστ πέρασα κι ούτε ελέγχει κανένας τη ορθότητα των όσων αναφέρω.
    Βγαίνω κι εγώ όπως όλοι λίγο ως πολύ κατά καιρούς , πετάω την παπαριά μου , άλλωτε πιο σωστή άλλοτε γάματα ενδεχομένως , γνωρίζω που και που κανένα αξιόλογο άτομο με το οποίο αξίζει να πει κανείς δυο κουβέντες παραπάνω κι αν αξίζει τόσο πολύ μπορεί να συνεχίσω και τις επαφές.Και υπάρχουν τέτοια άτομα.Αυτό σε διαβεβαιώ.

    Κι αν υπάρχουν που σίγουρα υπάρχουν , άτομα που ψάχνονται για ένα απλό πήδημα , χαλάλι τους βρε αδερφέ.Μήπως ψάχνουν για τίποτε το μεμπτό ?
    Θα μου πεις γιατί να κρύβονται κάτω από Masterιλίκια και subοκαταστάσεις χωρίς να έχουν το θάρρος να δειξουν αυτό που ψάχνουν ξεκάθαρα.Εντάξει δε λέω μαλακία.
    Αλλά μήπως αυτό συμβαίνει μόνο εδώ για να μας απασχολεί τόσο ? Μάλλον είναι μια διαδικασία ενοχική που αφορά όλα τα κοινωνικά υποσύνολα κατά τη γνώμη μου.Η ανάγκη της κοινονικοποίησης το λέω εγώ , μέσω της οποίας κάποιος είναι διατεθειμένος να απεμπολήσει έως και βασικά χαρακτηριστικά του εαυτού του προκειμένου να αισθανθεί μέρος μιας ομάδας , ασχέτως του κατά πόσο τον/ην εκφράζει επί της ουσίας.
    Δε μου αρέσει αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι φέρει και κανένα βάρος ποινικά διωκόμενου χαρακτηριστικού.

    Αλλά ακόμη και για άτομα τα οποία για τον άλφα ή βήτα λόγο θεωρώ ότι δε με εκφράζουν , αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να βγω λαύρος και να αρχίζω να επιρίχνω ευθύνες σχετικά με το αν εντάσσονται ή όχι στα μπάζα και το κατά πόσο υποδαυλίζουν τη γνησιότητα του χώρου τη στιγμή που αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μετέχω κι εγώ σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να το πέρνω χαμπάρι.
    Και ειληκρινά δε βλέπω το πώς μπορεί να με βλάψει ο οποιοσδήποτε ή η οποιαδήποτε τη στιγμή που πιστεύω ότι για όποιον και όποια εμδιαφέρεται , μπορεί να βγεί ένα συμπέρασμα από τα όσα έχω πει μέχρι τώρα , μέσω του οποίου καθείς μπορεί να καταλάβει λίγο ως πολύ , τι κουμάσι είμαι και τι καπνό φουμάρω , κάτι που ισχύει για τον καθένα και την κάθε μία άλλωστε.

    Κι άλλωστε , έχεις την εντύπωση αγαπητέ ότι όσοι και όσες κινούνται γύρω από το bdsm βρίσκονται σγκεντρωμένοι αποκλειστικά σε αυτό το site ώστε να επέχει αυτό κάποιου είδους θεματοφύλακα ως προς το γνήσιο και αληθές του χώρου?

    Δεν ξέρω αν συμφωνείς ή όχι με αυτά φίλε MasterPerris.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγί

    Συμφωνω διαφονοντας φιλε...... 

    Θα κανω μονο μια διευκρινιση δεν με χαλαει που ο δηθεν θελει μονο να πηδηξει η να πηδηχτη, με χαλαει που το παιζει Κυριαρχος/η, η σκλαβος/α.
     
  7. malesub25

    malesub25 Regular Member

    Όπως πάντα, όταν μιά συζήτηση παίρνει τέτοια τροχιά, δεν μπορώ παρά να πεταχτώ κι εγώ στη μέση  
    Νομίζω ότι ξεφεύγουμε κάπως από το θέμα, καθώς το ερώτημα φαίνεται επιεικώς απλό...Απλά τέθηκε το ερώτημα αν και εφόσον κάποιος/κάποιοι βρήκαν "συμπαίκτες" από αυτό εδώ το forum (μην ξεχνάτε ότι όλοι πρίν εγγραφούμε είδαμε στην αρχική σελίδα ότι το φόρουμ δεν αποποιείται την έννοια του "σημείου συνάντησης" για ανθρώπους που ψάχνουν "συμπαίκτες"-συγχωρείστε την εμμονή μου στον όρο αλλά δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για να είσαι μέρος της σκηνής-αν υποθέσουμε ότι αυτή υπάρχει στην Ελλάδα- πρέπει να είσαι απαραίτητα φανατικός του 24/7).
    Νομίζω, και αυτή μπορεί να είναι μιά απολύτως προσωπική άποψη που ίσως δεν στέκει, ότι στην ερώτηση περί ευκολίας εύρεσης "συμπαικτών" η απάντηση είναι αρνητική. Βέβαια, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα fora του κόσμου, οι Dom/Dommes είναι αισθητά λιγότεροι από τους subs ή τους switches. Ειδικά σε αριθμό Κυριαρχικών Κυριών με διάθεση για νέες γνωριμίες τα πράγματα είναι σαφώς περιορισμένα. Αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο. Δεν έχουμε Κ/κύριοι και Κ/κυρίες διάθεση να συναντηθούμε, τουλάχιστον όσο αφορά τη συνάντηση με σκοπό το session. Και ενώ σαφώς ελλοχεύουν κίνδυνοι που πρέπει να μας κάνουν να είμαστε προσεκτικοί, το πράγμα ξεπερνά κατά πολύ την έννοια της προφύλαξης, αγγίζοντας τα όρια της φοβίας.
    Όσο για τα γνωστά (και από άλλους χώρους), περί του ποιος είναι original και ποιος fake, απλά λέω ότι για μένα είναι πιό original ένα ζευγάρι που για την δική του απόλαυση και έκφραση κάνει πράγματα που δεν ξέρει κάν ότι λέγονται π.χ. foot-worship, caning, bondage κλπ., παρά κάποιος που επειδή είχε την τύχη να έχει κάποιες εμπειρίες αραδιάζει εδώ την κοσμοθεωρία του για το ποιός βρίσκει και ποιος δεν βρίσκει... Αλήθεια, πόσοι real slaves εδώ μέσα έχουν βρεί Mistress; Δεν φαντάζομαι πολλοί...Αυτό σημαίνει ότι φταίνε αυτοί; Δεν νομίζω...
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μπαινοντας πριν μερικα χρονια πιο πολυ σαν παρατηρητης παρα σαν ενεργο μελος φτανω στο εξης σημπερασμα!τελικα ο περισοτερος κοσμος ασχολειτε με το bdsm γιατι πιστευει πως θα βρει αυτο που ψαχνει χωρις να κινδυνεψει απο παραγοντες που υπαρχουν σε vanilla σχεσεις!δηλ με λιγα λογια το bdsm ειναι πολυ απλο μεσα στην πολυπλοκοτητα του!συγκεκριμενοι κανονες κλπ!οποτε φτανουμε στο σημειο του μου αρεσεις σου αρεσω ελα να την βρουμε(το ειπα λιγο ωμα χεχεχε)!αποτελεσμα οταν μετα απο λιγο ο αλλος η η αλλη δεν ειναι αυτο που ψαχναμε να απογοητευομαστε!σορρυ ρε παιδια αλλα οταν εμενα μου γραφει καποια η καποιος μετα απο μια εβδομαδα γνωριμιας δικη του η δικος της για παντα ε καπου ξενερωνω!ειναι το λιγοτερο αφελες!ο βασικοτερος κανονας εδω μεσα ειναι πως ειμαστε ολοι ενηλικες,ας φερθουμε και ετσι!και σταματηστε επιτελους να λετε για το πηδημα σαν να ειναι μια βρωμικη συνηθεια !!!!!!!!  εγω τουλαχιστον θα εκτιμισω αυτον που θα παραδεχτει πως μπενει για αυτο το λογο εδω περισοτερο απο τον αλλο που θα μου το παιξει βουδιστης μοναχος υπερανω σωματικης απολαυσης!που θα προσπαθησει να μου αποδηξει πως ενα session ειναι μια ιερη τελετη με σκοπο να σε φτασει σε ανωτερα επιπεδα και οχι μια πραξη απολαυσης και ηδονης!
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Όπως τα λες φίλε μου.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest


    Δηλαδή ή νομάρχης ή τίποτα; στο 'χω πια ορκιστεί...
    Με το πρώτο λάχανο που δοκιμάσαμε, βουρ λαχανοντολμάδες;
    Αμ, αυτό το πράγμα το bdsm , όπως έχω μάθει εδώ, θέλει μελέτη, ψάξιμο, έρευνα.
    «Τι είναι; Στιφάδο; Να το βάλεις στις έντεκα και να το ντερλικώσεις στη μία»

    Να δεις πως το 'λεγε μια ψυχή. «Κάνουμε bdsm γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο(..;..)»
     
    Last edited by a moderator: 21 Ιουνίου 2007
  11. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

     
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μηπως φιλε μου λεμε το ιδιο πραγμα στην ουσια?εκτος και αν καταλαβες αλλα απο αυτα που εγραψα!εγω δεν κατακρινω αυτους αυτες που θελουν να μαθουν και να το ζησουν αλλα αυτους που παραμυθιαζονται και μετα απογοητευονται!