Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συζητηση..περι switch..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 15 Ιανουαρίου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Προσωπικά, δεν έχω ακούσει κανέναν να αντλεί ευχαρίστηση από την τιμωρία.
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Σου προσθεσα και κατι αλλο στην πρηγουμενη απαντηση.. Μπορεί καποιος να ειναι μαζοχιστης.. Αποκλείεται??
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Slave/Mistress

    Αχμ, στοχεύει στην συναισθηματική του ανακούφιση, ένας γνήσιος μαζοχιστής από αυτά που έχω δει είναι άκρως ''επικίνδυνος'' ως προς τον εαυτό του. Δύσκολα θα βάλει βάλει Stop. Παύει να νοιώθει, χάνεται στον κόσμο του και απολαμβάνει. : - )
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Συμφωνούμε    
     
  5. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Και ομως υπαρχουν... 
    Και ειναι γυρω μας... 
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κόψε τις ζουζουνιές!  
     
  7. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Χαχαχα...Δεν ειναι ζουζουνια...
    Ειναι μια πραγματικοτητα..χεχε!!! 
     
  8. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Οι τιμωριες δεν ειναι για να ειναι ευχαριστες, ουτε καυλωτικες.. Ειναι αλλος ο ρολος και ο σκοπος τους.. Το οτι κατι μπορει να αποκαλειται απο ορισμενους τιμωρια πανω στην καυλα, δεν ειναι τιμωρια.. Η τιμωρια υπαρχει για να ειναι "δυσαρεστη", για να μην επαναληφθει καποια πραξη ή συμπεριφορα.. Και δεν ειναι ολες οι τιμωριες ιδιες, κατι το οποιο μπορει να φαινεται σε καποιον καυλωτικο, για καποιον αλλο ειναι σχεδον μαρτυριο, το θεμα ειναι να κρινει σωστα ο/η Κ πώς θα τιμωρησει το υ του για να επιτελεσει η τιμωρια το σκοπο της..
     
  9. Layla Velvet

    Layla Velvet Dangerous Habits.

    Πανω κατω ναι, αλλα δεν ειναι τοσο Topping οσο ειναι σαδιστικο, δεν ειμαι της εντολης, ειμαι του πονου. Να δινω και να περνω. Λιγο πιο περιπλοκο.
     
  10. Layla Velvet

    Layla Velvet Dangerous Habits.

    Εχει να κανει με το ατομο. Οταν το ατομο δεν ειναι σε θεση να επεξεργαστει την κατασταση ( λογο εξυπναδας, καυλας η ψυχολογικης καταστασης ) θα το λαβει υποψη του ως καβλα. Περισσοτερο οτι ειπε και ο thief, εχει να κανει με ατομο βδσμικα προς τον ερωτα/σεξ. Οταν ομως εχεις να κανεις με ατομα που το επεξεργαζουν σε διαφορετικο επιπεδο, ψυχοσυνεσθηματικο, ειναι περισσοτερο τα ατομα που το βδσμ ειναι τροπος ζωης. Δεν μιλαω απολυτα, σιγουρα ολοι πειραματιζονται και ολοι εμβαθινουν πολλες φορες η το αναποδο, μπορει να αφεθουν, μιλαω παντα με ποσοστα προς την πλειονοτητα.
     
  11. Layla Velvet

    Layla Velvet Dangerous Habits.

    Συμφωνω απειρα, εχω ζησει και εγω παρομοιο, μονο που το ατομο δεν γνωριζε τιποτα απο βδσμ και δεν καταλαβαινε τις αναγκες του και τι του αρεσε. Το χειροτερο ηταν πως στην ανταλλαγη, ναι μεν ομαλη, ζιτουσε "εκδικηση". Και τοτε πια ειναι ψυχολογικο, οχι κυριως καυλας. Εγω ναι μεν , απολυτη κατανοηση και ηδονη, αλλωστε μαρεσει, σε καποια vanilla ομως? Μαρτυριο.
     
  12. Layla Velvet

    Layla Velvet Dangerous Habits.

    Το ιδιο νομιζω και εγω. Εχει τεραστια διαφορα οταν εμπλεκτε ο ερωτας. Εκει πονας με τον χειροτερο τροπο και παραλληλα ζεις και τις καλυτερες εμπειριες. Στους παρτενερ, ναι μεν υπαρχει η ορεξη, καυλα ομως πανω απο ολα τα ορια του καθενος. Εγω αναφερομαι σε τετοια ιδους σχεση, και ποτε δεν θα "τιμωρησω" η "χτυπησω" κτλπ με τροπο που δεν θελει και του αρεσει, το ιδιο και οταν ειμαι υπο δεν θα το κανει αυτος σε εμενα. Οποτε πιστευω σε αυτο αναφερετε η μια. Και γιαυτο η τιμωριες ειναι καυλωτικες, ειναι πανω σε αυτα που αντεχονται.