Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβόλαια / contracts

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος de7, στις 17 Ιουνίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

και σε πιο κράτος τα bdsmικα συμβόλαια έχουν νομική ισχύ;
    αν και δεν ειμαι δικηγόρος και ούτε έχω νομικές γνώσεις έχω την εντύπωση πως ούτε το ιδιωτικό συμφωνητικό θα τον σώσει ούτε η δήλωση ον κάμερα...
    στο μόνο κομματι που και πάλι δεν γνωρίζω αν πάει αυτεπάγγελτα η οχι είναι το να κάνει η να μην κάνει το σ η το υ μήνυση.
    απο κει και πέρα συμφωνώ πως οποιοδήποτε σ η υ σκίσει η αθετήσει το συμβόλαιο του θα έχει κυρώσεις απο την κοινότητα που ανήκει όμως αυτο ακριβώς ισχύει και για τους Κ η Α που θα πράξουν αναλόγως.

2. Master NK

Master NK Regular Member

@Soraya παντα υπαρχουν παραθυρα στον νομο, το θεμα ειναι να το βρεις....ακομα κι εδω στην Ελλαδα....εδωσα και μερικες λυσεις
    Φυσικα και ισχυει και για τους Κ & Α...Συμφωνω.

Last edited: 30 Ιουνίου 2016
  3. Master NK

Master NK Regular Member

@Soraya και @de7 για να αντιληφθειτε το τεραστιο χαος που επικρατει αναμεσα με εδω και εξω θα σας πω ενα γεγονος που μου ειπωθηκε σε μια συζητηση που ειχα με μια αυστραλεζα κολαρισμενη σκλαβα[τοτε υπο σε εκπαιδευση] πριν χρονια, οπου εκει που μιλουσαμε περι ανεμων και υδατων μου εξομολογηθηκε οτι της ειχε συμβει παρομοιο γεγονος με αυτο που προανεφερα[ως παραδειγμα]...θελετε να μαθετε τι εγινε?...η bdsmικη κοινοτητα της πολης της πηγε με νομικο team και απελευθερωσε τον Κ της απο την αστυνομια ενω αυτη ηταν σε κωμα...εχετε να πειτε κατι????...στο εξωτερικο οταν γινετε ενα συμβολαιο εχει 3-4 αντιτυπα..1 για τον Κ-Α, 1 γιατην υπο-σκλαβα-ο, 1 για την κοινοτητα, και 1 για τον δικηγορο φιλο η οχι....τωρα αρχιζετε να μπαινετε στο νοημα???...Εξω δεν νοειται bdsmικη σχεση ανεξαρτητως φυλου η status χωρις συμβολαιο[ουτε στην τουαλετα δεν πανε χωρις αυτο], ειναι αυτονοητο γ'αυτους.Οπως ειναι υποχρεωμενοι να ασφαλιζουν το αμαξι τους ετσι ασφαλιζουν και την σχεση τους[μεσω συμβολαιων], εξω οι κοινοτητες εχουν δυναμη και εξουσια οπως και προσωπικο που τρεχει αν κατι παει στραβα[χωρις παρεξηγηση για τις εδω κοινοτητες]....αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

4. Soraya

Soraya Guest

δεν αμφιβάλλω αγαπητέ για όλα όσα λέτε αλλα όλα αυτά στο εξωτερικό.
    εδώ; θεωρώ τα δικαστήρια μας άκρος κλειστομυαλα όσον αφορά την "ελευθερία" του ατόμου και στο τι "δικαιούται" να κάνει με αυτή η που να την παραχωρήσει.

5. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

τώρα πια μπορώ να τα διακωμωδώ.....αλίμονό μου εάν ακόμα δεν είχα προσγειωθεί!!!

6. de7

de7 s

@Master NK ευχαριστώ για την παράθεση της προσωπικής σας εμπειρίας όσον αφορά σε αυτό το γεγονός που συνέβει στο εξωτερικό. Προσωπικά δεν έχω τέτοια γνώση ή άποψη επί του θέματος. Δεν γνωρίζω το νομικό πλαίσιο ή αν το συμβόλαιο πέρα από τους άλλους λόγους για τους οποίους γίνεται ένας επιπλέον λόγος είναι και η προστασία του/της Κ από τέτοια περιστατικά. Νομίζω ότι εδώ μπαίνουμε και σε άλλες περιοχές που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν ακόμα και ξεχωριστό νήμα.

7. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

απ οτι καταλαβαινω στην περιπτωση αυτη το συμβόλαιο ειναι περισσότερο κατι σαν υπευθυνη δηλωση παρα συμβολαιο ιδιοκτησιας. στα ματια του νομου δηλαδη. αμφιβαλω πολυ για την ισχυ του ως συβολαιο ιδιοκτησιας. Μπορει ο νομος να αφηνει περιθωρια για ιδιωτικές συμφωνίες, αλλα οταν αυτο που συμφωνείται ειναι παράνομο τοτε το ιδιωτικό συμφωνητικό βγαίνει άκυρο.

8. Master NK

Master NK Regular Member

Ακριβως @lizard σαν υπευθυνη δηλωση το παιρνει ο νομος [το πετυχες διανα], αλλα νομιμη με αποτελεσμα να αναγνωριζονται ως αληθινα[οτι περιεχεται σ'αυτο] απο τις αρχες ιδιως οταν στο εξωτερικο εχουν αναγνωριση οι κοινοτητες αυτες απο τα αντιστοιχα κρατη.Μπορει να φαινεται εξαρχης μπερδεμενο αλλα στην ουσια ειναι πολυ απλο, το συμβολαιο γινετε για να εξασφαλιστει ο Κ-Α προς την πολιτεια-νομους, αλλα την πραγματικη ισχυ της δεσμευσης του συμβολαιου ιδιοκτησιας μιας υπο-σκλαβας-ο την εχει το ζευγαρι και οι κοινοτητα bdsm [ολες οι συνεπιες-κυρωσεις προκειπτουν απο τους 2 αυτους πυλωνες].Τωρα για να ολοκληρωθει και η εικονα-γνωσεις [περι συμβολαιων bdsm], υπαρχουν και τα συμβολαια της Μαφιας[ω!..ναι! υπαρχουν κι αυτα] οπου εκει εκτελουνται βαση των νομων της νυχτας μονον[ουτε οι κοινωτητες ουτε τα κρατη-πολιτεια μπορει να επεμβει να κανει κατι σ'αυτα]...ω!..ναι στην πλειοψηφια τους ειναι bdsmers και φτιαχνουν τα δικα τους συμβολαια[οπως και αλλα συμβολαια-ο νοων νοειτω] και τα τηρουν κατα γραμμα ολοι τους...για καθαρα ενημερωτικους λογους[προς τις υπο-σκλαβες-ους] οι ηλικιες που ενδιαφερονται ειναι απο 18-23 ετων ψηλες-ους, λεπτες-ους,προτειμουνται αυτες οι ηλικιες ωστε να φτιαχτουν απο την αρχη οπως θελουν αυτοι χωρις προβληματα[μεγαλες σχεσεις-γαμους κ.λ.π.]...λοιπον καταληγοντας μεγαλη προσοχη που βαζετε την υπογραφη σας και καλο ψαξιμο στους Κ-Α που θα εμπιστευτειτε να σας αναλαβουν για εκπαιδευση[ολων των ειδων του χωρου]....Ελπιζω να βοηθησα και οχι να μπερδεψα καποιους-ες.

9. Master NK

Master NK Regular Member

@de7 ειναι μεγαλη μου χαρα να βοηθαω ατομα-μελη[ιδιως καινουργια] του χωρου οταν μπορω και χαιρομαι ιδιαιτερα οταν ανοιγονται τετοια θεματα-νηματα[σοβαρου περιεχομενου] ωστε να μπορουν να ενημερωθουν σωστα τα μελη.Ο λογος που τοποθετηθηκα σε αλλες περιοχες[οπως αναφερεις κι εσυ χαρακτηριστικα] ειναι οτι καλο θα ηταν να ειναι ολα σε ενα μερος στο φορουμ[γιανα μην ψαχνονται τα μελη ασκοπα]..ο τιτλος του νηματος σου οπως και οι αποψεις που ακουγονται μεσα πιστευω ηταν οι καταλληλες ωστε να συμπεριλαβουμε και τις δικες μου.Αν σε εφερα σε δυσκολη θεση η οτιδηποτε αλλο, πολυ ευχαριστως να φτιαξω ενα αλλο νημα και να μεταφερθουνε οι αποψεις μου εκει....κανενα προβλημα.

10. Master NK

Master NK Regular Member

@gkass ...ωραιο δεν μπορω να πω εχεις χιουμορ...χαχαχαχα!!

11. de7

de7 s

@Master NK ευχαριστώ για την απάντηση, η αναφορά σας ήταν απολύτως εντός θέματος, ο λόγος που έγραψα ότι εισχωρούμε σε άλλες περιοχές είχε να κάνει με την ενδεχόμενη περαιτέρω ανάππτυξη του ευρύτερου ζητήματος κατά πόσον θεωρούνται νόμιμες διάφορες πρακτικές που εντάσσονται στο BDSM.

12. Soraya

Soraya Guest

Master NK Αντιλαμβάνεστε πώς ακούγονται στα αυτιά ενός-μιας υπό όλα αυτά που γράφετε;;;;
    Ακόμα κι εγώ που είμαι παλιοσειρά ταρακουνήθηκα... Θεωρείτε σωστό να αναφέρονται όλα αυτά δημόσια προς όλους τσουβαλιάζοντας τους πάντες;