Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμμετοχή σε φόρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 11 Μαρτίου 2012.

?

Σε πόσα φόρα συμμετέχετε σχεδόν καθημερινά;

Poll closed 18 Μαρτίου 2012.
  1. 1

2 vote(s)
    11,8%
  2. 2

8 vote(s)
    47,1%
  3. 3

2 vote(s)
    11,8%
  4. 4

1 vote(s)
    5,9%
  5. 5

4 vote(s)
    23,5%
  1. Emiris

Emiris Regular Member

Θα ήθελα να ρωτήσω σε πόσα φόρουμ συμμετέχετε σε καθημερινή βάση.

2. vintor

vintor Being served by unique @Zefi Premium Member

Απάντηση: Συμμετοχή σε φόρα

αποσκοπει καπου η ερευνα σου η απλα ετσι κουβεντα να γινεται. Αν ναι θα ηθελα να μαθω.

3. Emiris

Emiris Regular Member

Δεν είναι έρευνα.
    Πιστεύω ότι για να συμμετέχει σε ένα τέτοιο φόρουμ κάποιος, που ασχολείται με την ερωτική ζωή, σίγουρα θα συμμετέχει και σε πολλά άλλα για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά του, όπως χόμπι πχ.

Αν και μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνομαι. Θα περίμενα οι περισσότεροι να έχουν ψηφίσει το 4-5, αλλά μόνο εγώ ψήφισα το 5.
    Μου κάνει εντύπωση. 

4. Selene

Selene New Member

Το θέμα αναφέρεται σε ‘σχεδόν καθημερινή συμμετοχή σε φόρα’ (ή έστω υποθέτω εννοείτε πολύ συχνή συμμετοχή). Το σχεδόν καθημερινή θα υπέθετα ότι δεν το κάνουν πολλοί (σίγουρα θα δώσει μια μικρή ένδειξη και η δημοσκόπηση παρόλο που το δείγμα είναι περιορισμένο). Οι περισσότεροι νομίζω σήμερα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τη γνώμη τους μέσω social media αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με τη συμμετοχή σε ένα εξειδικευμένο forum. Εγώ πάντως είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum (παλαιότερα μου άρεσε μόνο να τα διαβάζω) για αυτό και δεν ψήφισα στη δημοσκόπηση. Πιστεύω η δραστηριότητα εξαρτάται από το πόσο πολύ σε ενδιαφέρει το θέμα, από το αν έχεις ευκαιρίες στη καθημερινή ζωή να εκφράσεις άποψη/ να συμμετέχεις σε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα (για το bdsm μάλλον δεν έχεις) και από το αν πιστεύεις ότι αξίζει το κόπο τελικά να συζητήσεις ‘δημόσια’ γι’αυτό…

5. Emiris

Emiris Regular Member

Εγώ Selene πιστεύω ότι εξαρτάται κυρίως από το αν έχεις χόμπι. Αν κάποιος για παράδειγμα έχει ενυδρείο και του αρέσουν τα ενυδρεία είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει σε κάποιο ενυδρειακό φόρουμ για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του αλλά και να βοηθηθεί από άλλα μέλη για τυχόν προβλήματα που θα του προκύψουν.

Δεν βλέπω τα φόρουμ σαν κοινωνική δικτύωση, αλλά σαν εξειδικευμένη σε κάτι δικτύωση.