Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπεριφορά μιας slave

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Feldom, στις 10 Ιανουαρίου 2011.

  1. Feldom

    Feldom New Member

    Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο περικυκλωμένο απο "φυσιολογικά" άτομα.Και οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξεχωρίσουμε αυτό που μας ταιριαζεί. Όσο καλύτερα γνωρίζουμε αυτό που ψάχνουμε τόσο πιο γρήγορα θα το βρούμε.
    Θα ήθελα λοιπόν να θέσω το εξής ερώτημα:
    Masters απο την εμπειρία σας και ιδιαίτερα αγαπητές slaves πως πιστέυετε ότι συμπεριφέρεται μια slave που έχει συνειδητοποιήσει ή που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την υποτακτική της φύση; Λεπτομέρειες στον χαρακτήρα της, στο ντυσιμό της - που ένω ο normal κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται - κατα βάθως υποδήλωνουν την τάση της για υποταγή;
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    shoot me...shoot me now
    ...και σκλαβα και μη συνειδητοποιημενη υποτακτικη φυση γινεται; Δεν ξεκιναει κανεις απο τα γενοφασκια του ως σκλαβος, εκτος εαν μιλαμε για τη περιοδο της τουρκοκρατιας, που κι εκει ακομα σεργιανι οι καυλωμενες σκλαβες δε βγαινανε να βρουνε κυριο. Εσυ τωρα θεωρεις τον εαυτο σου μαστερ και μας ρωτας αν ειναι δυνατον να τσεκαρεις κατα ποσο η απεναντι σου στη καφετερια που ρουφατε τον καπουτσινο καθεται (π.χ. καθεται λες και εχει σφηνα στο κωλο; ) , ντυνεται (π.χ. η αλυσιδιτσα στο λαιμο, φερνει σε λουκετο; )και βηχει (π.χ. σε κοιταει με βλεμμα που εκλιπαρει να της δωσεις την αδεια να βηξει; ) σαν σκλαβα;

    Τι σε κανει εσενα Μαστερ θελεις να μας πεις πρωτα; Διοτι εαν ρωτας σοβαρα αυτα που ρωτας, τοτε μαστερ δεν εισαι.
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Nα ξεκαθαρισουμε αγαπητέ ότι άλλο slave άλλο submissive.
    Και αν δεν εχεις συνειδητοποιήσει τη φύση σου, τότε πως θα την εκφράσεις?
    Λίγο άτοπα θα λεγα τα ερωτήματά σου.
    Εξάλλου ποιος λέει ότι μια γυναίκα υποτακτικής φύσης,έχει και συμπεριφορά υποτακτικής στις συναναστροφές της?
    Συνήθως οι πολύ δυναμικες παρουσίες είναι sub.
    Δεν υπάρχει ταμπέλα που να τις προσδιορίζει,ούτε dresscode.
    Την τάση της για υποταγή μια γυναίκα θα την φανερώσει σε αυτόν που θα νοιώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν.
    Μην περιμένεις να αναγνωρισεις μια υποτακτική στο κλαμπ που πας, επειδή είναι χαμηλών τόνων και κοιτάζει το πάτωμα.
    Και τι εννοεις μας περιτρυγυρίζουν "φυσιολογικοί" άνθρωποι?
    Οι bdsmers δεν είναι φυσιολογικοί?
    Η σεξουαλικότητα δεν καθορίζει φυσιολογικά και μη.
    Ο ψυχισμός και ο χαρακτήρας δινουν στίγματα.
    Καταννοώ το εύνασμα των ερωτημάτων σου και τις ανησυχιες σου αλλά δεν θα αποκτήσεις την γνώση που αναζητάς μέσω απαντήσεων από τα μέλη μόνο.
    Σου εύχομαι να ανακαλύψεις τον εαυτό σου,τα θέλω σου, τις ικανότητές σου και μετά, μέσα απο μιά σχέση με την ανάλογη σύντροφο, θα αποκτήσεις την γνώση και την εμπειρία που επιθυμείς.
    Και φυσικά και λίγο διάβασμα γύρω από ανάλογα θέματα.
    Καλή συνέχεια και καλές αναζητήσεις!
     
  4. Feldom

    Feldom New Member

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Κατάρχην Nesaea το τίτλο αυτό τον επέλεξα με βάση το τι θέλω και τι πιστεύω οτι είμαι και δεν θα επεκταθώ αλλό σε αυτό γιατι οι τίτλοι αυτοί τουλάχιστον στα forums είναι για το θεαθήναι(Προσωπική μου άποψη).
    Είμαι νέος στον χώρο αλλά οκ δεν περιμένω να τις δω χαμηλοβλεπούσες και με αλυσίδα στο λαιμό να με παρακαλάνε να τις .... Αυτό που ρώτησα είναι πως συμπεριφέρονται συνήθως: δυναμικά; παθητικα; τα θέλει όλα δικά της; είναι gothic; κτλπ
    Και δεν χρειάζεται νομίζω να μίλαμε ειρωνικά... συζήτηση κάνουμε.
    Astrovroxi
    κάτι τέτοιο ήθελα να ακούσω.
    Το φυσιολογικοί το έγραψα τελείως περιπαικτικά. Συμφωνώ απόλυτως μαζί ότι δεν θα αποκτήσω γνώση μόνο από εδώ αλλά δεν παύει και το forum να είναι μια πηγή. Απλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση και την έκανα.
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Εγω το χρειαζομαι ενιοτε διοτι με βοηθα στο να μη χασω τα μαλλια μου με αυτα που διαβαζω ορισμενες φορες εδω μεσα. Εχεις την εντυπωση οτι οταν εγω ειχα πρωτομπει δεν αντιμετωπιστηκαν οι μαλακιες που εγραφα με ειρωνια απο μερικους; Και δικαιως φυσικα. Μια συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να βγαλεις το Μαστερ και να βαλεις Τοπ. Κι εγω θελω να γινω CEO μιας πολυεθνικης αλλα δε το γραφω στο βιογραφικο κατω απο την εργασιακη μου εμπειρια.

    Μια αλλη συμβουλη ειναι να κατσεις να διαβασεις λιγο κανα νημα ειδικα απο τα παλια που αναφερονται στη σκλαβια και στο μαστεριλικι.
    Η σκλαβια ειναι προορισμος και οχι η αφετηρια. Επανελαβε το αυτο μπροστα στο καθρεφτη σου 50 φορες καθε βραδυ και μετα τα ξαναλεμε. Το ιδιο ισχυει και για το μαστεριλικι. Δεν γεννιεται κανεις μαστερ.

    Και ενα τελευταιο. Διαβασε, διαβασε διαβασε και παντα σε μη καυλωμενη φαση.

    Υ.Γ. Εαν σε ενοχλει η ευθυτητα μου, δεν με αφορα. Δεν εχω χρονο για ροδα και για μαρανθα.
     
    Last edited by a moderator: 10 Ιανουαρίου 2011
  6. crow

    crow New Member

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο περικυκλωμένο απο "φυσιολογικά" άτομα.ΚΑΛΟ. Να μιλας ομως για τον εαυτο σου για να μην ερθουμε σε αντιπαραθεση καλη χρονια
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Όλα να είναι ακριβώς όπως θα ήταν αν η σκλάβα ήταν βανίλλα. Το δυσκολότερο πράγμα.

    Αν είναι στ αλήθεια σκλάβα, θα φανεί και έτσι, από το εξασκημένο μάτι  

    Αν τυχόν δεν φανεί, όταν επιθυμήσει κάποιον του το λέει πως αυτή θέλει να είναι σκλάβα του.
     
  8. Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Εαν εχεις επιλεξει αυτου του τυπου την ζωη και το lifestyle και δεν θεωρεις τον ιδιο σου τον εαυτο φυσιολογικο και μεσα στο συνολο ( καθως ακομα και στην μαζα και στον οχλο υπαρχουν απειρων ειδων διαφοροποιησεις ακομα και αν δεν ειμαστε διατεθιμενοι να τις δουμε ) τοτε ισως θα επρεπε να αναθεωρησεις τον τροπο σκεψης σου.

    Η συνειδηση σε μια επιλογη πρεπει να ερχεται πριν κανεις πραξη την επιλογη σου, ειτε προκειται για υποτακτικο ειτε για κυριαρχικο ατομο. Και με λιγο "δουλεια", μπορεις να καταλαβεις αν ο αλλος νιωθει καλα με αυτο που εχει επιλεξει.

    Τασεις για υποταγη βρισκεις πιο ευκολα στην μεση ελληνιδα και τον μεσο ελληνα ( που κατα κυριο λογο ειναι σκουπιδια στο πνευμα και το μυαλο ) με μια μισαωρη βολτα σε ενα πολυσυχναστο μερος. Απλα η συνειδηση αυτων των ανθρωπων ερχεται επιλεκτικα οταν προκειται για την ερωτικη επαφη και η ουσιαστικη διαφορα με τον/τον πραγματικο υποτακτικο/η ειναι οτι ο δευτερος ειναι μονιμως σε αυτο το mood ( η σχεδον μονιμως ) καθως πηρε την αποφαση του.

    Εχει περισσοτερη πλακα να παρατηρεις παντως παρα να ρωτας.
     
  9. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Τι ακριβώς λέμε μπας και καταλάβουμε???θα κουφαθούμε τελείως???Είναι όλες νορμάλ άτομα με νορμάλ συμπεριφορές...ξέρεις σαν αυτές που έχουν όλοι οι άνθρωποι....η μόνη ίσως περίπτωση να δεις διαφορετική συμπεριφορά....θα είναι αν δεις κανα ζευγάρι το οποίο ειναι σε 24/7 ...
    Δεν μπορείς να κάθεσε στην καφετέρια και να κοιτάς κόσμο και να λες......"ααααα...να να να αυτος εκεί είναι Κυρίαρχος...ωωωω κοιτα κοιτα την τυπισσα στανταράκι ειναι σκλάβα"
    Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι πως τα στατους στο φόρουμ δεν ειναι και σύγουρο οτι είναι έγκυρα...άλλωστε ο κάθε ένας οτι θέλει δηλώνει!(φυσικά για να μην παρεξηγηθώ να πώ πως υπάρχουν και πολλοί απο εδω μέσα που ότι δηλώνουν είναι...μην τους πάρει όλους η μπάλα)
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Το μόνο χαρακτηριστικό είναι η ανάγκη τους να ανήκουν σε κάποιον. Αυτή την ανακαλύπτεις γνωρίζοντας τον άνθρωπο. Η κοινωνική γλώσσα δεν είναι φτιαγμένη για να αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά μας. Διαφωνώ κάθετα με την Αστροβροχή και πιστεύω πως αν αρχίσεις να πλησιάζεις δυναμικές παρουσίες με το δεδομένο ότι θα είναι υποτακτικές θα γελάσει πολύς κόσμος.

    Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να θες να αναγνωρίζεις τις υποτακτικές στο πλήθος και δεν μπορείς να απλά να είσαι ο εαυτός σου.. Αν δεν θες να γνωρίσεις από κύκλους, sites, αγγελίες , κοινότητα κτλ, τότε Λογικά αν είσαι ο εαυτός σου και δεν κινηθείς με βάση μία ταμπέλα, θα ελκύσεις υποτακτικές αναπόφευκτα. Αν προσπαθήσεις να γνωρίζεις ανθρώπους το πιο πιθανόν είναι να ελκύεσαι και να ελκύονται από εσένα άτομα που θα έχουν χαρακτηριστικά υποτακτικότητας.
    Άσε που μπορεί να βρείς βανίλα άτομο με κινκυ στοιχεία που δεν τα έχει τοποθετήσει σε κάποιο πλαίσιο και να εξελιχθούν μαζί σου.

    νορμαλ = βανιλα υποθέτω. Δεν χρειαζόταν να το κάνουμε θέμα.
     
  11. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    θέλω να μου πει κάποιος με απλά ελληνικά τι είναι slave kai sub .. ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους .. (με ορισμούς)  
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Συμπεριφορά μιας slave

    Greek BDSM Community - slave vs submissive