Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνέντευξη μ' ένα ζευγάρι 24/7. Μέρος Α.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 4 Σεπτεμβρίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Εισαγωγή

Έχω ετοιμάσει την παρακάτω ''συνέντευξη'' εδώ και καιρό, σκεφτόμουν να την δημοσιεύσω εδώ ή στο art and literature

Τελικά επέλεξα την Γυναικεία Κυριαρχία γιατί αυτό το θέμα αφορά και παρουσιάζει διάφορες πτυχές της.

_______________________________________________________________________________________________________

Αυτή τη φορά θα σας παρουσιάσω ένα διαφορετικό θέμα σεξουαλικότητας και όχι μόνο. Έχουμε ασχοληθεί στην στήλη μας πολλές φορές με θέματα εναλλακτικής σεξουαλικότητας, θέματα φετιχ, κίνκυ και άλλα. Τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εξασφάλισα δύο σημαντικές συνεντεύξεις από δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με μία πολύ διαφορετική και σημαντική σχέση μεταξύ τους. Ας πούμε πρώτα όμως μερικά πράγματα γι αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Α και η D έχουν μία σχέση κυριαρχίας και υποταγής, η D είναι η κυρίαρχος και ο Α είναι ο υποτακτικός-σκλάβος, χρησιμοποιώ και τις δύο λέξεις, γιατί, για τους πολύ αυστηρούς του χώρου έχουν αρκετές διαφορές. Σίγουρα αυτές οι λέξεις προκαλούν ενδιαφέρον μαζί με απέχθεια, πολλές φορές το άγνωστο, το διαφορετικό τρομάζει. Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ στην αρχή δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω στη συνέντευξη, ούτε καλοπίστευα ότι υπάρχει μία τέτοια σχέση ανάμεσα τους.

Το ζευγάρι η D και ο Α, είναι προσωπικοί μου φίλοι, τους γνωρίζω αρκετά χρόνια πριν. Τα τελευταία δύο χρόνια μου αποκάλυψαν το είδος της σχέσης τους και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει πριν από αυτές τις συνεντεύξεις. Πάλεψα αρκετά για να πείσω την D για αυτές τις συνεντεύξεις, καταλαβαίνετε ότι η σχέση τους ακολουθεί κάποια πρωτόκολλα και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται αποκλειστικά από την D.

Στην πρώτη συνέντευξη, απαντά ο Α και στην δεύτερη η D, με κάποιες μικρές διαφορές οι ερωτήσεις είναι οι ίδιες, ώστε να μπορέσουμε ν' αντιληφθούμε πως βιώνει ο καθένας τους την σχέση. Όπως γνωρίζετε, το Δ θα αφορά τις ερωτήσεις μου και το Α τις απαντήσεις του.

Έφθασε η μέρα των συνεντεύξεων, πήγα στο σπίτι της φίλης μου της D, φυσικά τ' αρχικά D και Α δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τα ονόματα τους, είναι ονόματα που επέλεξε η D και δέχτηκα με χαρά να τα χρησιμοποιήσω.
    Είχα αρκετό άγχος και αγωνία για αυτή την συνέντευξη, η D με είχε ενημερώσει ότι όσο κρατήσει η συνέντευξη του Α δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, επίσης θα ήταν γυμνός. Τρόμαζα ότι θα δω έναν αγαπημένο μου φίλο γυμνό, όχι μόνο η θέα του, αλλά φοβόμουν και τον ίδιο μου τον εαυτό. Με την D είμαστε φίλες από το σχολείο κι έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα, αυτό όμως είναι εντελώς διαφορετικό.

Η πόρτα άνοιξε και με υποδέχτηκε ο Α. Ήμουν κάπως παγωμένη, προσφέρθηκε να πάρει το παλτό μου και την ομπρέλα μου, το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στο πάτωμα. Άρχιζα να καταλαβαίνω πόσο αληθινό ήταν γι αυτούς, τόσο που σχεδόν ξέχασα ότι ήταν γυμνός. Του έδωσα το παλτό μου και την ομπρέλα μου και ήταν η στιγμή που τον παρατήρησα, παντού αποτριχωμένος, ανάμεσα στα πόδια του φορούσε chastity device όπως αυτά που σας είχα παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο μας, μόνο που μου έκανε εντύπωση το μέταλλο του και πόσο γυαλισμένο ήταν, γύρισε ο Α να με συνοδεύσει σοτ καθιστικό τους και διέκρινα σημάδια από χτυπήματα στην πλάτη του, ήταν φρέσκα, πρέπει να ήταν από μαστίγιο ή ζώνη μόλις είχε προστεθεί άλλη μία ερώτηση στην λίστα μου.

Καθίσαμε στο σαλόνι τους, μου πρόσφερε καφέ, είχε την άδεια από την D όπως με πληροφόρησε να καθήσει σε καρέκλα.

Δ: Δεν σου κρύβω ότι με συναρπάζει όσο και με φοβίζει η ζωή που κάνετε με την D, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τον τρόπο που ζείτε. Πές μου Α, πώς γνωριστήκατε;

Α: Δεν υπάρχει κάτι να σας φοβίζει. Θα το καταλάβετε κι εσείς στη συνέχεια. Η γνωριμία μας με την D έγινε πριν 8 χρόνια σ' ένα συνέδριο. Ήταν η κεντρική ομιλήτρια. Από την πρώτη στιγμή που την είδα, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Η προφορά της, ο τρόπος που παρουσίαζε τόσο πολύπλοκα θέματα χωρίς να κομπιάζει και αυτή η αυστηρότητα της με είχαν συναρπάσει. Όταν τελείωσε η ομιλία υπήρχε το καθιερωμένο καφέ, η αλήθεια είναι ότι πήρα τον καφέ μου λίγο παράμερα, φοβόμουν, έτρεμα. Έτρεμα μήπως μου μιλήσει, σκεφτόμουν ότι τα γόνατά μου θα λυθούν και θα γονατίσω μπροστά της. Μου ενέπνεε μία ανεξήγητη υποταγή. Χωρίς να το περιμένω, με πλησίασε, είδε το όνομα μου στο καρτελάκι που φορούσα και άρχισε να μιλάει για τις εργασίες μου, σε σημείο να νομίζω ότι είναι δικές της αντί για δικές μου. Ακόμα θυμάμαι το πάθος στα μάτια της. Μου άφησε μία κάρτα με το όνομα της και τα τηλέφωνα της και μου είπε να την πάρω την επόμενη μέρα, συγκεκριμένη ώρα.

Δ: και; (δεν μπορούσα να κρύψω την αγωνία μου για την συνέχεια)

Α: Την επόμενη μέρα, μέχρι να φθάσει εκείνη η στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και έτρεμα από την αγωνία μου. Την πήρα τηλέφωνο, ακριβώς στην ώρα που μου είπε. Μου έδωσε οδηγίες για το που είναι το σπίτι της, εδώ που είμαστε τώρα, και την ακριβή ώρα που με περιμένει για δείπνο. Δεν πρόλαβα να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω μου είχε κλείσει το τηλέφωνο. Δεν με πείραξε καθόλου, ίσα ίσα μου άρεσε. Πήγα σπίτι της και γνωριστήκαμε, μιλήσαμε ο ένας για τον άλλον, προσωπικά θέματα και άλλα πολλά μετά από αυτό ακολούθησαν κι άλλα ραντεβού, όλα για φαγητό σε αυτό το σπίτι.

Δ: Είπες ότι δεν σε πείραξε ότι ήταν αυστηρή και απότομη, γιατί αυτό;

Α: Κοιτάχτε, είμαι από τους ανθρώπους που από πολύ μικρή ηλικία είχα συνειδητοποιήσει μερικά πράγματα για τον εαυτό μου και τι είναι αυτά που προτιμώ. Πίστευα ήδη όταν την γνώρισα και εξακολουθώ να πιστεύω στην Γυναικεία Κυριαρχία, πολλοί πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι απλά μαζεμένα βίτσια. Για εμένα δεν είναι καθόλου έτσι. Η Γυναίκα για εμένα είναι κάτι το πολύ διαφορετικό.

Δ: Με βοηθάς πολύ για να πάω στην επόμενη ερώτηση μου, Γυναικεία Κυριαρχία ή ισότητα των φύλων;

Α: Χαμογελάω, χαμογελάω γιατί αυτή θα μπορούσε να είναι μία ερώτηση παγίδα. Ξέρετε δεν είναι θέμα φυλετικού ρατσισμού, όλοι είμαστε άνθρωποι με ίσα δικαιώματα και αξίες. Απλώς άνθρωποι σαν κι εμένα αναγνωρίζουν στην Γυναίκα στοιχεία ανωτερότητας και κυριαρχίας. Δεν θέλω να μιλήσω όμως γενικά, θα σας πω τι σημαίνει αυτό για μένα.
    Η Γυναίκα για εμένα είναι πολύ διαφορετική από τον άνδρα, το μυαλό της λειτουργεί περισσότερο, το σώμα της αντέχει περισσότερο, δείτε πόσους πόνους είναι ικανοί ν' αντέξει μία γυναίκα κατά την εγκυμοσύνη. Η δύναμη της πηγάζει από μέσα της, σε αντίθεση με τον άνδρα που έχει μυική δύναμη. Αλλά δείτε ακόμη και σε θέματα μυαλού. Λόγω των πατριαρχικών λανθασμένων αντιλήψεων, οι δυνατότητες των γυναικών να εισέλθουν σε αυτούς τους χώρους, τους στερεί ακόμη και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις να διακριθούν. Γιατί λέτε να γίνετε αυτό; Πιστεύω ότι οι άνδρες φοβούνται να χάσουν τα ηνία, σε αντίθεση με τις γυναίκες που τις απασχολεί η γνώση. Δείτε σε πόσους χώρους, όπως για παράδειγμα η ιατρική, οι επικεφαλείς είναι γυναίκες, ευτυχώς που είναι.

Μπορείτε και μόνη σας να αντιληφθείτε στον χώρο σας, στη δουλειά σας ποιοι είναι οι αποδοτικότεροι; Ποιοί προσελκύουν τους αναγνώστες σας περισσότερο; Είμαι σίγουρος για την απάντηση σας και το χαμόγελο σας μου το επιβεβαιώνει. Πιστεύω λοιπόν ότι την γυναίκα ανεξάρτητα την σχέση που έχεις ή δεν έχεις μαζί της πρέπει να την ακούς, να την σέβεσαι και όσο το δυνατόν περισσότερο να την υπηρετείς.

Δ: Έτσι όμως δεν θα μπορούσες να είσαι θύμα εκμετάλλευσης;

Α: Πολύ ωραία ερώτηση αυτή. Υποτακτικός δεν σημαίνει αφελής, οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε παιδεία και κρίση. Ξέρετε το να προσφέρει κάποιος την υποταγή του στην γυναίκα, δεν είναι υποχρέωση του, αλλά δώρο. Όταν σας δωρίζουν κάτι έχετε υποχρέωση να το προσέχετε, διαφορετικά θα το χάσετε. Οπότε η εκμετάλλευση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά εξαρτάται και από τους δύο.

Δ: Πολύ ωραία όλα αυτά, όμως οι αναγνώστες μας θα θέλουν να μάθουν πιο πικάντικες λεπτομέρειες για την ζωή σας, θέλω να μου περιγράψεις μία μέρα από την καθημερινότητα σου.

Α: Με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Η ζωή μου με την D ακολουθεί ένα πρόγραμμα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχει μεγάλες διαφορές από κάθε άλλο ζευγάρι. Η εργασία μου γίνεται από το σπίτι, στον πάνω όροφο όπως γνωρίζετε υπάρχει και το γραφείο μου στο οποίο αφιερώνω πολλές ώρες, η D έχει το γραφείο της στο κέντρο της πόλης.
    Θα σας περιγράψω μία καθημερινή μέρα, τα σαββατοκύριακα, δεν υπάρχει πρόγραμμα.
    Σηκώνομαι στις 5 το πρωί. Ετοιμάζομαι και ετοιμάζω το πρωινο της. Στις 6 την ξυπνάω, συνήθως προσφέροντας της μασαζ στα πόδια. Ξυπνάει και την βοηθώ σε ζητήματα προσωπικής της υγιεινής ανάλογα με τις επιθυμίες της. Έπειτα τρώμε πρωινό μαζί. Ξέρετε είναι υπέροχο ότι περνάμε όλη αυτή την ώρα μαζί. Δείτε μία αντίθεση, σε μία διαφορετική σχέση, θα ξύπναγα την ίδια ώρα ή πιο αργά αφού θα εργαζόμουν από το σπίτι και θα έχανα τόση ώρα να είμαι μαζί με τον άνθρωπό που αγαπάω. Στη συνέχεια την βοηθάω να ντυθεί και να ετοιμαστεί για δουλειά. Πριν φύγει για δουλειά μου αφήνει οδηγίες και μου τις βρέχει!!

Δ: Μιλούσε τόσο φυσικά για όλα αυτά που όταν είπε ότι του τις βρέχει ταρακουνήθηκα.

Τι εννοείς ότι σου τις βρέχει;

Α: Πριν φύγει για την δουλειά μου υπενθυμίζει το πόσο αυστηρή είναι συνήθως επιλέγει ένα αντικείμενο όπως βίτσα, κουπί, ρακέτα, ζώνη και με χτυπάει στα οπίσθια μου όσο κρίνει απαραίτητο. Εκτός και αν υπάρχει άλλη τιμωρία οπότε επιλέγει να με τιμωρήσει διαφορετικά

Δ: Οι απορίες μου γίνονταν ολοένα και περισσότερο. Όμως ήταν εκεί γυμνός και ήθελα να μάθω περισσότερα, σήμερα για παράδειγμα με τι σου τις έβρεξε;

Α: Σήμερα το πρωί με τιμώρησε διαφορετικά, με μαστίγωσε με single tail whip στην πλάτη.

Δ: Γιατί;

Υπήρξε μία πάυση από το μέρος του, μία διστακτικότητα.

Δ: Αν είναι πολύ προσωπικό μην απαντάς.

Α: Όχι, όχι, συγνώμη για την διστακτικότητα μου, η Κυρία μου έδωσε την εντολή να απαντήσω σε οτιδήποτε, αλλιώς θα με τιμωρήσει ξανά.

Με τιμώρησε, γιατί εχθές οι εργασίες του σπιτιού δεν είχαν γίνει όπως απαιτούσε. Η τιμωρία ήταν απόλυτα δίκαιη, είχα ξεχάσει για ακόμη μία φορά να καθαρίσω το κάτω μέρος από το γραφείο μου. Την καταλαβαίνω, θέλει όπως φροντίζω για να είναι τέλεια για εκείνη, να είναι τέλεια και για εμένα.

Δ: Σε τιμωρεί λοιπόν γιατι νοιάζεται, αυτό είναι η τιμωρία;

Α: Η τιμωρία είναι ο χειρότερος τρόπος για να δείξει η Κυρίαρχος της αγάπη της.

Δ: Μου δίνεις συνεχείς πάσες για τα επόμενα ερωτήματα μου, όμως θα ήθελα να μου συνεχίσεις την περιγραφή της καθημερινότητας σου.

Α: Στην συνέχεια πηγαίνει για δουλεία, αν δεν έχω κάποιο ραντεβού στο γραφείο μου ή κάποια videoκλήση, παραμένω γυμνός. Φροντίζω τις εργασίες του σπιτιού που περιλαμβάνουν καθάρισμα, μαγείρεμα και όλα αυτά και στην συνέχεια εργάζομαι. Το μεσημέρι, τις περισσότερες φορές, ετοιμάζω το φαγητό της σε τάπερ και το πηγαίνω ζεστό στο γραφείο της, αν είμαι τυχερός, με ενημερώνει νωρίτερα και τρώμε μαζί, έτσι μπορούμε να είμαστε μαζί ακόμη περισσότερο, στη συνέχεια γυρνάω στο σπίτι. Αφού πλύνω τα σκεύη του φαγητού υπάρχει ο προκαθορισμένος προσωπικός χρόνος που περιλαμβάνει προσωπική καθαριότητα και τουλάχιστον μία ώρα γυμναστικής στο υπόγειο που έχουμε την αίθουσα εξάσκησης. Στην συνέχεια επιστρέφω στο γραφείο μου για εργασία και μελέτη. Η D επιστρέφει, υπάρχει έλεγχος των εργασιών μου, εκτός και αν έχω ραντεβού εκείνη την ώρα, επιθεώρηση προσωπική και περιποιήση της D αναλόγως με τα θέλω της και τις επιθυμίες της. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να βγούμε και άλλα πολλά, όπως το να κάτσουμε δίπλα στο τζάκι, να διαβάζει το βιβλίο της και ν' απολαμβάνει το τσάι της με εμένα γονατιστό δίπλα της να της παρέχω κάθε υπηρεσία. Επίσης λίγο πριν ξαπλώσουμε, ανοίγει το κλουβί μου και με καθαρίζει η ίδια, δεν επιτρέπει να αγγιχθώ από μόνος μου. Το βράδυ πριν κοιμηθούμε υπάρχει η σωματική μου πειθαρχία. Αυτή περιλαμβάνει δύο μέρη, το πρώτο μέρος αφορά την απογευματινή επιθεώρηση, αν έχει πάει κάτι στραβά εκεί, το πρωί θα τιμωρηθώ όπως και σήμερα, συνήθως επιλέγει το μαστίγιο της ή την βίτσα όταν το παράπτωμα είναι πιο σημαντικό. Το δεύτερο μέρος αφορά την καθημερινή μου πειθαρχία, συνήθως είναι ένα γερό σπάνκινγκ. Ανάλογα την διάθεση της, μπορεί να επιτρέψει να κάνουμε έρωτα, βγάζοντας μου το κλουβί, συνήθως της προσφέρω στοματικό έρωτα.

Δ: Δηλαδή κάνετε έρωτα μόνο όταν εκείνη θέλει; οι δικές σου επιθυμίες;

Α: Ναι κάνουμε έρωτα μόνο όταν θέλει. Μα η δική μου επιθυμία είναι να κάνω μόνο ότι θέλει εκείνη.

Δ: θα πρέπει να είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό!

Α: Δεν έχω καταλάβει εάν αυτό είναι ερώτηση αλλά θα σας πω, ήταν εξαιρετικά δύσκολο στην αρχή, αλλά πλέον είναι σαν ροή για εμένα, φυσική ροή.

Δ: Δεν έμεινε χρόνος παρά μόνο για δύο ερωτήσεις, αν και ομολογώ ότι θα ήθελα να μάθω πολλά περισσότερα.

Α: Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε.

Δ: Τι γίνεται όταν μαλώνετε, όταν διαφωνείτε;

Α: Είναι ακόμα μία πολύ καλή ερώτηση αυτή. Στις αρχές τις σχέσεις μας, ειδικά πριν παντρευτούμε, είχα μεγάλη δυσκολία σε αυτό το κομμάτι. Το πιο δύσκολο ήταν να αποδεκτώ, ότι σχεδόν πάντα έχει δίκιο. Ξέρω σας ακούγεται παράξενο αυτό, το ίδιο κι εμένα. Η D είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, επιπλέον είναι εξαιρετικά δίκαιη, δεν με αδικεί σε τίποτα ως άνθρωπο και φροντίζει για το καλό και των δυό μας. Είχα κάποια διαμάχη με μία ξαδέρφη μου, όταν αντιμετώπιζα τέτοια πράγματα ήμουν συνήθως απότομος και φωνακλάς με αποτέλεσμα να χάνω το δίκιο μου, η D με συμβούλεψε, μέχρι που με διέταξε για το πώς να συμπεριφερθώ, ξέρετε το αποτέλεσμα ήταν σπουδαίο, μία διαμάχη που κρατούσε χρόνια έληξε και μάλιστα όπως την ήθελα, απλά ακολουθώντας την εντολή της. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω, ότι το να μαλώνεις με κάποιον γιατί έχεις διαφορετική άποψη δεν βγάζει πουθενά. Μ' έμαθε λοιπόν πως να την αντιμετωπίζω, πως να διαφωνώ ευγενικά μαζί της και να καταλάβω ότι οι αποφάσεις της ποτέ δεν με αδικούν, ας νιώθω μερικές φορές ετσί. Με αυτόν τον τρόπο καλλιεργεί την εμπιστοσύνη μου προς αυτή.

Δ: Σε κάνει πολύ καλύτερο άνθρωπο. Λοιπόν φθάσαμε στην τελευταία μας ερώτηση. Είσαι ευτυχισμένος;

Α: Αυτή είναι η πιο εύκολη ερώτηση, κάθε μέρα είμαι ολοένα και πιο ευτυχισμένος γιατί είμαι ο σκλάβος της D και αυτό σημαίνει ότι είμαι ελεύθερος. Ελεύθερος να ζω με τον τρόπο που επιλέγει η D για μένα.

Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2015
  2. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Ωραίο @guruni περιμένω το δεύτερο μέρος