Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίνεση vs κακοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος estelwen, στις 22 Οκτωβρίου 2016.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Mα avec plaisir, πάμε.
    Προσοχή εδώ: attributed, όχι due. in some cases, όχι in this case.
    Και λίγο ακόμα: may have, όχι have.

Περιμένω εναγωνίως την ανταπάντησή σου, μια και ο ίδιος ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις άριστα αγγλικά.

Edit: εννοώ ανταπάντηση απάνω στις επίμαχες αγγλικές εκφράσεις που αναφέρω στην παρούσα παρέμβασή μου.

Last edited: 27 Οκτωβρίου 2016
  2. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

1. Ανοιξτε μου τα like να βαλω στον Βικτορ!

2. Ελφ ενας μικρος ντριμ γεννιεται με εχουν κλειδωμενο οποτε αν θες μετεφερε το απο δω.

3. Το χοιρινο ειναι κρεας και η τσιπουρα κρεας παλι ειναι. Παντως διαχωριζεται το κρεας (χοιρινο) απο το ψαρι. Το ιδιο μεταξυ της κακοποιησης και της συναινεσης ασκησης και αποδοχης βιας δεν το κανετε. Οποτε αν το bdsm ειναι κακοποιηση με κανετε να αναρωτιεμαι εαν απο κυριος Γουρουνης ειμαι ο Κυριος Ψαρης?

3. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Κανεις λαθος. Γκοθαμ δεν σε υποστηριζω απλως τη διορθωνω.

Το λαθος ειναι οτι θεωρεις τα ενδεχομενα ασυμβιβαστα.

4. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Καταλαβαίνω τι λες απλά υποστηρίζω ότι δεν είναι απαραίτητα εξαρτημενα.

EDIT- πιθανότητες πρωί πρωί να με πεθάνεις θέλεις? Δεν μου φτάνει το μοντελο που δεν τρέχει?

5. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Καλα κοιτα μη το ξεχειλωσουμε κι αλλο. Δεν ειναι πολυ δοκιμο αυτο ή ειναι ή δεν ειναι. Παντως στο νοημα αυτου που θες να πεις συμφωνω απολυτως.

Κυριος Γουρουνης  
    Υ.γ. μαστιγωσε το!

6. lexy

lexy .ti.va.

Αχ! το ρόλερ κοστερ είναι πιο διασκεδαστικό μα λιγότερο ιλιγγγιώδες, ας παραδεχτώ  

7. Brigitte

Brigitte Contributor

Tελικα ρε παιδια ποιος την εχει μεγαλυτερη? Πειτε μας λιγο, γιατι εχουμε αγωνια και ερχεται και τριημερο χαχα..
    Γενικευσεις απο 'δω, γενικευσεις και απο 'κει..classic!
    Στο οτι μπορει κατω απο την ομπρελα του bdsm να κρυβονται και κακοποιητες για να βρισκουν ευκολα θυματα (με συναινεση παντα..) δε νομιζω να διαφωνει κανεις. Απο την αλλη εγω στοιχεια δεν εχω ψαξει, και ουτε προκειται, για να συγκρινω αν κακοποιουνται πιο πολλοι bdsmers απο vanilla.
    Στο bdsm, οπως και σε όλους τους χώρους, δυστυχως ή ευτυχως εχει απ' ολους, και κακοποιητες και ενσυνειδητους ανθρωπους. Μακαρι οι πρωτοι να καταγγελλονται και να απομονωνονται οχι μονο απο το χωρο αλλα και απο την κοινωνια. Μακαρι ολοι να ειμαστε ενημερωμενοι και προσεκτικοι και σε θεση για σωστες αποφασεις και για να υπερασπιστουμε τον εαυτο μας αν αυτο χρειαστει. Κατα τ' αλλα ειναι να μη σου τυχει. Τί να λεμε τωρα. Κριμα οι ανθρωποι που οντως εχουν κακοποιηθει και οσοι συνεχιζουν να κακοποιουνται καθημερινα.

8. _voltage_

@Brigitte φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική δήλωση από την: όλοι εδώ κακοποιουμαστε, είμασταν κ είμαστε θυματα κακοποιησης κλπ.

Κανείς δεν θα διαφωνουσε με αυτή την προσέγγιση νομίζω.

9. Brigitte

Brigitte Contributor

@MauveDelastrange δεν καταλαβαινω γιατι με συντασσεις με την παραπανω δηλωση που εγραψες. Υπονοησα εγω κατι τετοιο? Προς τί η αναγκη να μου το διασαφηνισεις? Εγω μιλησα για τις γενικευσεις που διαβαζω και για το οτι κατανταει κουραστικο αυτο το ανελεητο "μαλλιοτραβηγμα". Δεχτειτε οτι διαφωνειτε να συνεχισει η κουβεντα σε ηρεμο κλιμα διαλογου και οχι προσπαθωντας ο ενας να μειωσει τον αλλο. Ειπατε τις αποψεις σας, διαβαστηκαν, εχει νοημα να δινετε συνεχεια σε κατι τετοιο? Πειτε τα πριβε!

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Που είναι αυτοί οι μαζοχιστές, γτ δε τους έχω πετύχει πουθενά μέχρι τώρα δλδ όσο χρόνια είμαι μέσα μόνο φήμες ακούγονται και όλα από υπό, τυχαίο;
    Aπό την άλλη αυτοί που μένουν όπως λες σε σχέσεις που κακοποιούνται , φταίνε τα ''θύματα'' κ μόνον( σορρυ αλλά έτσι είναι) .

Μια χαρά κόσμος υπάρχει στο BDSM, γτ τόση καχυποψία πια; Ας δούμε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων. :- ))))

11. tithon

tithon Contributor

απομόνωσες κάποια ένδειξη ότι το πρόβλημα περιορίζεται στη γλωσσική κατανόηση; στη μετάφραση;

12. _voltage_

@Brigitte δεν σε συντασσω. Μιλάω σε εσένα γτ υποτίθεται ότι εδώ αυτό κάνουμε, μιλάμε.

Η ανάγκη να το διασαφηνισω και πάλι δεν έχει να κάνει με εσένα έχει να κάνει με όποιον ακόμα διαβάζει το δυσμοιρο τούτο νήμα.

Λυπάμαι δεν είμαι φαν του politically correct, ούτε του let's agree to disagree.
    Έγινε προσπάθεια να πάμε παρακάτω στην οποία συμμετείχα καθώς όπως σωστά λες είχε κουράσει και όμως τσουπ πάλι γυρίσαμε στα ίδια.

Είναι λοιπόν δικαίωμα μου όσο σχολιάζει κάποιος δημόσια κάτι με το οποίο διαφωνώ να επανέρχομαι δημόσια.