Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίσθημα και Κυριαρχία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Skoteinos.Aggelos, στις 13 Φεβρουαρίου 2014.

  1. Top30Thessaloniki

    Top30Thessaloniki New Member

    Το πάθος και το συναίσθημα, δε θα μιλήσω σαν ο πιο κατάλληλος, αλλα το δεσιμο που νοιώθεις δε μπορει να μην προκαλεσει συναισθημα. Εκει φαίνεται για μενα αν είσαι Κ και άμα αυτό που σε γεμίζει είναι το bdsm. Γιατι session χωρις συναισθηματισμούς και χωρις δεσιμο συναισθηματικο θα μπορούσε να κανει ο οποιοσδήποτε, αλλά σε μια σχεση πραγματικη d/s μπορείς και θέλεις μαζί με τους συναισθηματισμούς σου να εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο τότε είσαι Κ.

    Υ.Σ Άμα είμαι κάπου λάθος θα ήθελα και γω να ενημερωθώ
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2016
  2. Queen87

    Queen87 Contributor

    @master30thessaloniki

    Λάθος δεν είσαι ωστόσο μάλλον πρέπει να διορθώσεις λίγο την πρόταση σου ή να ξανατοποθετηθείς...

    Υποθέτω πώς στο 2ο σκέλος μετά το (,) εννοείς όταν εκφράζεσαι με συναισθηματικό τρόπο σε 7/24 D/s σχέση τότε είσαι Κ, δίοτι αν μιλάς για
    sessions και στο 2ο σκέλος τότε δεν χωράνε οι συναισθηματισμοί εκεί... είναι όπως μια ξεπέτα... η όποια μπορεί να διαρκέσει πολλές συνεδρίες
    αλλά δεν υπάρχουν απαιτήσεις... κτητικότητα κτλπ...
     
  3. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Ο Κυρίαρχός της ή είσαι ή δεν είσαι...το κολάρο είναι στο μυαλό και στην ψυχη...στο λαιμο στολίζει και υπογραμμίζει το προφανές.
    Αν μιλάμε για απλό role play τότε αυτό θα ήταν μια κάποια λύση όπως το περιέγραψες.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, που άπτεται μεγαλύτερου βάθους, το κοριτσάκι σου είναι και ότι ειναι στα πόδια σου χυμένη κλαμένη πονεμένη...ίσως τότε, μπορώ να πω βιωματικά, ότι είναι πιο πολύ το κοριτσάκι σου από οποιαδήποτε άλλη ώρα...
     
  4. Top30Thessaloniki

    Top30Thessaloniki New Member

     
  5. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Κάτι τέτοιο, όταν προκύπτει, φαντάζομαι λίγο ή πολύ προκύπτει μέσα από την αλληλεπίδραση αναπόφευκτα, επηρεάζει τα πάντα. Κυριολεκτικά. Από τα πιο μικρά και αδιόρατα ως τα μεγαλύτερα και εμφανέστερα.

    Από εκεί και πέρα όμως, για μένα, η κατεύθυνση και ο βαθμός που επηρεάζει και εκδηλώνεται εξαρτάται από την ωριμότητα, την ηλικία, την αυτοπειθαρχία, τον βαθμό αυτογνωσίας, τον χαρακτήρα και τις προτεραιότητες που έχει βάλει το Κυρίαρχο μέλος στη ζωή του και σε όσα τον αφορούν.
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    ->Καρπώνοντας τα θετικά (ενθουσιασμό, πάθος, διάθεση για παιχνίδι,πολύ παιχνίδι και καλοπέραση) και απορρίπτοντας τα αρνητικά (ευαισθησία λόγω έρωτα σε τσαλιμάκια και 1000 άλλα)

    -> Οχι. Οπου πιστεύει θα κάνει τα καρδιά του πέτρα  . Ειναι δύσκολο μόνο την πρωτη φορά.
     
  7. Πολύ ωραίο θέμα προς συζήτηση...
    Υπογραμμισα το σημείο που μου έκανε εντύπωση... δυστυχώς εγώ επιμένω να ζω στο συννεφάκι μου και αρνούμαι να πιστέψω ότι γίνονται σχέσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει κάποιος τα φετίχ του και τα γούστα του...
    Θεωρώ απαραίτητο τον έρωτα, το πάθος, τον ενθουσιασμό,τον ποθο.. να σκέφτεσαι τον σύντροφο σου και να μην βλέπεις την ώρα να βρεθείς μαζί του.. να τον σκέφτεσαι κατά την διάρκεια της μέρας.. να Είναι σύντροφος πάνω από όλα και έπειτα κ σου..
    Ο έρωτας δε.... θα ήταν το υπέρτατο δώρο.. και ναι πιστεύω εύκολα Το διαχειρίζεται ένας κυριαρχικός άνθρωπος. Δεν αλλάζει κάτι. Τό μόνο που αλλάζει είναι πως όλα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται επί 1000. Κάθε χτύπημα δεν είναι ένας ξερός πόνος που προσφέρει ένας σαδιστής στον υποτακτικό του.. κάθε χτύπημα είναι μια ανάσα πιο κοντά στην απόλυτη καυλα μεταξύ των δύο ερωτευμένων συντρόφων..
     
  8. Top30Thessaloniki

    Top30Thessaloniki New Member


    Πολλα respect και όχι απλα ένα like