Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναισθήματα. Επιτρέπονται;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Bipolar, στις 9 Απριλίου 2011.

1. whipmarks

whipmarks Regular Member

Re: Απάντηση: Συναισθήματα. Επιτρέπονται;;;

ρε μπαγασα εσυ σιγουρα θα πας στον femdom heaven.Εγω παλι δεν με βλεπω συντομα εκει,αν και προσπαθω αληθεια πολυ δυνατα.Δεν μπορεις να φανταστης ποσες φορες βαζω τα βραδια να ακουσω Βαρβαρα Streisand ωστε να μουρθουν τα feelings.(but tsifos)Y.Γ Αληθεια αν μια σχεση βασιζετε στα Συναισθηματα ποσο θα αντεξει?? 

2. Mistress_Bipolar

Mistress_Bipolar Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συναισθήματα. Επιτρέπονται;;;

Τζζζζζζζ δεν κάηκε κανείς μικρό μου πόνυ.

Αυτό είναι σαφής; ή Α Σ Α Φ Ε Σ?

3. whipmarks

whipmarks Regular Member

τζζζζζζ ???  εδω χαλασε ο υπολογηστης μου..τι αλλο να πω...

4. sexy_goiteytikos

sexy_goiteytikos Regular Member

Απάντηση: Re: Συναισθήματα. Επιτρέπονται;;;

εδω εμενα επεσε νερο στο δικο μου pc κ δεν δουλεύουν μονο η αφής κ το εστειλα για επισκευή   αλλα δεν πτοούμε  

5. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έρχονται στο μυαλό του καθενός όταν ακούσει την πρόταση "πάμε για μια μπύρα". Κάποιος θέλει να ξεδιψάσει. Κάποιος άλλος θέλει να γίνει λιώμα. Κάποια να γεμίσει τον ουρανίσκο της με καινούριες γεύσεις. Κάποια άλλη σιχαίνεται τη μπύρα. Ένας πέμπτος σκέφτεται τι θα φάει με τη μπύρα. Ο έκτος θα πάει στην μπυραρία. Ο έβδομος στο περίπτερο. Για κάποιον μπύρα είναι η Heineken. Για άλλον η Gulden Draak. Για σένα ίσως η Erdinger, για μένα ίσως η La Goudale..

Αν λοιπόν για κάτι τόσο απτό και απλό όπως μία μπύρα, οι σκέψεις και οι αντιλήψεις του κάθε ανθρώπου για αυτή ποικίλλουν, νομίζω πως είναι το μόνο λογικό μία έννοια τόσο χαοτική και περίπλοκη όπως το bdsm να προσγειώνεται με διαφορετικό τρόπο στη σκέψη και την αντίληψη του καθενός από εμάς.

Συμφωνώντας με την tender lilly ότι η ερώτηση "επιτρέπονται;" είναι άτοπη καθώς καμία απαγόρευση δεν δύναται να περιορίσει τις χημικές ανισορροπίες στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου (εκτός αν είναι Vulcan), θα έλεγα ότι πιο εύστοχες ερωτήσεις θα ήταν οι "εκδηλώνονται;", "κρύβονται;", "υφίστανται;", "αποδέχονται;", "είναι επιθυμητά;", "έχει το bdsm χώρο για αυτά;".

Σε καμία από αυτές τις ερωτήσεις όμως δεν μπορεί να υπάρξει μία σαφής και αντικειμενική απάντηση, καθώς για τον κάθε έναν το συναίσθημα σε σχέση με το bdsm μεταφράζεται με διαφορετικό τρόπο. Ο Γιώργος προτιμάει το bdsm του σενιάν.. σχεδόν ωμό. Η Αντιγόνη δεν μπορεί να λειτουργήσει σε μία bdsm σχέση απουσία συναισθήματος. Ο Πέτρος θεωρεί ότι η παρουσία συναισθημάτων αυτόματα βάζει τη σχέση σε άλλη τροχιά, μακρυά από bdsm πρακτικές. Η Άννα πάλι προτιμά να αγνοήσει οποιοδήποτε συναίσθημα μπορεί να δημιουργηθεί.

Το μόνο σαφές συμπέρασμα που μπορεί να βγει από τις απαντήσεις στην ερώτησή σου Κυρία Διπολική, είναι σε ποιο σημείο του φάσματος στέκεται ο κάθε ένας που θα αφιερώσει λίγο χρόνο να σου απαντήσει.

Οπότε η δική μου, καθαρά προσωπική και υποκειμενική απάντηση εκφράζεται κάπως έτσι:

Το bdsm δεν είναι μόνο οι οδηγίες και οι νόρμες. Δεν είναι ο πόνος του δέρματος, δεν είναι η τεχνική, ούτε η μεγάλη συλλογή με σύνεργα. Δεν είναι τα ρούχα, δεν είναι το χρώμα, δεν είναι καν οι πράξεις. Μπορείς να αισθανθείς τα ίδια πράγματα και ακόμα εντονότερα χωρίς να έχεις τίποτα από τα παραπάνω. Μπορείς να νιώσεις να ανήκεις και να διψάς να υποταχθείς στον άνθρωπο που αγαπάς παράφορα.. τόσο πολύ ώστε να τον μισείς που τον αγαπάς τόσο πολύ. Μπορείς να θέλεις να πονέσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύ επειδή τον νοιάζεσαι ή τον έχεις ερωτευτεί.

Από την άλλη ο ίδιος ο δεσμός με έναν άνθρωπο καθορίζει και το πλαίσιο για την ύπαρξη ή μη συναισθημάτων, καθώς και το ρόλο που παίζουν εφόσον αυτά δημιουργηθούν. Ένας άνθρωπος μπορεί να στο προκαλεί. Να σε κάνει να διψάς να εκδηλώσει συναισθήματα. Για έναν άλλο μπορεί να προτιμάς να μην τα εκδηλώσει ποτέ, ακόμα και αν τα έχει. Ή ακόμα να κρύβεις μέσα σου τόσο έντονα συναισθήματα, και να μην τα αφήνεις να εκδηλωθούν από φόβο ότι μπορεί να διώξουν από κοντά σου τον αποδέκτη τους.

Εν κατακλείδι.. η ασαφής απάντησή μου στην ασαφή ερώτησή σου είναι.. Ναι...

6. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ειναι ουσιαστικη επικοινωνια, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ! ενταση και ΔΥΝΑΜΗ και ειδικα οταν καποιοs εxει κυριαρχικη προσωπικοτητα δεν φοβαται να εκφρασει τα συναισθηματα του γιατι αυτο δειχνει οτι ειναι δυνατοs ΚΑΙ ΑΥΤΟ του δινει μια ανωτεροτητα..... 

7. daniela100

daniela100 FREE-DOM

[QUOTE="Mistress_Bipolar, post: 375795, member: ]
    Όμως όποιος πιεί μια φορά από αυτό το νερό δε μπορεί πλέον να σβήσει τη δίψα του σε άλλες πηγές.[/QUOTE]

Αυτο τα λέει όλα   

8. brenda

brenda FU very much

Ω, θεία νερά, στον ύπνο σας και στην οργή σας θεία,
    Του καταρράχτη ωραίε θυμέ, του ωκεανού μανία,
    Μαύρη οπτασία της Στυγός, της Κασταλίας μεθύσι,
    Μεσ'στην κουφάλα ενός γκρεμού είμαι κι εγώ μία βρύση.
    Παύλος Νιρβάνας
    Παγά Λαλέουσα

9. Vakhos

Vakhos Regular Member

Το πράγμα γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον όταν μπορέσει ο Κ να βγάλει στην επιφάνεια τα συναισθήματα που ένα ανασφαλές υ προσπαθεί να κουκουλώσει.