Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναισθηματική ή/και άλλη επενδυση Κυριαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 3 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Φυσικά και έχω υπάρξει ερωτευμένη με τον σκλάβο Μου, αλλά και αυτός μαζί Μου! Ποτέ όμως δεν επένδυσα συναισθηματικά σε μια σχέση, με το σκεπτικό ότι σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Προτιμώ να ζω ερωτευμένη το σήμερα και όσο για το αύριο…. έχει ο Θεός του BDSM...
    Είμαι λοιπόν αρκετά ρεαλίστρια όσο και ρομαντική κάποιες στιγμές. Όσο πεζό και αν ακούγεται, η μόνη επένδυση που κάνω όντας ερωτευμένη με τον σκλάβο Μου, είναι σε sexy εσώρουχα, καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες.

    Αγαπημένε Μου Dolmance…
    Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά προσωπικά θρέφω δυνατά ερωτικοσεξουαλικά συναισθήματα για τον υποτακτικό Μου. Τον έχω εκπαιδεύσει έτσι, ώστε να το παίζει και κυρίαρχος. Δεν έχω παρά να του πατήσω τα κατάλληλα κουμπιά. Αν τύχη και δεν τα φτάνω, έχω φροντίσει να του έχω βάλει καινούριες μπαταρίες και οι κεραίες του πιάνουν και το νεύμα Μου.
    Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να ξεπεράσω τα φρικτά δεδομένα σου.

    Όσο για το φέρετρο ριγέ, ροζ-φούξια το βρίσκω πολύ tredy, Στο συνιστώ κι Εγώ και σε συγχαίρω για το γούστο σου…
    Όμως μακριά από εμάς!!!
    Φτουυυυυυυυυυυ
     
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Συναισθηματική ή/και άλλη επενδυση Κυριαρχου

    Βρε κοπελιά μου, και αγαπητό μου "ραπανάκι", πού μπερδεύεστε; Είπα εγώ ποτέ, ότι μπορεί να υπάρχει σχέση χωρίς, μέσα σ' αυτήν και λόγω αυτής, να βιώνονται αισθήματα και συναισθήματα;

    Ας το πάμε λίγο ιστορικά, γιά να το καταλάβετε. Κατ' αρχάς, θυμίζω το πρώτο ποστ αυτού εδώ του νήματος, που λέει τα εξής:

    Αρχική Δημοσίευση από lara[E-p]
    Στο νήμα Release έθεσα την ερώτηση:

    ...ΜΙλάμε για release, για τον φόβο των υποτακτικών μην τις διώξει κ.ο.κ.

    Εκείνοι...Οι Κυρίαρχοι δεν έχουν ποτέ αμφιβολίες?
    Δεν νιώθουν ποτέ φόβο ή αγωνία ή έστω κάτι στη σκέψη πως μπορεί να ζητήσει η σκλάβα τους release?


    επιθυμώντας να δω το release από τη σκοπιά των Κ.
    Και Ο MindMaster έθεσε το εξής ερώτημα:

    Αρχική Δημοσίευση από MindMaster
    Κατά την εμπειρία και άποψή σου, τι ακριβώς επενδύει συναισθηματικά ο Μ σε μιά M/s σχέση;

    Πρέπει να μην ξεχνάμε λοιπόν, ότι αυτό το νήμα είναι τρόπον τινά ένα "split" από το νήμα "Release". Από ένα νήμα δηλαδή, που μόνο με το M/s μπορεί να έχει σχέση και όχι με οποιαδήποτε άλλη μορφή σχέσης, με λιγότερα ή περισσότερα bdsmικά στοιχεία. Σ' εκείνο το νήμα λοιπόν έθεσα εγώ την ερώτηση, και μάλιστα ευθέως στη lara, γνωρίζοντας ότι έχει άμεση πείρα από Μ/s σχέση. Και νομίζω ότι ήμουν σαφής. Μιλούσα γιά την όποια συναισθηματική "επένδυση" του Master (ή της Mistress αναλόγως), σε μιά τέτοια (Μ/s επαναλαμβάνω) σχέση...

    Δεν πιστεύω ότι κανείς άλλος πέραν των Masters/Mistresses και των slaves αμφοτέρων των φύλων (και εννοώ slaves με πραγματική εμπειρία M/s, όχι μεσ' στο μυαλό τους), μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα. Γι' αυτό και δεν έχω ικανοποιηθεί από τις απαντήσεις μέχρις εδώ, με εξαίρεση (εν μέρει τουλάχιστον) την απάντηση της SM Art Lady. Σεβαστές βεβαίως και ευπρόσδεκτες οι γνώμες όλων, αλλά οι μη Masters-Mistresses ή slaves, μόνο να πιθανολογούμε περί των αισθημάτων και συναισθημάτων μπορούμε πιστεύω, ασχέτως του εάν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Doms, subs ή Pervs...



    Πάντως, έτσι κι αλλοιώς, δεν είδα σχεδόν καμμία απάντηση και στο ερώτημα της lara...
    Νοιώθουν τελικά οι Κυρίαρχοι (έστω κι αν το γενικεύσουμε, αν δεν μείνουμε αποκλειστικά στους Masters) φόβο ή αγωνία μην τους φύγει ο/η υποτακτικός/ή τους;
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2008
  3. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Συναισθηματική ή/και άλλη επενδυση Κυριαρχου


    Βρε Mind. Μεταξύ μας.... Υπάρχουν Κυρίαρχοι; Αν υπάρχουν δεν ασχολούνται με τα αναλώσιμα. Οποτε δεν τους αφορά το ερώτημα και δε θα απαντήσουν.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Βρε τζιερη μου εγω λιγη σαλτσα πηγα να βαλω στους κεφτεδες μπας και φανει κα'νας πελατης,μη με παρεξηγεις...
    (πανω που'μουνα ετοιμος να επανελθω με τα υπολοιπα 29 συναισθηματα μου'κοψες τον οιστρο)
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Συναισθηματική ή/και άλλη επενδυση Κυριαρχου

    Το ότι δεν θα απαντούσαν οι Κυρίαρχοι, το υπέθετα. Το γούστο όμως είναι, ότι δεν απαντούν ούτε οι σκλάβες. Ούτε καν αυτή που αυτή που άνοιξε το νήμα...

    Φτάνουν οι σάλτσες και τα τηγανητά. Και προπάντων στην ηλικία μας. Καλά έκανα και σ' έκοψα...

    Ακόμη: "Τζιέρη"; Ε, όχι... "Τζιέρι" παρακαλώ. Ουδετέρου γένους... Να σε περιλάβει κανένας muscle4brains, να σου πω εγώ...
     
    Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2008
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Τι εχει η ηλικια μας παρακαλω;Προχτες ακομα ο Δολμανσιος με μακαριζε που ακροπατω -μολις-τα πενηντα.Ουτε μια υπερτροφια προστατη της προκοπης δεν εχω προλαβει να αναπτυξω.
    Για το τζιερι τωρα μην το κανουμε ζητημα....θα με βαλει ο αλλος να το γραψω 100 φορες για τιμωρια και που να με πιστεψει αμα του πω οτι εχω μια δυσκαμψια στα δαχτυλα ενεκα η σπονδυλοαρθριτις...
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Όταν μια Γ/γυναίκα είναι ερωτευμένη, είτε με τον σκλάβο της, είτε με τον Αφέντη της, την διακατέχουν οι ίδιοι φόβοι και ίσως ανασφάλειες, με Α/αυτήν που είναι ερωτευμένη με τον γείτονα ή την barwoman του cafe που συχνάζει. Απλά, ο τρόπος αντιμετώπισης των φόβων της είναι διαφορετικός. Άλλη τον εκφράζει με παρακαλετά και συγνώμες, άλλη με δυναμικότητα ή ψυχραιμία, άλλη με μαντζούνια και άλλα κόλπα.

    Η κάθε Γ/γυναίκα επενδύει στην σχέση της ότι διαθέτει. Άλλη συναισθήματα, άλλη χρήματα, άλλη χρόνο, άλλη επενδύει το μέλλον της ή και όλα αυτά μαζί! Κάποιες δεν επενδύουν τίποτε επειδή δεν έχουν να δώσουν και αυτό γιατί κάποιοι άλλοι πιο πριν, φρόντισαν και τους τα πήραν όλα.

    Πως αλλιώς θα μπορούσε να απαντηθεί αυτό το ερώτημα?
    Αν ήμασταν κάτι το εξωπραγματικό και όχι ανθρώπινα όντα με σάρκα, οστά και το κυριότερο πνεύμα, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα απαντούσα στην συγκεκριμένη ερώτηση.
     

    Υπάρχει διαφορά των BDSMer συντρόφων από τους vanilla σε ότι αφορά τα συναισθήματα?
    Δεν το καταλαβαίνω!! Τόση φιλοσοφία θέλει?

     

    Αν Κ/κάποιοι θέλουν να περάσουν μέσα από την ερώτηση αυτή, κάποια ενδιαφέροντα δικά τους μηνύματα…ας το κάνουν να τελειώνουμε, γιατί το θέμα κούρασε.

    MindMaster (με το συμπάθιο δηλαδή) εσύ τι επενδύεις σε μια σχέση?
     
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Προσωπικη αποψη επενδυεις οτι και καποιος αλλος σε μια vanilla σχεση.Γιατι να υπαρχει διαφορα?Κανεις,ακομα και vanilla πχ. δεν ξεκιναει μια σχεση με σκοπο να χωρισει.
     
  9. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Συνεχίζω από εκεί που το άφησα στο νήμα "Έρωτας: Πόρος ή Πενία;" καθώς αυτά που έχω να πω αφορούν και στα δύο.

    Αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην συχνή επισήμανση του Dolmance περί της κανιβαλικής φύσης του έρωτα. Πράγματι, η επιθυμία είναι ένα άτιμο πράγμα: σου αλλάζει τα φώτα προκειμένου να την ικανοποιήσεις και μόλις ικανοποιηθεί φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί, λέγοντάς σου "βαρέθηκα, τώρα θέλω κάτι άλλο". Οι εραστές κάνουν τα πάντα για να τους Αναγνωρίσει ο άλλος, μα μόλις θεωρήσουν ότι αυτό έχει επιτευχθεί δίνουν μία και χύνουν την καρδάρα με το γάλα. Η επιθυμία είναι ένα chain game.

    Ας δούμε πώς όλο αυτό θα μπορούσε να εκδραματιστεί σε σχέσεις κυριαρχίας / υποταγής. Για λόγους συντομίας θα μιλήσω εδώ για άνδρες Κ και γυναίκες υ.

    Η υ εξ ορισμού μπαίνει σε έναν αγώνα αναγνώρισης με την έναρξη ήδη της σχέσης. Πρέπει να προσπαθήσει σε πολλά επίπεδα για να αποδείξει πράγματα (βλ.π.χ. το θέμα της "υπέρβασης ορίων"), προκειμένου να νοηματοδοτηθεί η θέση της μέσα στη σχέση.

    Ο Κ ναι μεν μπορεί να θεωρεί ότι οφείλει αξιωματικά να αναγνωρίζεται ως τέτοιος, πλην όμως η κοινή λογική λέει ότι ειδικά αυτό δεν μπορεί να γίνει ελέω θεού ή έστω μαστιγίου.

    Με άλλα λόγια, δεν αρκεί το "είσαι ό,τι δηλώσεις". Είσαι ό,τι μπορείς να διεκδικήσεις.

    Εκ των πραγμάτων λοιπόν, μια σχέση κυριαρχίας / υποταγής αφορά στο διακύβευμα της αναγνώρισης του ενός από τον άλλον, πράμα που συνδαυλίζει την επιθυμία και απέχει μια τρίχα από την έκρηξη ενός θυελλώδους έρωτα.

    Συνεπώς, θεωρώ ότι μια τέτοια σχέση (βέβαια δε μιλάω για ξεπέτ... ε, χμ, sorry, sessions ήθελα να πω) υπό κ.σ. είναι υψηλής επικινδυνότητας για το μικρόβιο / βακτήριο / ιο του έρωτα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαμείβονται έτσι κι αλλιώς πολλές σχέσεις σε "κανονικές (ψυχικές) συνθήκες". Συχνά, οι υποτακτικές είναι άτομα με εξαιρετικά χαμηλή αυτοεκτίμηση που προσπαθούν να εισαχθούν στη σεξουαλικότητα από την καμινάδα, ενώ οι κυρίαρχοι δεν είναι παρά νάρκισσοι με ανεπαρκείς μανάδες. Στις περιπτώσεις αυτές είναι σχεδόν ηλίου φαεινότερον ότι εκείνο που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι ένας ψευδοέρωτας (κοινώς καψούρα) από τη μεριά της υποτακτικής και μια πεισματική άρνησή του από τη μεριά του κυριάρχου.

    Εκείνο που προσωπικά εκτιμώ περισσότερο στο BDSM είναι η ευκαιρία που παρέχει στην ανάπτυξη σχεσιακής δυναμικής (και με αυτήν την έννοια αντιστέκεται οξύμωρα στην επιθυμία, που στην τρελή της κούρσα τελικά οδηγεί στο θάνατο της δυναμικής) - μιας δυναμικής η οποία μάλιστα εδράζεται στον πυρήνα μιας ερωτικής σχέσης: τη σεξουαλικότητα.

    Εν κατακλείδι, θα έλεγα ότι έκαστος έχει το BDSM που του αξίζει και ζει τον έρωτα που μπορεί ν' αντέξει.
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2008
  10. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Re: Συναισθηματική ή/και άλλη επενδυση Κυριαρχου




    Ας αφησουμε κατα μερος τις επενδυσεις για το χρηματιστηριο και ας ασχοληθουμε με τη πραγματικοτητα!
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αυτό το εξ ορισμού, μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο, διότι δεν με αναγνωρίζω σε αυτό? Βασικά δεν με αναγνωρίζω σχεδόν πουθενά σε αυτά που γράφεις αλλά μου ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα....
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η αλήθεια είναι ότι κι Εγώ έψαξα κάπου να Με βρω σε αυτά που έγραψε η camera_obscura, αλλά ήταν μάταιο. Κατά τα άλλα όπως είπε και η elfcat η άποψη της είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

    Kaveiros dear…
    Eυχαριστώ για την υπόδειξη, αλλά δεν θα την πάρω. Συνηθίζω να έχω δική Μου γραμμή. Όσο για την "επενδύση" που αναφερόμαστε, εν προκειμένω σε συναισθηματική και ουχί σε χρηματιστηριακή, αν σε ενοχλεί η λέξη, (ίσως επειδή μπορεί να πατά κανένα κάλο), καλά θα κάνεις να διαμαρτυρηθείς στους νηματοθέτες που την έκαναν και τίτλο ή αν δεν το κάνεις να προσπαθήσεις να καταπιείς το πικρό τούτο ποτήρι. Εμένα προσωπικά η λέξη «επένδυση», δεν με ενοχλεί…άσε που την θεωρώ και μια πραγματικότητα με δυνατά ή άγνωστα πολλές φορές, ρίσκα.

    Συνεπώς, η ερώτηση Μου προς τον MindMaster εξακολουθεί να παραμένει ως έχει : "MindMaster (με το συμπάθιο δηλαδή) εσύ τι επενδύεις σε μια σχέση?"