Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναντηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 18 Δεκεμβρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Με ειχαν πεισει καποιοι δικτυακοι φιλοι να τους ακολουθησω στη συναντηση. Ντρεπομουν, φοβομουν. Σχεδον εικοσι ετων. Πηγα ομως. Δεν εγραφα ακομα πολλα στα φορουμ μονο παρακολουθουσα, αλλα ηξερα οτι ειμαι υποτακτικος.

Πηγαμε σε ενα ουζερι στην Αθηνα. Ωραια ηταν. Γενικα ημουν ησυχος πολυ, απευθυνομουν σε ολους στον πληθυντικο. Ηρθε μια κοπελα κοντα μου
    -Δεν χρειαζεται πληθυντικος.
    -Δεν ξερω πως αλλιως,μου ειναι δυσκολο.
    Με καλεσε στη παρεα της, ωραιοι τυποι. Ηταν εκει κι ενας ανδρας. Καστανοξανθος κοντα στα σαραντα. Μιλουσε ελαχιστα, παρατηρουσε, ενιωθα πως με κοιταζε. Κολακευτηκα.
    Η κοπελα μου ψιθυρισε στο αυτι.
    -Εσενα κοιταει.
    Κοκκινησα, ντραπηκα και χαρηκα. Το μονο που εκανα ειναι να κοιταξω το πατωμα.

Δεν μου μιλησε εκεινο το βραδυ. Μονο ηξερα το νικ του στο φορουμ. Περασε καιρος, περισσοτερο απο μισο χρονο. Ημουν ακομα μονος. Μου ηρθε ενα μηνυμα.
    -Γεια σου ειμαι Ο Μιχαλης. Σε ειχα δει στο μιτινγκ, θελω να μιλαμε.
    Μιυ κοπηκαν τα ποδια το διαβαζα και το ξαναδιαβαζα. Ηθελα ν απαντησω με Μαλιστα Κυριε. Συγκρατηθηκα.
    -ναι θα το ηθελα.
    Ακολουθησαν συζητησεις πολλες. Του ειπα καθε πληροφορια για μενα.
    -Εισαι σχεδον εικοσιενα και εισαι ακομη παρθενος;
    -Μαλιστα Κ..
    Το εσβησα. Μιλουσαμε στο icq, το ειδε. Το εκανα επιτηδες.
    -Εκφρασου ελευθερα μικρε. Εχεις το δικαιωμα τωρα να εκφραστεις με οποιονδηποτε τροπο ελευθερα.
    Γδυθηκα, αναψα τα φωτα, τον καλεσα γυμνος και γονατιστος μπροστα στη καμερα.
    Ακουγα την ανασα του, εβαλα τα κλαματα,
    -θα επιτρεψετε να Σας υπηρετησω Κυριε;
    Δεν απαντησε. Ενω ειχε ανοιχτη καμερα και μικροφωνο μου εδινε εντολες με γραπτα μηνυματα. Να σηκωθω, να του δειξω μερη του σωματος μου. Μου εστειλε ενα μηνυμα ακομη.
    -Αυριο επτα το απογευμα στον ηλεκτρικο στο Θησειο. Να φορας λευκη φορμα, χωρις εσωρουχα. Το πρωι κανε αποτριχωση παντου. Εκλεισε το τσατ ηταν 10 το βραδυ.

Για καλη μου τυχη κοντα στο φοιτητικο μου σπιτι ηταν ενα κεντρο αποτριχωσης. Εννια το πρωι ημουν εκει. Μια πολυ γοητευτικη γυναικα ηταν εκει. Της ζητησα πληρη αποτριχωση. Της φανηκε αστειο καπως. Ευτυχως δεν εχω πολλες τριχες. Εμεινσ εκει τρεις ωρες. Ητα επαγγελματιας αν και υπηρξαν στιγμες που ειχα στυση. Η Κυρια Αλεξανδρα τοτε δεν με ηξερε. Τωρα σχεδον εικοσι χρονια μετα, ξερει τα παντα, με χειριζεται διαφορετικα τωρα.

Ειχε φθασει μεσημερι, εκανα ενα χλιαρο ντουζ το σωμα μου ηταν ερεθισμενο. Μου εστειλε μηνυμα με δυο λεξεις -κσνε κλυσμα.
    Τοτε μιλουσα με εναν τυπο στο mirc που τιμωρουσαι με κλυσμα. Του εστειλα μηνυμα, με καθοδηγησε σε ολη την διαδικασια. Πλεον καθε ιχνος καυλας ειχε εξαφανιστει.

Ετοιμαστηκα κ πηγα στο ραντεβου. Πεντε λεπτα πριν της επτα ειχα φθασει. Τον περιμενα. Ηρθε μπρος μου. Ειναι πανεμορφος.
    -Κυριε
    Χαμογελασε.
    -Ακολουθα με
    Ηταν δυο βηματα μπροστα μου.
    -θα παμε στο καφε της Κιρκης!
    Μου ειπε. Δεν το ηξερα τοτε. Μπηκαμε μεσα. Ξαφνιαστηκα, ενας διασημος ηταν εκει που δεν ζει πια. Μιλησαν με τον Κυριο. Με καλεσε κοντα του.
    -ομορφο αγορι, το πρωτο που φερνεις εδω χωρις κολλαρο. Του ειπε. Γελασαν, εγω αισθανθηκα τοσο λιγος. Πηγαμε καθισαμε σε ενα απομονωμενο σχετικα τραπεζι.
    -χυμος πορτοκαλι για τον νεαρο, γαλλικος για μενα.
    Δεν μιλησα.
    -θα πιουμε τα ροφηματα μας και θα παμε σπιτι μου ειναι κοντα, θα σε μαστιγωσω και θα σε παρω απο ολες τις τρυπες σου. Μετα αν μεινω ικανοποιημενος θα αποδεκτω την προταση σου να γινεις σκλαβος μου.
    Τελειωνε την προταση του, ενω ο νεαρος σερβθτορος αφησε τα ροφηματσ μας.
    -Μαλιστα Κυριε απαντησα χωρις να μπιρω να διωξω απο το μυαλο μου την εικονα του βιντεο που μου ειχε στειλει, ενος ανδρα που ξερναγε κατα τη διαρκεια throatfucking.