Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνειδητοποιημένοι/o υπό + BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 14 Δεκεμβρίου 2016.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Για όσο μπορεί να ενδιαφέρει, αυτή είναι η γνώμη μου και ισχύει αυστηρά για μένα και μόνο.
    • Πότε συνειδητοποιεί μια/ένας υπό να ''χαρίσει'' την υποταγή της/ου στον/ην Κ;
    Για μένα η υποταγή είναι κάτι που απλώνεται σταδιακά όπως διευρύνεται η εμπιστοσύνη στον άλλο πρόσωπο, άρα και η κυριαρχία του απάνω μου.
    Το συνειδητοποιώ ψηφίδα-ψηφίδα, άλλες φορές στο γίγνεσθαι, συχνότερα εκ του αποτελέσματος  
    Το είπα σε προηγούμενο ποστ όμως, δεν θεωρώ ότι η υποταγή χαρίζεται ή είναι δώρο, είναι συνειδητή επιλογή και έχει ευθύνες.
    • Τι την/ον ωθεί στο να το κάνει;
    Σίγουρα ο άνθρωπος απέναντί μου, όχι μια γενικευμένη ανάγκη για υποταγή. Σίγουρα επίσης και τα οφέλη που αποκομίζω από τον άνθρωπο αυτό.
    Σπάνια το συζητάω με τον εαυτό μου, δεν με ενδιαφέρει τόσο να φτάσω σε συμπέρασμα όσο να το ζήσω.
    • Τι σχέση έχει ο έρωτας με την υποταγή;
    O αριστοτελικός/αναγεννησιακός/χολιγουντιανός/κοινώς εννοούμενος έρωτας, τίποτε απολύτως.
    • Δως μου τον Έρωτα να σου δώσω την υποταγή μου ( ; )
    Ωραιότατο, η πεμπτουσία της ξεκάθαρης υποταγής. νο νο.
    • Υπάρχουν συνειδητοποιημένα υπό;
    Γνωρίζω προσωπικά άτομα που για την δικιά μου αντίληψη είναι βαθιά συνειδητοποιημένα υποτακτικά.
    • 24/7 ή έρωτας;
    Ο έρωτας είναι εκτός, διαλέγω 24/7 γιατί η συνείδηση της ασυμμετρία της D/s είναι συνέχεια παρούσα μέσα μου, η μη διαθεσιμότητα μου είναι μόνο πρακτική.

Last edited: 14 Δεκεμβρίου 2016
  2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Δεν εννοουσα για μενα φοβικο,ηταν απαντηση στο προηγουμενο σχολιο.Σ αυτο που πες συμφωνω

3. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Επισης ποτε δε σεβεσαι και δινεσαι σε καποιον απλα απο ερωτα ή αγαπη ή πως θελετε πειτε το,σεβεσαι καποιον και θες να δωθεις επειδη σ εμπνεει κι επειδη το θες και το θες με τον συγκεκριμενο,για να αγαπησεις πρεπει εξ αρχης δηλαδη να εχει κερδισει το σεβας σου και πολλα αλλα σημαντικα σημεια εγκεφαλου σου.Δε παει,ααα εγω θελω να σ ερωτευτω και μετα.Ειναι αστειο αυτο.Οπως αστειο ειναι να βαζουμε χρονικα περιθωρια στο ποτε πρεπει να γεννηθει η αγαπη γ να μη μπερδευτουνε τα πραγματα.Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε καταλαβαινουμε πως να χειριστουμε τη καθε κατασταση και με τι δρα ορμωμενος ο αλλος.

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ναι *-*

5. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Αν στο δικό μου σχόλιο αναφέρεσαι θα ήθελα να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να αφήσω να εννοηθεί ότι τέτοιου είδους συναισθήματα είναι κάτι εύκολο να ελέγξεις ή να αποτρέψεις ή ότι η ύπαρξη αυτών είναι αναγκαία κακό.
    Αναφέρομαι στις δυνατότητες που έχει ένας κυριαρχικός όταν η υποτακτική του του έχει ανοίξει την καρδία της και προσωπικά εντοπίζω μία τεράστια διαφορά ανάμεσα σε κάποια που είναι υποτακτική στον κυριαρχικό της και σε κάποια που είναι υποταγμένη στον έρωτα για τον κυριαρχικό της, μία διαφορά που μπορεί να μην είναι εξωτερικά ορατή.

6.  

7. tithon

tithon Contributor

να θαυμάζουμε και να ποθούμε κάτι στον άλλον είναι δημιουργικό.
    ... στον εαυτό μας είναι εγκλωβισμός.

8. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Από πότε ο έρωτας κατατροπωνει τον εγωισμό;;;;;

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εξαπανέκαθεν. 

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Όπως βλέπω εγώ τον ερωτα, καθόλου δεν το κάνει. Η αγάπη ναι. Αλλά άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο.....

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

οκ, αυτά τα πράματα είναι όντως όπως τα βλέπει ο καθείς! 

12. ellianna

ellianna Regular Member

° Όταν νιώθει έτοιμη/ος να βουτήξει στα βαθιά μαζί Του/Της...

° Η ολοκλήρωση η οποία νιώθει πως θα βιώσει μαζί Του/Της...

° ΚΑΜΜΙΑ.άλλο έρωτας αλλο υποταγή.
    Άσχετα αν κάποιος τον χρειάζεται για να νιώσει την υποταγή.

° Πόσο λαθος...Γιατί κατ αυτόν τον τρόπο υποτασσομαστε στο αίσθημα που έχουμε γι Αυτόν και οχι σε Αυτόν...

° Γιατί να μην υπάρχουν?

° Και τα 2 μαζί μπορούν να συνυπάρξουν.
    Όχι πάντα,όχι πετυχημένα κάποιες φορές, αλλά μπορουν