Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνταγη για ενα πετυχημενο D/s.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sleeper, στις 4 Απριλίου 2012.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Συνταγη για ενα πετυχημενο D/s.

Να 'σαι καλά Ivory  

Δε μου λες, πώς θα σου φαινόταν αν αντέστρεφες τα 3 και 4 του εναρκτήριου ποστ σου;

2. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Προτεινεις δλδ να μπει πρωτα ο ελεγχος και μετα η παραδοση? Χμ... Για μενα ισχυει οπως το εχω. Ειναι ομως μια πιθανη ακολουθια και αυτη.

Φανταζομαι για εσενα ετσι λειτουργει. Σωστα?

3. gaby

gaby Guest

Σωστά

4. sleeper

Αυτα που εγραψα ειναι καθαρα η δικη μου "αισθητικη" και πως φανταζομαι οτι θα λειτουργουσε ομαλα για μενα.

Αν δεν σου κανει κοπο πες μας λιγο πιο αναλυτικα πως το βλεπεις εσυ.

5. gaby

gaby Guest

Ευχαρίστως, αν είμαι κάπως λιγόλογη σχετικά είναι γιατί δεν υπάρχουν πολλά επιχειρήματα και η συνταγή είναι διαισθαντική μάλλον  

Λες, ας πούμε, εμπιστοσύνη. Για μένα, το κρίσιμο επίπεδο εμπιστοσύνης του είδους που χρειάζεται για S/M κοντά στα όρια των δυνάμεων έρχεται με το πρώτο πλήγμα και έχει συναισθηματική ρίζα. Εκείνες τις στιγμές το είναι μου αποφασίζει αν θα εμπιστευτεί ή όχι για τα συγκεκριμένα βήματα και το κάνει αυτό αμετάκλητα. Είναι στιγμές δυνατού πόνου, δηλαδή πολύ αληθινές, όπου είμαι εγώ σκέτη και όχι οι αντιλήψεις μου περί του τι είμαι εγώ και ο δυνατός πόνος μπορεί να έχει προέλθει από ένα "τυφλό" σαδιστικό πλήγμα.

Όμως, αυτό που έχει σημασία και γι αυτό το αναφέρω είναι ότι για να εμπιστευτώ πρέπει να έχει προηγηθεί κάποια πράξη εκ μέρους του έτερου. Χρειάζομαι να έχω κάπου να πατήσω, κάτι να νιώσω που να προέρχεται από τον άλλο, όχι από μέσα μου.

Έτσι και στο άφημα. Για να αφεθώ πρέπει κάτι να έχει κάνει ο έτερος ώστε να έχω νιώσει τον έλεγχό του πάνω μου. Αλλιώς, χωρίς αντέρεισμα, πού θα αφεθώ, στο κενό; Και γιατί θα αφεθώ, προς τι; Επειδή το έχουμε συζητήσει και συνεννοηθεί; Το θέμα είναι να βγαίνει στην πράξη.

6. sleeper

Νομιζω οτι καταλαβαινω τι εννοεις.

Σιγουρα τα λογια απο μονα τους δεν μπορουν να φερουν την εμπιστοσυνη. Πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις που τα επιβεβαιωνουν για να αφεθεις. Πραγμα που ισχυει για ολους που βρισκονται σε "μειωνεκτικη" θεση.

Πιστευω οτι μιλαμε για 2 ειδη παραδοσης που τα συνανταμε σε ολες τις σχεσεις ανεξαιρετως. Το δικο μου ειδος λογω της θεσης που βρισκεται πηγαζει απο την εμπιστοσυνη που δημιουργειται απο την εικονα και τα λογια του Κ. Παραδοση (α') που βγαινει απο το ενστικτο της υ που της δινει το οκ να προχωρησει με το συγκεκριμενο Κ αλλα ομολογουμενως ειναι ελλιπης.
    Απο την αλλη, η δικη σου παραδοση (β') ερχεται μετα τον ελεγχο, για να ολοκληρωσει την πρωτη παραδοση. Φυσικα για να γινει αυτο, να ολοκληρωθει δλδ η παραδοση, ο ελεγχος και οι πραξεις του Κ πρεπει να συμπορευονται με τα λογια του οπως ανεφερα και προηγουμενως.

Πως σου φαινεται τωρα αυτο? Η υπαρξη α' και β' παραδοσης? Ειναι πιο ολοκληρωμενο ετσι?

Last edited: 9 Απριλίου 2012
  7. medicineman

medicineman Regular Member

Όπως το λες είναι – η σπειροειδής κίνηση – όπου ο ένας συμπαρασύρει τον άλλο όλο και ποιο βαθειά. (και χρησιμοποίησα επίτηδες την λέξη της tender_lilly γιατί σωστά το είχε αναφέρει)

Ο ένας δίνει κάτι στον άλλο και σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό.

Tender_lilly θα ήθελα ένα παράδειγμα για αυτό που αναφέρεις ότι «Για να αφεθώ πρέπει κάτι να έχει κάνει ο έτερος ώστε να έχω νιώσει τον έλεγχό του πάνω μου».

Αν έχει ήδη γίνει κάτι τέτοιο νομίζω ότι ξεκινάς ,όπως το λες, από το 4 για να πας στο 3 ;-) δηλ έλεγχος και μετά η παράδοση. Ίσως θέλεις μία γεύση για να ξεκινήσει το spiral του D/s…… (σα χορός ένα πράγμα… )

8. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Nα το θελουν και δυο, να ειναι ειλικρινεις αμφοτεροι, να δημιουργηθει το κλιμα εμπιστοσυνης και σεβασμου και απο τις δυο πλευρες το οποιο ειναι το ευνασμα για να αφεθουν και μετα να κανουν μικρα βηματα καθε φορα.

9. sleeper

Επετρεψε μου να απαντησω εγω, αν εχω κατανοησει σωστα αυτο που ειπε η tender_lilly.

Ας υποθεσουμε οτι το Κ αποφασιζει να παιξει για πρωτη φορα με βελονες με το υ Του.*
    Το υ σε αυτη την περιπτωση αφηνεται στα χερια του Κ εχοντας ακομα ομως μεσα του καποιες αμφιβολιες ειτε για την πρακτικη αυτη καθ εαυτην, ειτε για το ιδιο το Κ αν ειναι σε θεση να κρατησει το παιχνιδι μεσα στα πλαισια του SSC και να επιβεβαιωσει με τις πραξεις Του πλεον τον ελεκτικο μηχανισμο Του οπως ακριβως τον ειχε περιγραψει νωριτερα. Οπως ειναι λογικο μονο μετα την ολοκληρωση της πραξης ερχεται και η ολοκληρωμενη παραδοση του υ. Τοτε μονο αφηνεται σε Εκεινον ολοκληρωτικα, ξορκιζοντας απο μεσα του καθε φοβο που μεχρι προτινως ειχε.

*Σε μια τετοια πρακτικη η οποια θεωρειται και ειναι edge play, καλο θα ηταν το υ να ενημερωνεται εκ των προτερων για το τι θα ακολουθησει. Μην αντικρισει ξαφνικα μπροστα του τις βελονες και το βαλει στα ποδια πριν καν ξεκινησει το παιχνιδι!  

Last edited: 9 Απριλίου 2012
  10. medicineman

medicineman Regular Member

Δε θα συνιστούσα edge play για πρώτη ή για μία από τις πρώτες συναντήσεις. Ιδίως αν είσαι ακόμα στη φάση του «χτίζω εμπιστοσύνη»……

Εσύ θα το έκανες ποτέ;
    Ακόμα και αν είχες ενημερωθεί;

Δε θέλω να μου απαντήσεις – είναι απλά μία ερώτηση για να μας βάλεις σε σκέψεις. Και για να το συνεχίσω – εγώ δε θα είχα μία τέτοια απαίτηση τόσο νωρίς. Φυσικά είναι προσωπική μου άποψη αυτό…..

11. sleeper

Κοιτα εγω το εφερα σαν παραδειγμα. Ειτε ειναι στην αρχη, ειτε στα μεσα της σχεσης δεν εχει και πολυ σημασια για το ζητουμενο μας που ηταν κατανοηση της παραδοση που απορεει απο τον ελεγχο.

Κατα τα αλλα σεβαστη η αποψη του καθενος για το πως λειτουργει μεσα στην σχεση του.