Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 1 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Eri

    Eri

    Διαφωνω και γω μ'αυτη την παραγραφο...........Αν καποια την βρισκει με τον πονο ή ακομα πιο απλα αν καποια αρεσκεται σε πιρσινγκς ή ψαχνεται και δοκιμαζει διαφορα, θα μπορουσε καλλιστα να το δει ως ενα απλο παιχνιδι, παντα υπο τις καταλληλες συνθηκες υγιεινης και παντα με καποιον που εμπιστευεται και ειναι αποδεδειγμενο οτι γνωριζει......Ακομα ακομα να ζητησω πχ εγω να μου κανεις κατι τετοιο για να τη σπασω και να σοκαρω τον βανιλογκομενο και να γελασω με την καρδια μου βλεποντας τη φατσα του οταν αντικρυσει το θεαμα (δυο οι περιπτωσεις μετα...ή να το βαλει στα ποδια ή να του αρεσει οποτε θα ειναι η τελεια σχεση).....   
     
  2. Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα


    Συμφωνώ μαζί σου αν πρόκειται για υποτακτικές. Η σκλάβα όμως συνήθως δε μπορεί να αντιμετωπίσει επαρκώς τη ζωή μόνη της. Γι' αυτό είναι έτοιμη να τα παραδώσει όλα (ακόμη και τη δουλειά της ή την οικογένειά της, ανάλογα με τις επιθυμίες του Αφέντη της). Είναι αυτοκαταστροφική και διακρίνει τις αδυναμίες της και τα λάθη της. Αλλά αδυνατεί να τα διορθώσει μόνη της.


    Φυσικά δε θέλω να είμαι δογματικός. Το παραπάνω ισχύει για τις σκλάβες όπου διακρίνονται τα παραπάνω - όχι για οποιαδήποτε δηλώνει (ή και είναι) σκλάβα. Εσύ llazouli, τι πιστεύεις ότι οδηγεί μια σκλάβα στο να επιθυμεί να γίνει σκλάβα? Ρωτάω για τις πραγματικές σκλάβες, σε 24/7 M/s σχέσεις, όχι τις υποτακτικές ή τις μαζοχίστριες.


    Ίσως δεν επεκτάθηκα σε αυτή τη διάσταση. Φυσικά μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι αλλά η εμπιστοσύνη, όπως λες και εσύ, πάλι απαιτείται. Ακόμη και με τη σκλάβα, παιχνίδι είναι, απλά θεωρώ ότι έχει και κάποιο συμβολισμό.
    Όσον αφορά το γκόμενο,    μάλλον θα φώναζε το ψυχιατρείο να σε μαζέψει:rollinglaugh:  
     
  3. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα


    Εξαρταται απο τη σχεση που υπαρχει....Μπορουσα να καλεσω εγω το ψυχιατρειο κ να υποστηριξω οτι αυτος μου το εκανε με το ζορι......   :icon16:
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    tyfeas, απ΄ ότι βλέπω έχουμε το ίδιο βίτσιο, σου αρέσει και εσένα το ξεπαρθένιασμα της σκλάβας...   
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Αφου πρωτα την εχετε ανοιξει σαν το τουνελ της εθνικης Αθηνων-Κορινθου;
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Ε, ναι, γι΄ αυτό θα γίνει η συρραφή, για να κλείσει το τούνελ και να ξαναγίνει παρθένα και μετά να ξαναγίνει τούνελ... 
     
  7. Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Voila ο εξαγνισμός !!!    

    MasterPerris, εσύ το έχεις κάνει? Σκίστηκαν εύκολα τα ράμματα? Τραυματίστηκε το αιδοίο? Τι ράμματα ήταν?
     
  8. Απάντηση: Re: Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Πω πω πω... Τι διαστροφή....       

    Στην επόμενη μηχανορραφία που θα οργανώσω θα ζητήσω τη βοήθειά σου    
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Αγαπητοί ως προς τη διαστροφή του αίματος συμφωνώ ότι είναι αξιόλογη και εξόχως αισθητική, ως προς τους συμβολισμούς και τις προεκτάσεις του οποιουδήποτε σπορ από αυτά στα οποία επιδιδόμαστε διαφωνώ, είναι πράγματα δυσαπόδεικτα ως και ανυπόστατα, θολούρες και κανείς δεν ξέρει αν πράγματι υπήρξαν ή αν θα είναι εκεί και αύριο.

    Αν είναι κανείς αιματολάτρης, ενεργητικά ή παθητικά, ας πει ότι είναι για την καθαρότητα και το υπέροχο χρώμα του αίματος, για την αίσθηση της μοναδικότητας της στιγμής που έχει όταν κόβει, για την παράδοση της αιμάσσουσας υποτακτικής σε αυτόν.

    Κι αυτό που τόνισε ο The King ισχύει, λίγος πόνος - αν και από τους μάλλον δυσπρόσιτους ως αίσθηση, πολύ εφέ, πολύ ευχαρίστηση απ το εφέ, η αίσθηση του κατορθώματος ...

    Αν αρχίσει να τσαμπουνάει ότι το θέμα - λες και με άλλους τρόπους δεν γίνεται - είναι ο σύνδεσμος, η αλληλοδέσμευση δηλαδή, η αίσθηση επιβολής από ή προς κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ, για μένα έχει μπει σ έναν ολισθηρό κατήφορο παρεξηγήσεων το φταίξιμο για τις οποίες θα είναι όλο δικό του.

    Και διόλου φετιχιστικό στο φινάλε, οτιδήποτε αναχθεί σε κάτι άλλο χάνει τη φετιχιστική του αξία, το φετίχ είναι η τελική αναγωγή, το φετίχ δεν είναι μέσο για να φτάσει κανείς κάπου, ούτε καν σε οργασμό.
     
  10. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Πιστεύω, ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει επαρκώς τη ζωή μονος του/της, κακώς ασχολείται με το bdsm, χιλιες φορές καλύτερα να πάρει ειδική βοήθεια, γιατί κανένας master όσο άξιος κι αν είναι δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναλαμβάνει αυτόν το ρόλο, του θεραπευτή. Τη σκλάβα που είναι αυτοκαταστροφική όποιος έχει την ιδέα ότι μπορεί να τη σώσει,τρελός παπάς τον βάφτισε!..Δε λέω, μπορεί να βοηθήσει κάποιο διάστημα, σύντομα όμως θα βαρεθεί, θα σιχτιρίσει με το δίκιο του ο άνθρωπος κι από δω παν κι άλλοι..
    Οι λογοι που οδηγούν έναν άνθρωπο να επιθυμεί να γίνει σκλάβος/α ποικίλουν, από ανικανότητα διαχείρισης του εαυτού του μέχρι εξερευνηση αυτής της ερωτικής στάσης με όλες τις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις. Σίγουρα, αφορά ελάχιστους/ες που δεν μπορούν να εκφρασουν αλλιώς τον ερωτισμό τους. Αν όμως, έχουν σοβαρά θέματα, οι Μ/s σχεσεις, δεν μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά, αντιθέτως, θα καταποντιστούν σε χειρότερα αδιέξοδα.
    Τώρα το θέμα της συρραφής, προσωπικά, το βρίσκω εξόχως αντιαισθητικό κι όσο υποψιάζομαι ότι έχει πολλά να κάνει με το θέμα της παρθενίας, με το συμπάθειο, αλλά μου ρχεται να ξεραθώ στα γέλια..
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2010
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    The King, ναι το έχω κάνει με ράμματα από μετάξι. Δεν τραυματίστηκε το αιδοίο γιατί πρώτα έκοψα στην μέση της συρραφής το ράμμα και έπειτα έκανα την διείσδυση σιγά σιγά, ώστε καθώς άνοιγε να βγαίνουν τα ράμματα μέσα από τις τρύπες της συρραφής και όχι να σπάνε εκτός από 2-3 που έσπασαν στο τέλος της συρραφής.
     
  12. Jomaru

    Jomaru Guest

    προσωπικα η θεα του αιματος αν δεν ειναι του δικου μου δεν με επηρρεαζει ιδιαιτερα θετικα ειτε αρνητικα.
    το συγκεκριμενο φετιχ για εμενα ειναι εμετικο και δεν θα το εφαρμοζα στην οποιαδηποτε σκλαβα μου.
    ομως αυτοι οι λογοι, δεν ειναι ο λογος που απαντω. αναφερθηκε σε διαφορες απαντησεις οτι τα παιχνιδια αιματος δεν ειναι επικινδυνα, εαν αυτος που τα εφαρμοζει γνωριζει το πως πρεπει να γινονται. εμενα αυτο, με ενοχλει καπως γιατι δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον καποιος να γνωριζει τις δυνατοτητες καποιου ή οχι; επισης αναφερονται αρκετες ιατρικες λεπτομερειες για καποια εργαλεια που χρησιμοποιουνται, δεν ξερω αν αυτο ειναι επιδειξη γνωσης ή αναφορα τεχνικων, αλλα σκεφτειτε οτι το θεμα το διαβαζουν ανθρωποι που αυριο θα παρουσιαστουν ως γνωστες του θεματος στις υ τους , πειθοντας τις με τους ιατρικους επιδεσμους που θα εχουν στο βαλιτσακι τους; εγω δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν ο νηματοθετης ασχολειται με τον ιατρικο κλαδο ή εχει καποιες τετοιες εξειδικευμενες γνωσεις ωστε να τις αναφερει εδω, ομως αυτο που ειμαι σε θεση να γνωριζω, δυστυχως και με προσωπικη εμπειρια, ειναι οτι τα ιατρικα λαθη γινονται.
    εμενα αυτα με τρομαζουν και η ασφαλεια της υγειας σωματικης και ψυχικης ειναι το παν σε οποιαδηποτε σχεση,