Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 1 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Ευχαριστούμε πολύ για το thread The King, εξαίρετο θέμα.
    Λίγοι πάντως ξέρουν ή αν θες σκέφτονται ότι ένα μαστίγιο μπορεί να μεταφέρει μικρόβια από ένα σώμα σε ένα άλλο.
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Θα αντιστρέψω το ερώτημά σου: είναι δυνατόν να μη γνωρίζει κάποιος τις ικανότητες/γνώσεις του άλλου και να δέχεται να κάνει το οτιδήποτε μαζί του; Νόμιζα πως απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις το οτιδήποτε είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στα δύο (ή και περισσότερα καμιά φορά) μέρη. Αν δεν είσαι σίγουρος γι' αυτόν που έχεις απέναντι σου, τότε κάθεσαι στ' αυγά σου και δεν κάνεις τίποτα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτι που αγγίζει τα όρια του edge play.
     
  3. Jomaru

    Jomaru Guest

    στο συγκεκριμενο ``παιχνιδι᾽᾽ απαιτουνται συγκεκριμενες δυνατοτητες και γι αυτο δεν θα μπορουσα να εχω εμπιστοσυνη. Durcet η αντιστροφη του ερωτηματος, δεν σημαινει απαντηση στο ερωτημα. αν θελεις απαντησε μου.
     
  4. Απάντηση: Re: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα


    Πρέπει να εστιάσουμε στο 2ο μέρος της πρότασης." Εάν αυτός που τα εφαρμόζει γνωρίζει το πως πρέπει να γίνονται". Αυτό σημαίνει ιατρικές ή τουλάχιστον νοσηλευτικές γνώσεις, ξεκάθαρα πράγματα. Κάποιες πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες θα μπορούσε να τις κάνει κάποιος σοβαρός Κ χωρίς ιατρικές γνώσεις, εάν έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα (π.χ. τοποθέτηση βελονών σε σημεία που δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου υποκείμενου ιστού - και πάντα επιδερμικά). Είμαι απολύτως αντίθετος στην τοποθέτηση για παράδειγμα ραμμάτων με σακοράφες και άλλα φαιδρά που βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο.

    Εδώ έρχεται και ένα άλλο τεράστιο θέμα. Όλοι αυτοί που κάνουν tatoos, piercings κ.λπ. έχουν την παραμικρή ιδέα περί αποστείρωσης, ελέγχου των μολύνσεων και αντιμετώπισης συμβαμάτων??? Ή βράζουν τα εργαλεία, ψεκάζουν ή βουτάνε τα κοσμήματα σε οινόπνευμα και όποιον πάρει ο χάρος?? Εκεί θα έπρεπε περισσότερο, λόγω της μαζικής πλέον άσκησης αυτών των πρακτικών, να εστιαστεί το ενδιαφέρον μας.


    Σε αυτό έχει απαντήσεi ο Durcet με τον οποίο συντάσσομαι πλήρως.


    Αλίμονο αν συμβεί κάτι τέτοιο. Τι σοβαρότητα μπορεί να έχει ένας Κ και τι εμπιστοσύνη θα εμπνεύσει σε μια υ, αν πάει να την πείσει για blood play χωρίς να έχει γνώσεις. Αυτό λέγεται μάλλον Χασαπική... 
    Σε ότι αφορά εμένα, δυστυχώς δε μπορώ να αναφέρω μέσα σε ένα ανοιχτό φόρουμ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επάγγελμά μου. Όσοι με έχουν γνωρίσει προσωπικά το γνωρίζουν. Ας κρίνει ο καθείς τη σοβαρότητα αυτών που λέω και ας προχωρήσει παραπέρα. Αν πρόσεξες επίσης, πουθενά δεν ανέφερα τεχνικές συρραφής, κόμπων κ.λπ. Έδωσα μόνο πληροφορίες που νομίζω ότι είναι ενδιαφέρουσες για κάποιον που είναι στο χώρο του BDSM.

    Ελπίζω να απάντησα στω ερώτημά σου 
     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2010
  5. Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Για να αποδίδοω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το ανέφερε φίλος του φόρουμ σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχαμε. Ταιριάζει απόλυτα όμως με τις αρχές του cross contamination (σταυροειδής μόλυνση). Για να το πάω λίγο παραπέρα : Εάν χρησιμοποιήσουμε ένα δονητή σε μια υ και μετά σε μια άλλη, οι πιθανότητες να μεταδοθούν μικρόβια και ιοί, όπως του HIV, είναι πολύ μικρότερες από ότι αν έχουμε επαφή αίματος με αίμα (όπως στο παράδειγμα με το μαστίγιο). Το παραπάνω σχόλιο έχει να κάνει με την κολπική χρήση, γιατί πρωκτικά οι πιθανότητες αυξάνονται σημαντικά λόγω μικροαιμορραγιών που προκαλούνται. Παρακαλώ, ας μην εκληφθεί το παραπάνω σχόλιο σαν ΟΚ - κάντε ότι θέλετε κολπικά και δεν κολλάτε τίποτα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ σωματικών υγρών (αίμα, σπέρμα, κολπικά υγρά..) του ενός με τον άλλο χωρίς προφύλαξη!!
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα συμφωνήσω με αυτό. Υπάρχουν όμως πολλές άπειρες υποτακτικές των οποίων η έλλειψη ουρλιάζει (έλλειψη απόλαυσης, έλλειψη τόλμης, έλλειψη αυτοπεποίθησης, έλλειψη συγκρότησης της σκέψης, έλλειψη συγκρότησης της επιθυμίας κλπ). Η ευθυκρισία τους και η συναισθηματική τους ωριμότητα πάσχει τόσο σοβαρά που είναι έτοιμες να επιλέξουν το πρώτο γουρούνι στο σακί που θα βρεθεί μπροστά τους, λολ. Το λέω με λόγου γνώση, όχι μόνο γιατί τις παρακολουθώ με πολλή συμπάθεια εκ του μακρόθεν, αλλά και επειδή κι εγώ πέρασα από εκεί...

    Στο δικό μου το μυαλό, η παράδοση του ελέγχου έχει να κάνει με την συνέπεια του ελέγχου που σου παρέχει ο σημαντικός σου Άλλος. Και όχι με την βαρβατίλα τράγου που αποπνέει, και η οποία θα χαθεί πριν προλάβεις να πεις το Πάτερ Ημών τρις. Το πολύ καλό BDSM, κατά την άποψή μου, πάντα χαρακτηρίζεται από έναν παράγοντα που συχνά παραβλέπουν οι παρεπιδημούντες: την μακροβιότητα της σχέσης. Δεν μπορείς να την πας σε βάθος μέσα σε λίγα ολιγόωρα σέσσιονς. Δεν υφίσταται παράδοση τότε, αλλά ένα απλό ξεκαύλωμα, όπου προτείνω τουλάχιστον στα αγαπητά μας σουμπάκια να επιλέγουν ευειδείς και γενναιόδωρους Κυρίους (η γενναιοδωρία αναφέρεται στην επένδυση χρόνου που κάνει ένας Κ όταν επιθυμεί την κατάκτηση μίας υπό).

    Είναι πολύ έντιμο και όμορφο αυτό που λες. Και όμως, δεν πάει πολύς καιρός, που "Μάστερ" από δω μέσα, όταν τον ρώτησα γιατί λέει ψέματα σε ένα σωρό άλλες ότι είναι μόνος, όταν ήδη έχει δηλωμένη σκλάβα, μου είπε επί λέξη για την τότε σκλάβα του: "Έλα ρε, μόνο δυο πίπες της έχω δώσει..." Φαντάζομαι πως δεν ένιωθε μεγάλη αγάπη και εκτίμηση για την υ του...Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος είναι Μάστερ μόνο από τα λόγια του, πόσο μάλλον όταν οι πράξεις του βρωμούνε πορδίλα...

    Τοποθετήθηκα ήδη επ' αυτού στο νήμα του Πέρρη, αλλά θα το επαναλάβω και εδώ. Η σκλάβα κλείνει θέματα, έστω και συμβολικά. Θέματα τα οποία βρίσκει ενοχλητικά. Θέματα των οποίων ο χειρισμός την απασχολεί, ακόμη και αν αυτό γίνεται ασυνείδητα.

    Ένας ωραίος συμβολισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μην ξεχνάς ότι φοράμε και λουκέτο... 

    Πολύ σωστά. Γι αυτό μετά τσατίζονται και μας λένε πουτανάκια... 

    Με λίγα λόγια, βλέπω το θέμα όπως του αρμόζει και όπως ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή μου: ελαφρά, επιπόλαια και με παιχνιδιάρικη διάθεση. Παρόλα αυτά, την ανακούφιση την ένιωσα. Επί πολλές ώρες...


    Ναι, εντάξει. Η κλίμακα την οποία επιχειρείς να ερμηνεύσεις, χρησιμοποιώντας τηλεσκόπιο, έχει διαβαθμίσεις. Δεν χρειαζόμαστε δεκανίκια, όσες ζούμε έτσι, μέσα στην κλίμακα αυτή, αλλά έναν εκλεπτυσμένο μηχανισμό εξωσκελετικού ελέγχου. Δεν είναι τόσο αδυναμία, όσο η πιο πρόσφορη και "οικονομική" λύση σε μία απλή διαταραχή της απόλαυσης. Ο διαταραγμένος παραμένει ολοκληρωμένος, ακόμη και όταν βιώνει μισές (δηλαδή βανίλλα) απολαύσεις. Αλλά είναι προτιμότερες οι διαστροφικές απολαύσεις...αλλιώς νιώθει το κενό. Νιώθει την μπερδεψούρα των επιθυμιών και την αναποτελεσματικότητα της απόλαυσης. Ουδεμία απόγνωση αγαπητή μου. Πρόβλημα - λύση - end of story.

    Δεν υπάρχει φως αληθινό. Υπάρχει το φως της απόλαυσης.

    Μία "καλή" σχέση Κυριαρχίας αρχίζει στατιστικά να ευδοκιμεί στους 3 μήνες. Το Υ αρχίζει να καθρεφτίζει τον Κ του πάρα πολύ σύντομα. Ξανακοίταξε τα αρχεία σου ή αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα δικά μου... 

    Προσωπικά κρίνω ότι οι λόγοι αυτοί αναφέρονται ξεκάθαρα εδώ:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/5974-εκπαίδευση-σκλάβας.html

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/4859-healthy-submissive-η-υγιής-υποτακτική.html

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/6649-troubled-submissive.html

    Πιστεύω ότι τα άρθρα που παρέθεσα ανωτέρω απαντούν πολύ εμπεριστατωμένα στον τρόπο με τον οποίο οι M/s σχέσεις λειτουργούν αποτελεσματικά. Προτείνω σε όλες τις γυναίκες που προσέρχονται στον χώρο αναζητώντας κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα να τα διαβάσουν έτσι ώστε να κατανοήσουν από πού πιθανώς να προέρχονται οι ανησυχίες τους. Δεν ωφελεί στο να επαναπαύονται σε μία συνολική απόρριψη του M/s ή του σαδομαζοχισμού ή σε μία γρήγορη ξεπέτα με αρτσούμπαλο Dom (όποιον νάναι).

    Εγώ το βρήκα ενδιαφέρον. Όμως δεν έχω ιδέα περί παρθενίας, έχασα την δική μου το 77 και δεν έψαξα να την ξαναβρώ ποτέ.

    Προτείνω K/Y όταν ξεραίνεσαι, κάνει θαύματα... 
     
  7. Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Οφείλω να ομολογήσω ότι ενώ ήμουν αρνητική στη συρραφή αιδοίου αρχικά, πλέον δεν είμαι.Σε αυτό βοήθησαν οι φωτογραφίες που αρχικά είδα της dora_salonica, και αφού το έψαξα και άλλες...
    Το θέαμα όχι μόνο μου άρεσε και με ερέθισε , αλλά θα ήθελα το βιώσω από τον Κύριό μου μελλοντικά( ο οποίος θα πρέπει να είναι όσο ακραίος είμαι κι εγώ  )

    Σχετικά με το blood play, είναι φετίχ μου.Στην όψη του αίματος παθαίνω 'κάτι', δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά η ιδέα με τρελαίνει...
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Ομορφιά μου, μην φαντάζεσαι ότι υπάρχουν ποτάμια... από αίμα.  Συνήθως βγαίνει λίγο όταν βγουν τα ράμματα, που αν βάλεις λίγο οινόπνευμα σταματάει αμέσως.
     
  9. Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    γενικώς μιλούσα για blood play Πέρρι μου και όχι σχετικά με την συρραφή  
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Συρραφή αιδοίου και blood play γενικότερα

    Καταπληκτικό θέμα. Προσωπικά θέλω να ασχοληθώ με προσοχή. Για εμένα κάτι τέτοιο προφανώς συμβολίζει το ζενίθ των κατακτητικών μου προσδοκιών. Οφείλω όμως , να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να το συνδυάσω με τα σαδιστικά μου ένστικτα, ούτε θα το συνδύαζα με την έννοια της τιμωρίας ... Θα το εφάρμοζα σε ένα gore σκηνικό.
    Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι συμβολίζει η πράξη για τους Κ (όσους δεν έγραψαν ήδη) και για τις σκλάβες πέρα από το φετίχ.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    "I roared and I rampaged. And I got bloody satisfaction."
     
  12. Συρραφή αιδοίου και blood play