Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συστολή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Noir, στις 28 Νοεμβρίου 2014.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Αν υπάρχει συναινετικό πλαίσιο γιατί να υπάρχει συστολή από το υποτακτικό μέλος;

2. underherfeet

Γιατί δεν είναι υγιής προσωπικότητα κάποιος που αρέσκεται να μεταμορφώνεται σε αντικείμενο και είναι υγιής προσωπικότητα κάποιος που αρέσκεται ...να μαστιγώνεται ας πούμε;

3. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Γιατι καποιος που μετατρεπεται σε αντικειμενο,καλειται να απαρνηθεί τα ανθρωπινα χαρακτηριστικα του,ενω δεν ισχυει το ιδιο για καποιον που μαστιγώνεται.

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Πιστεύεις πραγματικά ότι ένα άτομο μπορεί να μετατραπεί ΌΝΤΩΣ σε αντικείμενο, με μόνη αξία την χρηστική;

5. jasmin sg

αυτό καταλαβαινω με τον ορο αντικειμενοποιηση..κανω λαθος?

6. Black Butterfly

Με το ίδιο σκεπτικό, όταν ένας Κυρίαρχος αποκαλεί την υποτακτική του σκυλίτσα και της επιβάλλει να φερθεί ως τέτοια, σημαίνει ότι αυτή αυτομάτως είναι πλέον ένα τετράποδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

7. underherfeet

Ρόλο υποδύεται γιασεμάκι, δεν απαρνείται τίποτα. Οταν ξεμπουκώσουν τα λούκια,εκατέρωθεν, κάθονται και οι δύο αγκαλίτσα στον καναπέ και βλέπουν ραδιο Αρβύλα.

8. jasmin sg

Δεν είναι ιδιες καταστασεις.Τα τετραποδα εχουν αντιδράσεις και συγκεκριμενη συμπεριφορα.Επισης αυτό γινεται συνηθως σε πλαισια σεσιον ή εκπαιδευσης (δηλαδή για περιορισμενο διαστημα) και δεν είναι σκοπος με τον τροπο που το ανεφερε η @Alpha Noir .

9. jasmin sg

Eτσι το δεχομαι @underherfeet

10. Black Butterfly

Δεν γνωρίζω προσωπικά την @Alpha Noir , μου είναι όμως πολύ συμπαθής και πιστεύω ότι αν ήθελε ένα τραπέζι για το σαλόνι της, θα αγόραζε ένα ξύλινο και δεν θα εκπαίδευε έναν άνθρωπο, ώστε να συμπεριφέρεται ως τέτοιο για την υπόλοιπη ζωή του.
    Και η αντικειμενοποίηση σε συγκεκριμένα πλαίσια γίνεται, νομίζω ότι αυτό είναι προφανές. 

11. Black Butterfly

Τώρα μου χάλασες την φαντασίωση. Εγώ νόμιζα ότι κάθονται αγκαλίτσα και βλέπουν ρομαντικές πορνοταινίες. 

12. jasmin sg

Ουτε εγω την γνωριζω,αν και τρεφω την ιδια συμπαθεια από αλλα ποστ ,απλα ειδα τους ορους ερωτικο αντικειμενο, αντικειμενοποιηση και μου φανηκαν καπως...Αν και παρ'ολη την συμπαθεια,νομιζω της χαλασαμε το νημα και να μας συγχωρησει...