Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφαλιάρα χωρίς BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 18 Φεβρουαρίου 2021.

?

Χρησιμοποιείτε τιμωρητική βία στην καθημερινότητά σας;

1. Ναί

0 vote(s)
    0,0%
  2. Όχι

15 vote(s)
    93,8%
  3. (απάντηση για Vanilla) Ναί

0 vote(s)
    0,0%
  4. (απάντηση για Vanilla) Όχι

1 vote(s)
    6,3%
  1. sapfw

sapfw out of order Contributor

γιατί να σκάσεις;
    είπα πως δεν αντιδρούν με βία, όχι πως δεν αντιδρούν... ξέρεις υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που εκφράζουν τη δυσφορία τους ή που αμύνονται όταν παραβιάζονται τα όριά τους, αλλά χωρίς βία... ζουν γύρω σου, αλήθεια  

2. S.M

S.M Regular Member

Επισης εκτος απο αυτοέλεγχο το λες και αδιαφορία και μην συγκρινεις τα γνησια ελληνικα πατροπαράδωτα καριολίκια με την βια...  

3. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Παλικάρι, λοιπόν . Προφανώς και κάποιοι το κάνουν , προφανώς και κάποιοι δεν θα το ομολογήσουν. Όμως το σκεπτικό σου και το νήμα αυτό που εξετάζει ως μια ανώνυμη έρευνα δεν είναι παρά μόνο η αναγκη σου για την ύπαρξη βιας και την επιβεβαιωση της(αυτό τουλάχιστον καταλαβαλινω) Εννοείται πως υπάρχει υπήρχε και θα υπάρχει. Εσύ ποια είναι η αποψή σου για κάποιον-α που εκφράζεται με αυτό τον τρόπο;
    Γιατί να βρίσω κάποια ; η να ασκήσω βία; δεν μπορώ να το καταλάβω..
    Τις λέξεις τις ξερω μπορω να τις χρησιμοποιησω οπως ολοι δεν μου λεει κατι να το κανω οπως και να ριξω σφαλιαρα ή μπουνια ή να πετάξω αντικείμενα; γιατι να το κανω δεν καταλαβαινω τι θα κερδισω;;
    Ισως πρεπει να μαθεις πως μια συμπεριφορα η οποια εχεις συνηθησει η σου φαινεται αυτονοητη δεν σημαινει πως ειναι το ιδιο καλοδεχουμενη απο τους αλλους..
    Και τωρα εσυ που οσα γραφεις μου προκαλουν νευρα δεν θα σε εσπαγα στο ξυλο ουτε θα σε εβριζα απλα θα σε μπλοκαρα και θα πηγαινα να φαω ..

4. Boogie

Boogie "I'm Nobody! Who are you?"

Εγω ειμαι πολύ φίλος της βίας, έχω περάσει καιρό μελετώντας την και εφαρμόζοντας την. Εμένα λοιπόν η αραχνο αίσθηση μου, μου λέει ότι είσαι τελείως ΑΣΧΕΤΟΣ με το θέμα, ανάθεμα και αν έχεις δωσει-φαει μισή μπουνιά στη ζωή σου για να είμαι ακριβής. Ποια φύση μας τσαμπουνάς; Στην φυση ο τραυματίας ΠΕΘΕΝΕΙ, να τον αφήσουμε και στις οργανωμένες κοινωνίες να πεθαίνει επειδή είναι φυσικό. Έχει τόσο ΧΑΟΣ η βία στο πυρήνα της, που ΠΟΤΕ τα αποτελέσματα της δεν είναι προβλέψιμα. Όταν βαράς ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ, ποτέ δεν ξέρεις ποιανού το μάτι θα γυρίσει, και πότε, και θα βρεθείς με κανα κατσαβίδι στο λοκό, αν όχι στο λαιμό. Ζεις με το πιστόλι, πεθαίνεις με το πιστόλι, δεν εχει ΑΟΥΑΟΥ. Τραβα καμία πεζοπορία καλή να ξεθολώσεις, να δεις και πόση φύση αντέχεις, μείνε μακριά από καυγάδες και χαστούκια, παιδαγωγικά και μη και όλα θα πάνε καλά. Υγ. Τα γράφω μην διαβάσει κανά νεαρής ηλικίας άτομο και «ψαρώσει» με την πριμιτιστικο-μιλιταριστική σου έξαρση. Προς θεού μην περιμένεις έξτρα απάντηση ή διάλογο- έχει και η καραντίνα τα όρια της.

5. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Ε ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;

6. sapfw

sapfw out of order Contributor

Εξέλιξη, ωριμότητα, πολιτισμός

7. espimain

espimain Contributor

«φιλοκαλοῦμέν τε γάρ μετ’ εὐτελείας καί φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας».

Φράση του Περικλή που εκφώνησε στον Επιτάφιο λόγο του στον Κεραμεικό.
    (Θουκυδίδης (2, 40,1).

8. eteros

eteros Regular Member

+1000

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Η αληθεια ειναι πως θελω να χρησιμοποιησω πολυ τιμωρητικη βια στην καθημερινοτητα μου και εκτος βδσμ. Το μονο που με σταματαει ειναι οτι δεν εχει ωραιο φαγητο στην φυλακη...

10. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θα άξιζε να σκεφτείς το ενδεχόμενο κάποιος εκεί έξω, να θέλει επίσης να χρησιμοποιήσει πολλή, τιμωρητική βία και να έχει κάνει και 15 χρόνια παραπάνω γυμναστήριο...

11. gazza

gazza Regular Member

Παναθεμα σε εχυσα τον καφε χαχαχα

12. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Το γυμναστήριο από μόνο του δε λέει κάτι, μπουνιές θα παίξουν, δε θα σηκώσουν βάρη