Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφαλιάρα χωρίς BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 18 Φεβρουαρίου 2021.

?

Χρησιμοποιείτε τιμωρητική βία στην καθημερινότητά σας;

1. Ναί

0 vote(s)
    0,0%
  2. Όχι

15 vote(s)
    93,8%
  3. (απάντηση για Vanilla) Ναί

0 vote(s)
    0,0%
  4. (απάντηση για Vanilla) Όχι

1 vote(s)
    6,3%
  1. eteros

eteros Regular Member

Μου θύμισες μια φίλη μου που κάποιος macho πηγε να την χτυπήσει για πλάκα γιατί δεν πίστευε πως τον είχε και όταν δοκίμασε τη τύχη του σε αυτήν βρέθηκε ανάσκελα αναίσθητος και εμείς να του σηκώνουμε τα πόδια για να ξυπνήσει. Α η κοπέλα ήταν 57 κιλά 1,65 ύψος και ο macho 1,85 γυμνασμενος μέχρι αηδίας.

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Στο γυμναστήριο όμως μαθαίνεις και καράτε και αϊκίντο κλπ  

3. margarita_nikolayevna

Ναι αλλά υπάρχει και η περίπτωση να ξετυλιχτεί και να μην γράφει απλά WENDY, αν θυμάσαι το ανέκδοτο...

4. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Ευτυχως που δεν το εχεις παρατηρησει και στους αντρες αφεντες!! Οχι,ε οχι δεν παει ετσι.

5. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Δεν το ξέρω το ανέκδοτο  

6. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Νομίζω ότι έχει να κάνει και με την ηλικία, αν έχεις περάσει τα 40 και έρχεσαι σε επαφή με 40ρηδες και πάνω μειώνεται η πιθανότητα να μπλέξεις σε καυγά αφού πήζει το μυαλό και στις 2 πλευρές, ίσως όλο το θέμα το έφτιαξα λάθος, έπρεπε να συμπεριλάβω και την λεκτική βία μέσα αφού σας τρομάζουν τόσο πολύ οι χειρονομίες....

Είναι ενδιαφέρον ερώτηση όμως το κατά πόσο οι BDSMαδες είναι βίαοι στην καθημερινότητά τους, δεν συμφωνείς;

7. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Έχετε μία εμμονή με τη λεκτική βία διακρίνω.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί..   

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

αν θες τη γνώμη μου δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με την αυτοκυριαρχία...
    όσο γι' αυτό που με ρωτάς, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ερώτηση... αλλά νομίζω πως ήδη ξέρω την απάντηση  

9. margarita_nikolayevna

Θα το γράψω εν τάχει εδώ καθώς θεωρώ ότι ταιριάζει τελικά με τα όσα συζητήθηκαν (ευφημισμός σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν πειράζει   ).
    Είναι ένας τύπος που πάει πρώτη φορά ταξίδι στις ΗΠΑ.
    Προσοντουχος γενικά, γνωρίζει μια, τρελαίνεται και χτυπάει τατουάζ στο πέος του το όνομα της, Wendy.
    Μια μέρα βρίσκεται σε κοινές τουαλέτες με έναν μαύρο και αποφασίζει να τσεκαρει αν όσα λέγονται για αυτούς αληθεύουν.
    Ρίχνει μια κλεφτή ματιά εκεί στους ουρητήρες, βλέπει κάτι κοντά στα δικά του μέτρα και επίσης ένα WENDY τατουάζ.
    Αποφασίζει να κάνει πλάκα στον τύπο και του δείχνει ρωτώντας "κι εσένα Wendy η γκόμενα ε;".
    Ο τύπος χαμογελάει, κάνει τα δέοντα για να του σηκωθεί και δείχνει στον άλλο: WElcome to New York, have a nice DaY.