Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση με την ξαδέρφη μου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Georgiou20, στις 27 Αυγούστου 2012.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Απάντηση: Σχέση με την ξαδέρφη μου!

Τσ τσ τσ, κακό παιδί  
    Οι δικές σου είναι όμορφες;

2. danos

danos Regular Member

Βρε Ηλία   άμα ήταν όμορφες η ξαδέρφες μου θα κυνηγούσα της ξένες ?? 

3. Ηλίας

Ηλίας Guest

Σωστό σε βρίσκω  

4. Armida

Armida Regular Member

Με τα ξαδέρφια δημιουργείται μια περίεργη έλξη. Μήπως φταίει οτι παίζαμε μαζί μικρά? Είναι πολύ συνηθισμένο το φαίνομενο (μέχρι τα δεύτερα τουλάχιστον)  

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Hταν μια αγνωστη γυναικα γι αυτον.
    Δεν μεγαλωσε μαζι της δεμενος με συγγενικο δεσμο και κοινες αναμνησεις παιδικων χρονων.
    Αν την συναντουσε εξω και την πηδουσε χωρις να ξερει ποια ειναι.....ποια η διαφορα?
    Εξαλλου οι αιμομικτικες σχεσεις ειναι μια φαντασιωση των περισσοτερων ανθρωπων και ειναι εντονη απο την αρχη της εφηβειας.

6. Kristen

Kristen Regular Member

Δηλωνω ασχετη, δεν ηξερα οτι για πολλους η αιμομικτικη ειναι φαντασιωση.
    Οσο ζεις μαθαινεις.

7. Astrovroxi

Ουτε εγω το ηξερα μεχρι πριν εξι μηνες, ωσπου που το ανεφερα στην ψυχολογο μου και με διαβεβαιωσε οτι ετσι ειναι.....και επισης οτι ολες οι ερωτικες φαντασιωσεις ειναι υγιεις εκτος απο αυτες που περιεχουν ποινικα κολασιμες πραξεις.

8. Alexkat

Alexkat Contributor

Όντως .....

Όσο ζεις ....μαθαίνεις .....

....για google-άρισε .....

9. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Ασχετα με το αν το περιστατικό είναι αληθές ή όχι (δεν έχει και καμία σημασία εν τέλει), το ότι πολλοί κατά καιρούς φαντασιώνονται ή βλέπουν στα όνειρά τους πως έχουν ερωτικές συνευρέσεις με συγγενείς τους και όχι μόνο με τις ξαδέρφες τους είναι αλήθεια.

Τώρα το αν αυτό πραγματοποιείται και στ'αλήθεια είναι θέμα πολλών συνιστωσών. Κατ'εμέ φυσιολογικό φαινόμενο αλλά όχι επιθυμητό. Είναι αποφευκταίο κυρίως για λόγους κληρονομικότητος (ιατρικούς δηλαδή) και όχι τόσο ηθικής. Η αιμομιξία εν δυνάμει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν υπάρξουν απόγονοι και γιαυτό θέλει προσοχή. Από ηθικής πλευράς τώρα το θέμα είναι συζητήσιμο αν και το τι είναι ηθικό και το τι όχι έχει σχέση μόνο με τους κανόνες αναφοράς την εκάστοτε κοινωνίας.

Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η φράση της ψυχολόγου
    Γιατί οι φαντασιώσεις με ποινικά κολάσιμες πράξεις δεν είναι υγιείς, αφού το ποινικό ή μη του πράγματος είναι θέμα νόμων και άρα κάτι που αλλάζει από κοινωνία σε κοινωνία. Δηλαδή μπορεί κάτι να είναι υγιές εδώ, ενώ στην Νέα Παταγονία να μην είναι, επειδή οι νόμοι εκεί είναι διαφορετικοί?

Δηλαδή το να φαντασιώνεται κάποιος, πως συνουσιάζεται με την ξαδέρφη του είναι υγιές, αλλά το να φαντασιώνεται πως συνουσιάζεται με την γυναίκα του φίλου του, δεν είναι, επειδή η μοιχεία αποτελεί ποινικό αδίκημα? Η ξαφνικά μετατρέπεται σε υγιή φαντασίωση επειδή ο νομοθέτης αποφασίζει πως η μοιχεία δεν είναι πλέον ποινικά κολάσιμη?

Η ακόμα χειρότερα αν κάποιος την ώρα που πετάει με το αεροπλάνο πάνω από την Αμερική, φαντασιώνεται πως συνουσιάζεται με δυο δεκαεξάχρονες, τη μία από την Ζανζιβάρη και την άλλη από την Σουηδία, για την μία είναι υγιές ενώ για την άλλη όχι επειδή έχουν διαφορετικές νομοθεσίες στις χώρες τους, ή ισχύει το Αμερικανικό δίκαιο της εκάστοτε πολιτείας πάνω από την οποία πετάει το αεροπλάνο εκείνη τη στιγμή? ;-)

Για ρώτησέ την όταν την ξαναδείς...

M KOstas

Last edited: 30 Αυγούστου 2012
  10. Astrovroxi

Σας ευχαριστω πολυ για την συμβουλη αλλα δεν χρειαζεται αγαπητε.
    Μπορεις να μαθεις ολα αυτα που σε ενδιαφερουν και εκτος ιντερνετ.....ευτυχως.
    Καλημερα 

11. Astrovroxi

Το ποινικα κολασιμες πραξεις ειναι αρκετα σαφες.
    Και αναφερομαι σε φονους και παιδεραστια, παρανομες πραξεις δηλαδη και αποτροπαιες νομικα και ηθικα στα περισσοτερα κρατη του κοσμου.
    Και ας μην ξεφυγουμε παλι απο το θεμα σεντονιαζοντας το τι ειναι ποινικα κολασιμο στην Κατω Γη και στην Απανω Χωρα....
    Απλως δεν τα ανεφερα ονομαστικα πριν διοτι δεν επιτρεπεται, αλλα αφου βλεπω οτι ειναι δυσνοητος ο ορος "ποινικα" τις αναφερω.

12. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Τι είναι αυτό που απαγορεύεται?

Ο όρος, ποινικά, ως όρος, δεν είναι δυσνόητος. Οι αναφορές όμως σε αυτόν μπορεί να είναι...

Οταν μιλάμε για αδικήματα που ορίζονται με νόμους τότε τα πάντα είναι αυθαίρετα και διαφέρουν από κοινωνία σε κοινωνία. Ετσι το ποινικά κολάσιμα δεν είναι σαφές από μόνο του αν δεν προσθέσουμε και το σημείο αναφοράς.

Το θέμα ηθική είναι ακόμα γενικότερο και νεφελώδες. Και συζητώντας τι εννοεί η ποιητής (ψυχολόγος) δεν ξεφεύγουμε από το θέμα. Απλώς με την δική σου αναφορά μου δημιούργησες μια απορία την οποία αν μπορείς να την λύσεις έχει καλώς! Αν όχι ρώτα την μπας και μπορεί αυτή. Σε κάθε περίπτωση πάλι έχει καλώς.

Παραμένει όμως το ερώτημα. Είναι υγιές να "παίζει¨ κανείς με την σύντροφό του, ντυμένη στα ροζ φορώντας πάνες και έχοντας πιπίλα στο στόμα και δεν είναι υγιές να ονειρεύεται πως κάνει τα ίδια με μια ανήλικη (και φυσικά δεν αναφέρομαι σε βρέφη ούτε παιδάκια για να μη παρεξηγηθούμε).

Τέλος δεν ξεφεύγουμε από το θέμα. Η συζήτηση είναι γύρω απ την μαρτυρία ενός φύλου που έκανε ότι έκανε με την ξαδέρφη του και ο καθένας λέει τα δικά του. Δεν ξεκινήσαμε ξαφνικά να αναλύουμε τα ευρήματα της NASA στον Αρη. ;-)

M KOstas