Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση με την ξαδέρφη μου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Georgiou20, στις 27 Αυγούστου 2012.

1. MariaEleni

MariaEleni Silence calms my soul

Απάντηση: Σχέση με την ξαδέρφη μου!

Το ποινικα κολασιμες πραξεις ειναι σαφες... αλλα οχι απαραιτητα και ο σωστος "χαρακτηρισμος" οταν αναφερομαστε σε φαντασιωσεις.... οι οποιες μπορει και ποτε να μην γινουν πραξη... μιας και περα απο τα ακραια παραδειγματα που αναφερθηκαν.... κατω απο την "ομπρελα" των φαντασιωσεων & ποινικα κολασιμων πραξεων.... μπαινουν πολλα αλλα λιγοτερο ή και καθολου ακραια.

ΥΓ: ... παλι σκεφτηκα "δυνατα"  

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Όπως ...?

3. gaby

gaby Guest

Με ξαδέλφια κάνει κανείς ό,τι θέλει, δεν είναι καμία ανατροπή, με δεύτερα ξαδέλφια παντρεύεται κιόλας με παπά και με κουμπάρο και καλούς απογόνους.

Εγώ πρακτικά το καταλαβαίνω αυτό που λέει η Astrovroxi ότι αν κάποιος γουστάρει τρελά να πηδήξει ... άσε να μην πω τώρα και καταφέρνει μόνο να το φαντασιώνεται αντί να το κάνει, αυτή είναι η ισορροπία του τρόμου και καλό να το κοιτάξει το θέμα, ίσα ίσα για να γίνει η ισορροπία κααααπως πιο ασφαλής. Αν όμως κάποιος φαντασιώνεται πράγματα που τον κάνουν να περνάει τόσο καλά την ώρα της φαντασίωσης που γιατί να μπει στον κόπο να τα κάνει, γιατί ίδιο είναι να φαντασιώνεσαι μαστίγωμα και ίδιο να πέφτουν οι γρήγορες πάνω στην κυτταρίτιδα, τότε η μεν φαντασίωση είναι υγιής ο ίδιος όμως, λέω εγώ τώρα, έχει ένα πρόβλημα και κάποτε πρέπει να βγάλει τα χέρια του από κει που τα χει και να κοιτάξει λίγο γύρω γύρω.

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απαγορευεται απο τους ορους συμμετοχης στο φορουμ να ανφερομαστε σε παραδειγματα περι παιδεραστιας και φονους καλε μου.
    Οσον αφορα την απορια σου απαντησα ηδη.

5. Alexkat

Alexkat Contributor

A ρε παλιόπαιδα ....

Τώρα με κάνατε να θέλω να πηδήξω και εγώ την ξαδέλφη μου, ...που την γουστάρω ...χρόνια,

και με γουστάρει κι αυτή ....

Με διαφθείρατε ..ρεεεεεε ....!

6. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Δεν αναφέρθηκε κανείς σε παραδείγματα επιβραβεύοντας τέτοιες πρακτικές! Επικριτικά αναφέρονται όλοι. Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει παραβίαση του όποιου κανονισμού!! Τέλος πάντων...

7. MariaEleni

MariaEleni Silence calms my soul

....οντως δεν καταλαβες ή απλα θες να αρχισω να γραφω φαντασιωσεις;  

8. ByronDeSade

ByronDeSade Regular Member

Παιδιά είστε απαράδεκτοι!!! Δεν τον αφήσατε καν να ολοκληρωσει την ιστορία. Το καλύτερο μέρος της ιστορίας είναι εκεί που τους πιάνει η θεία και μάνα της κοπέλας και αποφασίζουν να κάνουν τρίο και το σεξ είναι τόσο δυνατό που στέλνει ήχους στην άλλη άκρη του διαστήματος και τους απαγάγει διερχόμενο ΟΥΦΟ που τους πάει στον πλανήτη Crossdress όπου και περνάνε αξέχαστα.

9. Georgiou20

Georgiou20 New Member

Νομίζω ότι αν θέλεις κάποιον ή κάποια και το ίδιο θέλει και ο άλλος-άλλη αν το συζητήσεις μαζί του και τα βρείτε για να μην γίνει . Δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο να ''κρατιέσαι΄΄. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε επιθυμίες και ανάγκες.
    Φίλε μου ByronDeSade αρκετά καλό το happy end.  

10. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Η δε διαφορά μας με τα υπόλοιπα μέλη της πανίδας, είναι πως επιλέγουμε αν θα υποκύψουμε σε αυτές ή όχι.;-)

11. kostassub66

kostassub66 New Member

αχ Σόδομα και Γόμορα γίναμε...  

12. markisios

markisios New Member

και εγω ειχα φτασει ενα βημα πριν το σεξ με μια πρωτη ξαδερφη μου...έυτυχως που δεν ειχε γινει το... μοιραιο και ευτυχως που δεν βλεπομαστε συχνα.ειναι μαλακια για μενα.