Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση μικρότερου με μεγαλύτερη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Constantinepe, στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

1. Constantinepe

Constantinepe Regular Member

Σε μπαρ ισχυει οτι ειναι αρκετα δυσκολο γιατί εκτος των αλλων δεν εχω ιδεα που συχναζουν. Αναλογες αγγελιες κλπ δεν εχω δει μεχρι στιγμης αλλα θα ψαξω, ευχαριστω!

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Constantinepe

Παντού συχνάζουν, έξω εννοώ. Εδώ στο φόρουμ πια είναι η δυσκολία;

3. Lazycat

Lazycat Αριστόγατα

Το κακό με τις γυναίκες της ηλικίας μου είναι ότι συνηθως ξέρουν τι θέλουν.
    Εδω λοιπον στο συγκεκριμένο site, του bdsm community,όσες είναι (λίγες!) ψάχνουν συγκεκριμένο παρτενερ, που κι εκείνος ξερει τι θέλει, έχει κάποια πείρα στα παιχνίδια σαδομαζοχισμού και αρκετή ελεθεριότητα ωστε να παίξουν παιχνίδι.
    Εκ πείρας θα σου πώ ότι οι νεαροί ανδρες συνήθως ψάχνονται, δεν γνωρίζουν τον εαυτό τους, δεν ειναι σε θέση να βάλουν όρια, και πολλές φορες δυστυχως έχουν περισσότερα ταμπού και περιορισμούς από όσους χρειάζεται ένα παιχνίδι ηδονής.
    Αυτό λειτουργει μάλλον απωθητικά για μια ωριμη γυναίκα.
    Αν όμως συμβεί, αν όλα αυτά τα αρνητικά ξεπεραστουν τότε ειναι θαυμάσιο!
    Γι αυτο αν πραγματικά θέλεις, προετοίμασε τον εαυτό σου και απευθύνσου με ευγένεια και θάρρος σε όποια νομίζεις ότι σου ταιριάζει.
    Καλή τύχη.

4. Constantinepe

Δεν ειναι το καλυτερο μου να ψαχνω ολα το προφιλ, να στελνω μηνυματα σε ολες κλπ ασε που δυσκολα σε παιρνουν στα σοβαρα ετσι

5. Lazycat

Lazycat Αριστόγατα

Όχι να μή στέλνεις μηνύματα σε όλες. Να γράφεις, να εκφράζεις τις απόψεις σου (και όχι την απελπισία σου!), να εμφανίζεσαι

6. Constantinepe

Συμφωνω η ανωριμοτητα υπαρχει και στα 2 φυλα, αλλα πιστευω οτι τα εχω ξεπερασει σε αυτα σε μεγαλο βαθμο για πολλους λογους. Και παλι ομως εδω δεν μπορεις να δεις προσωπα, εκφρασεις και δεν μπορουν να κανουν το αντιστοιχο, οποτε δεν σε παιρνουν στα σοβαρα και δεν τις κατηγορψ, οι περισσοτεροι ανδρες ειναι ενα χαλι μαυρο

7. Constantinepe

Α οκ, σαφης απαντηση, μου αρεσει. Θα το προσπαθησω, σε ευχαριστω πολυ !

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χάλι μαύρο, τι εννοείς;!

9. bus

bus

Υπάρχουν και συγκεκριμένα στέκια. Από Αθήνα είσαι;

10. Constantinepe

Ναι!

11. Constantinepe

Δεν εχουν ποιοτητα, κενες συζητησεις, ανωριμοτητα, εγωισμος, παιδικες συμπεριφορες.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στην ηλικία σου ή γενικότερα;