Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση μικρότερου με μεγαλύτερη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Constantinepe, στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

1. Brt

Brt #ολαπολυ

Εμένα όλοι οι άντρες ίδια ηλικία μου φαίνονται. 7.

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ξέρεις πολλούς 7χρονους με φάρμακα για υπέρταση;  

3. tithon

tithon Contributor

ακριβώς αυτό!

4. Brt

Brt #ολαπολυ

Οχι αλλά όπως τον εφτάχρονο τον κυνηγάμε να πάρει τα φάρμακα έτσι και οι υπόλοιποι. Και μην πεις ότι δεν στο θυμίζει η γυναίκα σου η η μαμα σου. Επίσης αυτό το «πήρες κλειδιά; Πήρες πορτοφόλι; Κατούρησες;» Πριν φύγουμε από το σπίτι…

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αν δεν τα θυμηθώ εγώ μένω χωρίς να έχω πάρει τα χάπια μου.
    Έπεσες στην περίπτωση... αφενός δεν φεύγω ποτέ χωρίς κλειδιά γιατί δε θα πάω μακρυά χωρίς κλειδιά, δε φεύγω ποτέ χωρίς πορτοφόλι γιατί ψάχνομαι καμιά δεκαριά φορές όταν είναι να φύγω και τρίτον και κυριότερον δε βγαίνω έξω αν δεν έχω κατουρήσει γιατί ακόμα και στην περίπτωση που θα μπορούσα να ξεχάσω το κατούρημα τα υπερτασικά είναι εδώ και να βοηθήσουν να το θυμηθώ. Για την ακρίβεια το κατούρημα είναι η δικλείδα ασφαλείας ότι δεν έχω ξεχάσει να πάρω τα χάπια μου