Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεσεις απο αποσταση...εχουν ελπιδες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος slavenatasa, στις 20 Αυγούστου 2014.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Προτιμήσεις...

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Και πιο μόνιμη.

4. kinvara

kinvara Δική Του

Παρεξηγησις... εγώ του σπάω τα νεύρα επειδή δε μιλάω. Συνέχεια ακούω το.... "θα μιλήσεις" ;   

5. kinvara

kinvara Δική Του

Ουδείς τέλειος  

*εκτός από μένα

6. espimain

espimain Contributor

** Έτσι γίνονται τα καλά τσουρέκια.  

7. Yiyi

Yiyi .

Φυσικά και έχουν ελπίδες οι σχέσεις από απόσταση. Και μέλλον, αναμνήσεις, επικοινωνία και συναντήσεις για όσο είναι χώρια. Αν όμως ξεκίνησαν χώρια, συνήθως διαδικτυακά, και το όλο σκηνικό συνοψίζεται στο "συναντήσεις για πραγμάτωση φαντασιώσεων", τότε έχουν μέλλον για όσο χρησιμεύουν έτσι. Σαν μια λύση ανάγκης, χωρίς την συντροφικότητα που είναι το πιο ωραίο στις ερωτικές σχέσεις κι αυτό που μένει στο τέλος, επειδή, τα λεπτά που κρατάει η κάβλα είναι ασήμαντα μπροστά στην αγάπη και την συντροφικότητα που κρατάει μια ζωή.

8. κι η δικια μου 30 χρονων απο αποσταση αρχισε.6 ωρες με το τρενο. μιά χαρα εχουν. εκει βασικά φαινεται αν αντέχουν στην αρχη. αν η αποσταση "αντεξει" η σχέση εχει καλό θεμελιο.

9. ArtofGR

ArtofGR New Member

Στην ζωή μου είχα πάντα την ατυχία να μην κάνω ποτέ σχέση από κοντά.

Είναι πολύ κακό πράγμα η σχέση εξ αποστάσεως και ειδικά άμα θέλετε να το πάτε και πιο σοβαρά.

Είμαι απο Θεσσαλονίκη και κάνω κατι με μια sub απο Πάτρα εδώ και 8-9 μήνες τώρα και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε βρεθεί 3ης φορές μόνο από κοντά.

Έτσι όπως βλέπω την όλη κατάσταση τελευταίο 1-1.5 μήνα μάλλον θα χωρίσουν σύντομα η δρόμοι μας.

10. espimain

espimain Contributor

Έχουν χωρίσει!

11. Peripatitis

Peripatitis New Member

Περισσότερες ελπίδες έχουν οι σχέσεις εξ αποστάσεων , από ότι οι "διπλανές" σχέσεις....

12. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του