Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεση απο απόσταση με τον Κυριο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 24 Αυγούστου 2014.

1. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Πρώτο λαθος. Αυτα τα διαβάζουν στο φανάρι, στο χάζεμα βιτρίνας, στην ουρά του σουπερμάρκετ, όχι καθιστός μονοκοπανιά.

Αμα το διάβαζες αργά τι νομίζεις ότι θα άλλαζε;

Σε άλλα νήματα δε ρωτάνε ουτε στις 100 σελίδες.
    Εδω θα σπάσει η παραδοση;

Οχι.

Αναμφίβολα.

2. Yiyi

Yiyi .

Επειδή εννοούσε "σκέφτομαι να σ αφήσω για κάποια άλλη"

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Εντελώς όμως…

Μην αναρωτιέστε καλε, μια δεκαετία πριν μια δεκαετία μετά, ο λόγος είναι διαχρονικά ίδιος.

4. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Εγώ έμεινα στο 40 με 80 μέιλ καθημερινα. Τόσο πολύ δεν επικοινωνουσα ούτε με έναν πρώην μου που μέναμε στο ίδιο σπίτι.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν αξιοπερίεργο να ανταλλάσεις 40-80 emails με κάποιον που μένεις στο ίδιο σπίτι  

6. Miss M mm

Miss M mm Bend the knee...

Παρακαλώ πολύ όχι τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Δηλαδή εδώ μέσαααα, εεε όχι! είναι απαράδεκτο!!!
    Χαχα   

7. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Η περίπτωση ο τύπος να μην βλεποταν και γενικά να την είχε παραμυθιασει για την όλη προσωπικότητα του και αυτό έπρεπε να πάρει τέλος, δεν το σκέφτεται κανένας;

Last edited: 23 Δεκεμβρίου 2021
  8. sapfw

sapfw out of order Contributor

ναι, γιατί ως γνωστόν η εξωτερική εμφάνιση είναι ύψιστο αγαθό και όσοι δεν την έχουν μόνο με παραμύθιασμα μπορούν να ρίξουν γκομενάκι...

μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

9. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Πως παραμυθιάζεις κάποιον για την προσωπικότητα σου;
    Που τα μαθαίνουν αυτά;  

10. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

* 'κομενάκι

11. Καλημέρα σας και από μένα κατόπιν αδείας από τον Κύριο μου θα ήθελα να σας απαντήσω σε αυτό το ερώτημα. Είμαι σκλαβα και γυναίκα του δυστυχώς το επάγγελμα του Αφεντη μου είναι τέτοιο που το λιγότερο 6 μήνες το χρόνο είναι μακριά μου .Το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τη σχέση μας γιατί μεταξύ μας υπάρχει απόλυτο δέσιμο και αλληλεξαρτηση είναι αληθινή και στηρίζεται σε σωστές βάσεις. Η εντολές του έστω και από μίλια μακριά είναι για μένα το ίδιο δεν αλλάζει κάτι ούτε θα τις παραβώ ποτέ. Συνεπώς έχει να κάνει με το πόσο δεμενη και αληθινή είναι η σχέση και κατά πόσο η Σκλαβα είναι Σκλαβα και ο Κύριος Κύριος

12. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Ελέηcον..