Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεση απο απόσταση με τον Κυριο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 24 Αυγούστου 2014.

1. mister zero

mister zero New Member

αυτα εχουν οι σχεσεις εξ αποστασεως.Στο τελος μενει μονο η αποσταση.

2. kinvara

kinvara Δική Του

Που να δεις πόση απόσταση μένει στο τέλος σε σχέσεις χωρίς απόσταση.
    Τίποτα δεν είναι απόλυτο και τίποτα δεν είναι ίδιο.
    Αυτό βέβαια που περιγράφηκε ΔΕΝ είναι σχέση.

3. mister zero

mister zero New Member

Τιποτα δεν ειναι απολυτο συμφωνω.Αν σε σχεση αληθινη ανθρωπινη (οχι τις μεταμοντερνες σημερινες ιντερνετικες) επιτρεψουν οι "συμβαλλομενοι" να διαμορφωθει "αποσταση" μετα το τελος της τοτε κριμα της σχεσης που δε γνωριζε πως το τελος της θα ηταν τραγικο.

4. Brt

Brt #ολαπολυ

Η όλη ιστορία πάντως είναι πολύ στενάχωρη. Ειδικά εκεί που της έδωσε κι εντολή να τα γράψει στο φόρουμ για να της πουν άγνωστοι την γνώμη τους…ότι δηλαδή έπεφτε το δούλεμα ψιλο γαζί. Είναι μερικοι ρε παιδί μου, δεν έχουν τίποτε ανθρώπινο μέσα τους.

5. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δεν είμαι σίγουρος.

6. kinvara

kinvara Δική Του

Τι εντολή μωρέ ο Mr mail άγνωστος  

7. Εάν εννοείς εμενα/μας κοπελα μου δεν έχω κάποια ανάγκη να μου πει κανείς την γνώμη του

8. Brt

Brt #ολαπολυ

Τι εννοείς;

Όχι όχι καμία σχέση. Λέω για το πρώτο πρώτο ποστ του θέματος, μια δεκαετία πριν.

9. Τότε με συγχωρείς για το ποστ μου

10. mister zero

mister zero New Member

Οι εντολες εξ αποστασεως ειναι σαν το τηλ σεξ.Αυτος τον παιζει κι αυτη τηγανιζει μελιτζανες τσακωνικες.

11. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Ανφέρεστε σε πληρωτό τηλεφωνικό σεξ, μάλλον.
    Η σύγκριση αφορά ανόμοιες καταστάσεις...

12. mister zero

mister zero New Member

Αναφερομαι σε καθε "σχεση" στην οποια δεν υπαρχει αμεση επαφη των εμπλεκομενων.Ποσω μαλλον μια τετοια σχεση που για να οικοδομηθει σωστα χρειαζεται αλλου τυπου αντιμετωπιση.