Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεση απο απόσταση με τον Κυριο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 24 Αυγούστου 2014.

1. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Από αυτό, δεν συνάγεται αυτό:
    Κάποιες... ιδιαίτερες "σχέσεις", πρέπει να έχετε στο μυαλό σας!

Το γνωρίζουν αυτό, πολύ καλά, αρκετοί Masters που διατηρούν, επιτυχημένα, μακρόχρονες τέτοιες θέσεις -και όχι σχέσεις-.
    Κάποιες εξ αυτών και από διαφορετικές χώρες!

2. mister zero

mister zero New Member

Το γνωρίζουν αυτό, πολύ καλά, αρκετοί Masters που διατηρούν, επιτυχημένα, μακρόχρονες τέτοιες θέσεις -και όχι σχέσεις-.
    Κάποιες εξ αυτών και από διαφορετικές χώρες![/QUOTE]
    Σεβαστο ασφαλως αλλα στο δικο μου μυαλο μη κατανοητο.

3. espimain

espimain Contributor

Δηλαδή;

4. mister zero

mister zero New Member

Καταρχην ενα τετοιο βαθμο εμπιστοσυνης που δεν τον συναντας ευκολα θα πρεπει να ειναι απολυτος.Επειτα ο σεβασμος..Πως κερδιζεται ο σεβασμος αν οχι με το παραδειγμα που δινεις με τον τροπο ζωης σου..Εαν στο βδσμ ο στοχος ειναι πρωτα και πανω απ ολα το μυαλο πως μπορεις να το κερδισεις εξ αποστασεως αναρωτιεμαι..

5. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Χωρίς καθόλου φυσική παρουσία;
    Ή κατά βάση εξ'αποστάσεως με κάποιες τετ-α-τετ επαφές όταν είναι αυτό δυνατό;

6. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Μιλώντας για εμένα, το δεύτερο.
    Γνωρίζω, όμως, αρκετές περιπτώσεις -με Masters, των οποίων σέβομαι και εκτιμώ την πορεία- όπου ισχύει το πρώτο. Με ελάχιστες, εκ του σύνεγγυς, επαφές, έως και καθόλου...

7. MG_1

MG_1 No rest for the wicked Premium Member

Ίσα ίσα που το μυαλό μπορείς να το κερδίσεις με αυτά που γράφεις και αυτά που λες και είναι πιο εύκολο να ανοιχτεί κάποια που σε έχει γνωρίσει σε ένα βδσμ φόρουμ σαν αυτό και να σου μιλήσει για τις φαντασιώσεις της παρά να γνωρίσεις μια γυναίκα σε ένα μπαρ και να της μιλησεις για τις σεξουαλικες διαστροφές σου. Αυτό τουλάχιστον ισχύει για εμένα. Αν για εσένα ισχύει το αντίθετο, respect .

Προφανώς είναι σημαντικό το αν αυτά που κάνεις και αυτά που λες ευθυγραμμίζονται, και προφανώς για να απαντηθεί το ερώτημα αυτό πρέπει η παρτενέρ σου να περασει χρόνο μαζί σου και να σε ζησει και να σε εμπιστευτεί. Η καθημερινή επαφή έστω και με μηνύματα κρατάει την σχέση ζεστή (και υγρή).

Να τηγανίζει μελιτζάνες την ώρα που κάνετε τηλεσεσσιον δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός κι αν η "σκλάβα" δεν είναι υποτακτική αλλά παίζει, και πάλι όμως θα πρέπει να βρει τροπο να ξεγελάσει την κάμερα και να τηγανίζει από κάτω.

Και για εμένα πάντως είναι σημαντικό το να υπάρχει πλάνο για σεσσιονς με φυσική παρουσία και το διαδικτυακό να είναι η προετοιμασία, αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν μάστερς που το θεωρούν δευτερευον.