Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεση απο απόσταση με τον Κυριο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 24 Αυγούστου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Χωρίς να υπονοώ κάτι, θα ξαναπώ ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο το ότι σε παρότρυνε να ζητήσεις γνώμες τρίτων και μάλιστα αγνώστων. Και ακόμα πιο περίεργο το ότι σου έδωσε την άδεια να πεις και ποιός είναι.
    Συνήθως οι διαδικτυακές σχέσεις κρύβονται, ειδικά όταν οι εμπλεκόμενοι δεν είναι ελεύθεροι.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Δεν υπάρχει διάλογος και θέμα προς συζήτηση όταν δεν θέλει κάποιος να διαλύσει κάτι.... Απλά αποχωρεί και επανέρχεται στους ρυθμούς του.... που σημαίνει πως ο τύπος συνεχίζει να είναι λάθος... σπαταλάει και το δικό του χρόνο και το δικό σου.... εφόσον είσαι παντρεμένη και δεν θέλεις να διαλύσεις την οικογένεια σου ή εφόσον ο άντρας σου δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλος ώστε να αποδεχθεί πως η γυναίκα του θα μπορεί να έχει σχέσεις ότι σχέσεις και να είναι αυτές, ωρών, ημερών, εβδομάδων...

3. Εμείς οι "αρχαίοι" εδω μέσα γνωρίζουμε πως σε αυτό το χώρο η κάθε λογής επίδειξη των ερωτικών συντρόφων η "κατορθωμάτων" είναι κάτι το συνηθισμένο. Πολλοί απο εμάς έχουμε υποπέσει στο "αμάρτημα" κατά το παρελθόν με διαφόρους τρόπους και χωρίς πάντα να καταλαβαίνουμε τον πραγματικό λόγο των διηγήσεων, των γνωστοποιήσεων . των γλυκερών αφιερώσεων (που κάποτε ήταν καθημερινες σε αυτό το φόρουμ) κλπ. Αυτό το coming out πάντα κάτι θέλει να δείξει σε κάποιους, πάντα κάποιο σκοπό έχει. Ο λόγος δεν είναι ποτέ "να το μοιραστώ μαζί σας" η τουλάχιστο δεν είναι μόνο αυτός. Επίσης ενα σύνηθες φαινόμενο του χώρου είναι οι κατα φαντασίαν σχέσεις η ή τάση υπερτίμησης μιας σχέσης (ζω και νιώθω 5 και ισχυρίζομαι πως ζω και νιώθω 10)
    Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση λείπει το "κατόρθωμα" εκτός και αν τα πράγματα άλλαξαν και κατόρθωμα θεωρείται και το τσάτινγκ. Να τονίζω ωστόσο πως μια και η επίδειξη γίνεται πάντα για ηλίθιους η ματαιόδοξους λόγους, σκέφτομαι πως τίποτα δεν θα εμπόδιζε να γίνει και για πανηλίθιους λόγους. Που να ξέρεις πως και τι έχει στο μυαλό του ο καθένας η τι ιδέα του έχει καρφωθεί.

Last edited: 26 Αυγούστου 2014
  4. Black Butterfly

Τι μου λες, έχασα τέτοιες ένδοξες εποχές στο φόρουμ; Κρίμα κι άδικο!! 

Όλα όσα λες είναι σωστά, μόνο που δεν γίνονται μόνο στον συγκεκριμένο χώρο, γίνονται παντού σε κάθε διαδικτυακό στέκι. Μη σου πω ότι πολλές φορές γίνονται και στην πραγματική ζωή. Επειδή όμως δεν γνωρίζω προσωπικά την νηματοθέτρια και δεν θα ήταν σωστό να υπονοήσω κάτι τέτοιο για εκείνη, θα σταθώ μόνο στις απορίες που ήδη έχω εκφράσει.

5. Εχασες μεγάλα γλέντια. Δεν είπα οτι δεν γίνονται αλλου και μίλησα γενικά σχετικά με τις απορίες σου δίνοντας κάποιες εκδοχές. Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη περίπτωση.

6. Black Butterfly

Κρίμα. Ελπίζω να έρθουν και άλλες καλές μέρες.  

7. Sir P

Sir P Regular Member

διψας να διαβαζεις περιπετιες μαυρη πεταλουδα?

8. Black Butterfly

Μπα, όχι, προτιμώ να τις ζω εγώ. Και να περνάμε όλοι καλά, χωρίς ψέμματα και περιττά λόγια.  

9. gaby

gaby Guest

χριστιαννάκι, κατ' αρχήν την αμέριστη συμπάθειά μου για το ζόρι που τράβηξες πριν πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού D/s. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για να ερωτοτροπούμε με όλες μας τις αισθήσεις, εσύ είχες την ακοή και όλο το παιχνίδι το έκανε η φαντασία. Tough luck, χριστιαννάκι, δύσκολες καταστάσεις.

Δεν θα πω κάτι για έναν νεαρό που πριν πολλά χρόνια, για κάποιο δικό του λόγο, έκοψε λάσπη από μία D/s σχέση με άγαρμπο τρόπο. Της "παλιάς φρουράς" πάντως δεν είναι γιατί η παλιά φρουρά αποδεσμεύει με προσεκτικούς χειρισμούς. Αν και κακώς είπα και αυτό που είπα...

Θέλω μόνο να σου μιλήσω για σένα.

Το πρώτο που θέλω να σου πω είναι ότι στα μάτια μου προφανώς δεν έφταιξες σε τίποτα. Π ρ ο φ α ν έ σ τ α τ α.

Το άλλο είναι ότι ένα τρίμηνο ηλεκτρονικού D/s είναι μία κατάσταση διαχειρίσιμη. Για τον λόγο αυτό, δες τι σε κάνει να ανατρέχεις σε μία παλιά και σύντομη ιστορία. Βρες το και λύστο. Μόνη σου, αυτή τη φορά.

Και μη χολοσκάς, αφού δεχτείς ότι δεν φταις σε κάτι. Ένας από τους πολύ αγαπημένους παλιούς εδώ, άνοιξη του 2006, είχε μονολογήσει "μόνο στόκος δεν βρίσκει να γαμήσει σε αυτό το φόρουμ." με αφορμή αυτό δεν μπορώ να μη σκεφτώ κοίτα να ευχαριστηθείς εσύ αυτή τη φορά  

10. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

συμφωνω..... απλα ισως να ενιωσε πιεσμενος...... ξερω τι θα πεις οτι τον δικαιολογω.......

11. Black Butterfly

Μα τι είμαστε εμείς οι γυναίκες...ή τουλάχιστον, κάποιες από εμάς. Να πάρουμε πάντα εμείς το φταίξιμο και ο άλλος να μην ευθύνεται ποτέ και για τίποτα.

Να 'ξερες πόσες φορές το έχω κάνει κι εγώ, με ένα συγκεκριμένο άτομο... 

12. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

................ ειμαι μαχητρια ειπε...............