Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιασμός μίας αγγελίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Δίας, στις 2 Ιανουαρίου 2007.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ο Δίας είπε :
    Τι είναι πάλι τούτο καλέ? Νέα αγγελία ?

ωχ παναγιά μου. 
    Μέχρι και η γάτα μου τρόμαξε.

Η zinnia είπε :
    αγγελια δι αντιπροσωπου...

1
    Άστο δράμα στην καβάλα.

Ο τάσος0 είπε :
    ειναι εκεινο που λεμε ....α.α (αντ αυτου)

Η tender lilly είπε :
    όλα τα παραπάνω πλέον δύο ερωτήσεων:

γιατί είναι γραμμένο με κεφαλαία το αρχικό ποστ, μπορεί να ξαναγραφτεί με πεζά να μην το διορθώνω;

και το ουσιαστικότερο,

γιατί άδειασε η θέση της σκλάβας; τί συνέβη στην προηγούμενη;

ΥΓ. Κάτι που πάντα φροντίζω διακριτικά να μαθαίνω όταν έχω απέναντί μου χωρισμένο, διαζευγμένο και κυρίως χήρο.

O LordDragonal είπε :

(Γιατι εχω την εντυπωση οτι λεγοντας αυτο κυριολεκτει?)

Η thelma είπε :
    Λες να βγηκε στην συνταξη!!! 

2
    ωραίες απαντήσεις βλέπω  

Ο MindMaster είπε :
    Για δες... Γιά δες...  
    Και 'γω που νόμιζα ότι τα μυαλά ήταν αρμοδιότητα δική μου και του MasterMind...
    (Άντε, και των κρεοπωλών της Βαρβακείου...).

O Incomplete είπε :
    Παίζει καμιά "οπή" εκεί;

3
    Μηπως θα περασουν οι υποψηφιες και απο τον ΑΣΕΠ;;; 

Ο Ηλίας είπε :
    Μήπως δεν είναι τρόπος αυτός αντιμετώπισης μίας αγγελίας ;

Ο Incomplete είπε :
    Φίλε.. 

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους αντιδράς ανάλογα σε αγγελίες.Ο πρώτος δε μ αφορά.Το δεύτερο ,όμως,μπορώ και θα τον υπερασπιστώ.Πάντα με επιχειρήματα...

Ο Ηλίας είπε :
    Θα ήθελες Δαίμονα μου , να το συζητήσουμε σε ένα νέο νήμα με θέμα όπως «Σεβασμός στις προσωπικές αγγελίες και στα post , όσο και αν προσβάλλουν την αισθητική μας» ; Πάντα με επιχειρήματα Όμορφε  

Ο Incomplete είπε :
    Θέμα αισθητικής;Μόνο; 

Μετά απο ΄σας... 

Ο MindMaster είπε :
    Εδώ τουλάχιστον φίλε μου, δεν θα υπεισέλθω στην ουσία του ζητήματος (υπάρχει άλλωστε πλέον ειδικό thread γιά να το κάνω).
    Θα ήθελα όμως να θέσω και 'γω ένα ερώτημα, ελπίζοντας να λάβω απάντηση:
    Με ποιά ακριβώς λογική και ποιά ακριβώς κριτήρια διαγράφηκαν μόνο
    τα συγκεκριμένα 5 posts που διαγράφηκαν, και όχι και τα προηγούμενα αυτών 7,
    ή τα επόμενα 3;
    Απ' όσο μπορώ να θυμάμαι τουλάχιστον, τα διαγραφέντα δεν θα μπορούσαν, κατά τη γνώμη μου, να θεωρηθούν περισσότερο δηκτικά, άτοπα ή ατυχή σε σύγκριση με τα εναπομείναντα.

Πιθανότατα βέβαια, στην αισθητική ανάγονται και πάλι όλα...

O john slave96 είπε :
    Πάντως η αγγελία έχει πλάκα. Εγώ δεν έχω γάτα, αλλά τρόμαξε το πνοτνίκι μου (αυτό που είναι μπροστά από την οθόνη του πισιού μου)!!!!!!!;;;;;;;;.......

Η thelma είπε :
    Δεν διαφωνω με την διαγραφη των ασχετων ποστ αλλα.....
    προς τι αυτη η επιλεκτικη διαγραφη???
    Δεν ηταν περισσοτερο η λιγοτερο ασχετα με καποια προηγουμενα η επομενα.

H alnair είπε :
    Eνίσταμαι κι εγώ! Εφόσον άδειασε μια θέση σκλάβας, δεν είναι εύλογο να αναρωτηθούμε τον λόγο που χήρεψε η θέση? Η thelma αναρωτήθηκε αν βγήκε στη σύνταξη, και σωστά κατ' εμέ. Δηλαδή οι σκλάβες δεν θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα ποτέ?

O john slave96 είπε :
    Για αυτό ρώτα τον Τσιτουρίδη. Καλό θα ήταν να κάνουμε το Ε.Ι.Σ.*. Αρχίζουν βέβαια τα προβλήματα: θα μας κολλάνε ένσημα; θα τα γραπώνει ο μαστεράς;;;; (Πλάκα έχει.) Μάλιστα λέω να βάλουμε πρώτη Πρόεδρο γυναίκα την Sm Art....

*Επικουρικό Ίδρυμα Σκλάβων

Ο Konstantinos είπε :
    προφανως οταν δεν δικαιουνται προαγωγη τοτε δεν θεμελιωνουν και συνταξιοδοτικο δικαιωμα  

[Admin: Some images in this post have been rehosted. Originals listed below]
    http://grza.net/GIS/You Make Kitty Scared.jpg

Last edited by a moderator: 7 Ιανουαρίου 2007
  2. Ηλίας

Ηλίας Guest

Μεταφέρω εδώ τα post , προφανώς υπάρχουν πολλά να ειπωθούν .

3. Ηλίας

Ηλίας Guest

Σαν άπειρος mod που είμαι , ελπίζω να μου συγχωρέσετε το λάθος . Να τα μεταφέρω πήγαινα και τα έσβησα και τελικά τα μετέφερα συγχωνευμένα. Η αγγελία ήταν :

ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΚΛΑΒΑΣ. ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ. ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 45. ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ Η ΑΣΧΗΜΕΣ. ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Η ΠΕΡΙΧΩΡΑ. ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΜΕΣΟΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    MaSTeR ARIS40

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Από μνήμης έγραψα τις πηγές των post , αλλά υπάρχουν κάποιες ακόμα που δεν είμαι σίγουρος . Από 1-3.

5. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Σχολιασμός μίας αγγελίας

Τι ακριβως Ηλια μου περιμενεις να ειπωθει; 
    Σχολιασμο της αγγελιας;
    Συζητηση για τις συνταξεις;
    Να συνεχισουμε τις "εξυπναδες";
    Να συγκρινουμε τις αισθητικες μας;
    η
    να συνεχισουμε να αναρωτιομαστε, γιατι συνηθως γινεται επιλεκτικη διαγραφη η μεταφορα ποστ;

6. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν νομίζω να παρέλειψα κανένα ποστ . Ίσως έχεις δίκιο , η μεταφορά των ποστ μακριά από τον χώρο της αγγελίας τα κάνει να φαίνονται δίχως νόημα .

7. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Re: Σχολιασμός μίας αγγελίας

Κακως καταλαβες κατι τετοιο.Στην μεταφορα ησουν αψογος.
    Ολα μου τα ερωτηματα, εβγαιναν απο τα γραφομενα των ποστ που παρεθεσες.

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Οκ χαρά μου...

9. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Καλά λέω εγώ............
    Η αγαμησία βλάπτει σοβαρά όχι μόνο τα χεράκια μας αλλά και τον έρμο τον εγκέφαλο.
    Καλά ρε φίλε, ποιος νομίζεις ότι είσαι που μας φωνάζεις κιόλας για το τι θα κα΄νεις στην έρμη την σκλάβα.
    Μήπως έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και νομίζεις ότι θα σου κάτσει καμμία εάν ουρλιάζεις;
    Χλωμό, μας τελείωσαν.

10. bodyfull69

bodyfull69 Regular Member

Μα γιατί καλέ, μια χαρά αγγελία είναι, και εγώ καλύτερη δεν θα αναρτούσα. Απλά ξεκάθαρα ντόπρα.

11. Archon

Archon sometimes sickness has fun

μη γαμας με το μυαλο σου,
    μη σκεφτεσαι με το πουλι σου.

12. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αγαπητε Ηλια με εκπληξη ειδα οτι φαινομαι σαν ο ιδρυτης του νηματος αυτου!  Βεβαια καταλαβαινω γι ποιο λογο το εκανες αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου εχεις ξεκινησει ενα παρομοιο νημα προς σχολιασμο σε καποιο αλλο μερος του φορουμ οποτε ποιος ο λογος υπαρξεις δυο νηματων με το ιδιο περιεχομενο προς σχολιασμο;;Επισης εχω απαντηση στο αλλο νημα σχετικα με το λογο τον γραφομενων μου στην αγγελια.