Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλια από το " Η Φαντασίωση της D."

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tsouknida, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    πιό πολύ θύμαμε κάθε φορά που μου λέγανε ψέμματα ,παρά το σωματικό πόνο ...
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Προβλέψιμα εξαιρετικό. Προβλέψιμο και πως είσαι αρκετά διεστραμμένη ώστε να χρησιμοποιήσεις ως κεντρικό ήρωα τον πατέρα, όχι όμως τόσο ώστε να μην φροντίσεις να αποσαφηνίσεις άπαξ εν αρχή ότι είναι θετός.
     
  3. Kits

    Kits Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    δεν βαζεις και καμια ξαδερφη μεσα να γουσταρουμε.....






    Υ.Γ. μου θυμίζει κατασταση ''Δουρη''
     
  4. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Συγκλονιστική αφήγηση, με καθήλωσε!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Ευχαριστώ για τις προβλέψεις.  

    Ψυχανεμίζεσαι φυσικά ότι η λέξη "θετός" προστέθηκε αργότερα. Διεστραμμένη δεν σημαίνει αυτοκτονική.  Ένα BDSM φόρουμ μπορεί να είναι ιδιαίτερα συντηρητικό. Μπορεί να αρνηθεί να δεχτεί ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο τί είναι κοινωνικά και προσωπικά αποδεκτό και επιθυμητό όσον αφορά τον τρόπο ζωής μας και σε αυτό που παραμονεύει μέσα στην ψυχή μας, απαγορευμένο και άγνωστο. Είναι κρίμα να αρνηθεί κανείς να φέρει το απαγορευμένο στο φως λόγω θεμάτων ταμπού. Θυμάμαι κι εγώ την φρικιαστική υπόθεση Δουρή που ανέφερε ο Kits. Με είχε συγκλονίσει. Αλλά δεν υποστηρίζω πως πρέπει να βλάπτονται οι αθώοι, ούτε να χάνουμε την ανθρώπινη υπόστασή μας. Μακράν.

    Πιστεύω πως σημασία έχει η αίσθηση που έχεις για κάποιον και δεν είναι απαραίτητο η βιολογική συγγένεια να συμβαδίζει με αυτή την αίσθηση. Θυμηθείτε την ιστορία του Woody Allen και της θετής του κόρης. Για μένα ήταν μία ξεκάθαρη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του. Μία Κυριαρχική σχέση μπορεί να έχει πολλές ομοιότητες με μία σχέση Πατέρα και παιδιού. Ο έλεγχος μπορεί να οδηγήσει σε μία σύγκριση με διάφορες καταστάσεις της παιδικής μας ηλικίας. Αυτές που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μας. Δεν μεγαλώνουμε σε κενό αέρος. Είναι σύνηθες πιστεύω να αναλαμβάνουμε κάποιον ρόλο ήδη γνωστό στην ψυχοσύνθεσή μας (if that is our cup of tea).

    Φυσικά είμαι η πρώτη που θα παραδεχτώ ότι δεν συμπίπτει σε όλους μας το άγνωστο της ψυχής μας. Αλλά είναι ενδιαφέρον να το σκαλίζεις.
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Αν το αντεχεις !  
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Οκ, μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την (φανταστική) ιστορία και, όπως σου υποσχέθηκα Δώρα, here it is:

    Περίμενα κάτι extreme από σένα.
    Επιβεβαίωσε αυτή μου τη προσδοκία η "αντίδραση" κάποιων άλλων μελών, πριν μεταφερθούν στο Off Topic.
    Αφού διάβασα εξ'ολοκλήρου την ιστορία όμως, δεν βρήκα κάτι το "τρομερό". Ναι είναι καλογραμμένη και όμορφα περιγραφική, με ενδιαφέρον/ασυνήθιστο (πέρα απ' τα usual) concept, αλλά έχω την εντύπωση ότι... κάπως συγκρατήθηκες. Ίσως είναι ιδέα μου, επειδή δύσκολα "σοκάρομαι", αν και εγώ ούτε καν αυτά δεν θα έβγαζα σε κοινή θέα. Ίσως επίσης, δεν ήταν ο σκοπός σου τόσο το σεξουαλικό της υπόθεσης (και αυτό ακριβώς πιστεύω) αλλά κάτι πιο βαθύ, κάτι που ίσως είχε να κάνει με τα ερεθίσματα κ.τ.λ. της παιδικής ηλικίας που μας καθορίζουν ή μας βάζουν σε κάποιους δρόμους αργότερα.
    Δεν ξέρω αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια. Σαν τρόπος γραφής κ.τ.λ. ήταν πολύ καλή, κατά τη γνώμη μου πάντα. Όσον αφορά το περιεχόμενο και τα οριά του, απ' όσο "σε έχω καταλάβει" you can do A LOT better. Απ' την άλλη, σε καταλαβαίνω. Αν για κάτι τέτοιο, υπήρξε name calling, πού να καθήσω εγώ να γράψω τίποτα! Θα μου στείλουν τη Λούκα στο σπίτι να με σύρει σε καμιά πλατεία για να με λιθοβολήσουν όλοι μαζί.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Δεν τελείωσε.
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Oooops!  

    Την έκανα πάλι...  
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    Ασφαλώς, και προσωπικά συμφωνώ με την παρέμβαση ως στρατηγική κίνηση.

    Ομοίως συμφωνώ. Έχω νιώσει έντονη ερωτική έλξη για ξάδερφό μου (με τον οποίο θα κατέληγα ευχαρίστως επί κλίνης, αν οι γονείς μου δεν τον είχαν αρπάξει μέσα από τα δόντια μου τελευταία στιγμή - ήμουν μικρή τότε και τους άφησα εύκολα να μου τον πάρουνε), όπως έχω νιώσει και σεξουαλική διέγερση κοιτώντας τον Πατέρα μου να ξυρίζεται, περιμένοντας τη στιγμή που θα κοπεί (από τα 8 έτη μου και έπειτα ξυρίζεται με την πόρτα του μπάνιου κλειδωμένη). Οι αιμομεικτικοί έρωτες συνειδητοί ή μη είναι μάλλον συνηθισμένοι στις μικρές ηλικίες, μα αργότερα ξεφτίζουν. Σε κάθε περίπτωση, αν η ιστορία δεν δημοσιεύονταν σε forum, εγώ προσωπικά θα την προτιμούσα άνευ την ασφαλιστική δικλείδα "θετός". Και περιμένω την επόμενη, ή τη συνέχεια της ίδιας.  
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Re: Η Φαντασίωση της D.

    οποιος βιάζετε σκονταφτει... 
     
  12. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Σχόλια από το " Η Φαντασίωση της D."

    Ωραία που τα λέτε ώρες-ώρες.....