Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλια για το "μία κατάθεση ψυχής"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Maley, στις 12 Νοεμβρίου 2007.

1. Kits

Kits Contributor

προσφατα ακουσα για ενα τηλεοπτικο καναλι στην Τουρκια που βαζει ταινιες στην ''original'' ( και οχι oritzinal )εκδοση τους. Οποιος επιθυμουσε να ακουσει την μεταγλώττιση της ταινιας , δεν ειχε παρα να ανοίξει το ραδιοφωνο σε συγκεκριμενο σταθμο ο οποιος μετεδιδε την μεταγλωττιση της ταινιας παραλληλα με την ταινια στην TV.

Με λιγα λογια εβλεπες την ταινια στην TV και ακουγες τα λογια ( στα τουρκικα) απο το ραδιοφωνο ταυτοχρονα....

2. zinnia

zinnia Contributor

Μαγικη εικονα.. το δικο μου εξαφανιστηκε..

3. female

female Contributor

Καταπληκτικό....

4. latexduck

latexduck Contributor

γιατί γίνετε τόση συζήτηση για το τίποτα?   Αν έγραφε ένα αγοράκι το ίδιο δεν θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις πιστεύω.... ηρεμίστε λίγο γιατι το φόρυμ άρχισε να γίνετε βαρετό, όπως εύστοχα λέει η Mikra_Psemmata

5. hugger

hugger Regular Member

Πολυ γελιο.... αυτο μονο. κριμα που στο τελος εκοψε τα χωνια.. ειχαν πολυ πλακα.

No hard feelings, just fun

6. Panacotta_of_Doom

Panacotta_of_Doom Regular Member

Εξαιρετική ιδέα, υπό τις περιστάσεις.

7. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Kits πρόπερσι είχα ταξιδέψει για Dubai και είχε ταινία στην πτήση την οποία έβλεπες στην τηλεόραση και στα ακουστικά άκουγες τουσ ηθοποιούς στα αγγλικά,τα γαλλικά και τα αράβικα.  
    Ηλίας εμένα προσωπικά τα σχόλια της πολύ όμορφης ιστορίας δεν με ενοχλεί καθόλου να τα διαβάζω στο ίδιο το thread κι όχι και σε άλλο.   Όλα φυσικά σχετικά είναι.
    Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου για τα αρνητικά σχόλια κάποιου thread.Κι εμένα με ενοχλεί αλλά το παραβλέπω.Διαβάζω την ιστορία και αυτό αρκεί νομίζω.

ευχαριστώ

Υ.Γ. Ευχαριστούμε Aφροδίτη

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Καλά κάνω που δεν χαρίζω τίποτε πια!
    Αν κάποιος θέλει κάτι από Εμένα... ας το κερδίσει...
    Τότε μόνο, είναι που θα εκτιμηθεί οτιδήποτε δώσω, έτσι όπως του πρέπει.

9. Afrodyte

Afrodyte Regular Member

Απάντηση: Re: Σχόλια για το "μία κατάθεση ψυχής"

ΧαριΖω και θα συνεχισω να το κανω οσο Ζω!

10. μελίνα

μελίνα Guest

Κι εγώ χαρίζω,
    ότι δε μου χρειάζεται μόνο.
    Αλλά είναι πολλά αυτά που έχω
    και δεν μου χρειάζονται.

Υπέροχη η ιστορία σου Afrodyte,
    υπέροχο που δε φοβάσαι να νιώθεις.

Εύχομαι πολλά τέτοια.

11. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Ένα από αυτά που κάνουν και την διαφορά Μας!

12. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: μια καταθεση ψυχης

"Προτιμώ μια αλήθεια που ακούγεται σαν ψέμα από ένα ψέμα που ακούγεται αληθινό".

Δεν ισχυρίζομαι σε καμία περίπτωση ότι αυτό που διαβάσαμε γραμμένο από την Afrodyte, δεν είναι μια αληθινή εμπειρία ή ότι είναι ένα καλοστημένο παραμύθι. Δεν έχει καμία σημασία για Μένα.
    Αυτά τα αναφέρω επειδή όπως και να έχει, ομολογώ ότι ζηλεύω την τέχνη των παραμυθάδων.

Μου αρέσει ο τρόπος που γεμίζουν την φαντασία μας, με χρώματα και τα συναισθήματα που καταφέρνουν να δημιουργούν στο κοινό τους και κυρίως η εξυπνάδα που μεταφέρουν υποσυνείδητα μηνύματα κρυμμένα, πίσω από τον μύθο.

Όμως πίσω από ένα επιτυχημένο παραμύθι, κρύβονται όχι μόνο χαρίσματα ψυχής μα και τεχνικές που εξασφαλίζουν ή απλά διευκολύνουν τον παραμυθά, στο να πλέξει το μαγικό δίχτυ του.

Οι τεχνικές αυτές σπάνια μεταφέρονται με ξεκάθαρες οδηγίες προς υποψήφιους storytellers.

Ας το απολαύσουμε λοιπόν όπως ακριβώς έχει!