Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλιο μιας Pro Domme = μια σκληρή πραγματικότητα...!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Sir_Aristotelis, στις 3 Ιουνίου 2014.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αυτο το ελληνιδα pro-domme ειναι ανεκδοτο από μονο του!

2. seduced mind

seduced mind Guest

Νομίζω πως ένιωσε προδομένη από τον ίδιο της το χώρο και τον παραλληλισμό που έκαναν με τις πόρνες, τα διάβασε και έβγαλε όλο της το μένος. Δεν τη κατηγορώ και τη καταλαβαίνω απόλυτα ο οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Απλά έπρεπε να κάνει ένα διαχωρισμό τη καταλαβαίνω την αναστάτωση και την ένταση που είχε εκείνη τη στιγμή μέσα της αλλά το διαχωρισμό έπρεπε να τον κάνει...

3. Oι παλιοί άνθρωποι στο χώρο...απλά χαμογελούν με τα όσα γράφετε, και με τις clopy paste made in Holland ή όπου στο μπούτσο βρει (χωρίς άδεια πάντα) η ακατανόμαστη Δομινάτριχη παράγων. Αυτά....

4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Χωρίς να ξέρω από που προήλθε το συγκεκριμένο σχόλιο, από ποια συζήτηση ή από ποιανής στόμα θα έλεγα ότι δεν μου θυμίζουν ουδόλως λόγια προντόμας. Από όσο ξέρω αυτές έχουν κάποιο σεβασμό απέναντι στην δουλειά τους και την πελατεία τους. Περισσότερο μου κάνουν για ρητορείες γριάς πεταμένης πόρνης ή τραβεστί σε μεταμεσονύκτια εκπομπή για χέσιμο σε κανάλι του κώλου(αν και όλα κωλοκάναλα δείχνει να είναι πλέον). Ανθρώπου που ενώ ένα τίποτα ήταν, μέσα από το επάγγελμα ένιωσε/έγινε κάποια/κάποιος αλλά επειδή δεν ήξερε πως αυτό να το χειριστεί, κατέστρεψε τον εαυτό του/της, την ζωή του/της, την οικογένεια του/της και ενδεχομένως την όποια περιουσία του/της καταλήγοντας ερείπιο είτε λόγω καταχρήσεων είτε λόγω ηλικίας.

Σε πολύ πολύ γενικευμένη μορφή μπορεί να έχει κάποιο δίκαιο αλλά ο τρόπος που το παρουσιάζει και η σύγκριση που κάνει είναι άτοπη και προσωπικά απορώ που σε άφησε άφωνο.
    Το ότι "αν εσύ την θέλεις για την ομορφιά της και εκείνη σε θέλει για τα λεφτά σου, είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο", το οποίο το θεωρώ σωστό ηθικό και έντιμο, έχει να κάνει σε γενικές γραμμές με άλλου είδους συναλλαγές μέσα σε μία σχέση και έτσι μπορεί να θεωρηθεί πουτανιά, ουδεμία σχέση έχει με την καθαρή και νόμιμη πορνεία (επίσης σωστή, χρήσιμη και έντιμη) πόσο μάλλον με την βρώμικη και ανήθικη που συνήθως είναι η εκμετάλλευση της εκμετάλλευσης.

Σε αυτό και εγώ θα συμφωνήσω αλλά μόνο όσο αφορά ένα μεγάλος μέρος της πελατείας των προντόμ και κάποια υποτακτικά αρσενικά μέλη εδώ που την κατωτερότητα τους την έχουν σημαία. Είμαι σίγουρος ότι αν η μέση ανδρική υποτακτικότητα δεν ήταν λουσμένη στην ξεφτίλα και είχε την ποιότητα και την υφή της μέσης γυναικείας υποτακτικότητας το bdsm θα ήταν πολύ πιο όμορφο και πιο καλό.

5. thanasis

thanasis Contributor

Μιας και τα λόγια αυτά:
    α. αποτελούν μια αποσπασματική πραγματικότητα που μας παρουσιάζεται out of context (είχαν ειπωθεί σε φάση άμυνας, αν θυμάμαι καλά) και
    β. το άτομο που τα είπε δεν βρίσκεται ανάμεσά μας για να απαντήσει,

θα θερμοπαρακαλούσα (και βρίσκω κομψότερο) οι σχολιασμοί να αφορούν στις απόψεις και όχι στο άτομο. Μερσουαααά.

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το σωστο θα ταν να το χετε κοψει το θεμα από την αρχη.

Με μια γυρολογια βλεπεις ποιος το ειπε.

Με μια δευτερη βλεπεις οτι το νικ ναμε μια χαρα ενεργοποιημενο ειναι και εδω.

7. thanasis

thanasis Contributor

Νιάτα...  

8. gaby

gaby Guest

@lucozade

το τελευταίο που θα απασχολούσε, υποθέτω, την Εύα, θα ήταν ένα τέτοιου τύπου πατρονάρισμα... απλά δεν το έχει ανάγκη.

Αν εννοώ τι εννοείς, πάντα...

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Καμια σχεση, θεωρω υποκρισια ομως ολο αυτο. Να μεταφερουμε από ένα άλλο φορα κατι που γραφτηκε, να συζταμε για αυτο και οταν μπαινουν κ χαρακτηρισμοι για το ατομο που εγραψε αυτο ξαφνικα να εχουμε ευαισθησιες από την διαχειριση. Δεν πατροναρω την ευα, δεν την ξερω καν και να την ξερα δε θα το εκανα. Τονιζω την υποκρισια ομως της διαχειρισης. Ξαφνικα αναφερεται και το ονομα αυτου που το εγραψε.

Εμενα αυτα μου κανουν σε επιπεδο κουτσομπολιου.

10. thanasis

thanasis Contributor

Η συζήτηση γύρω από απόψεις και ρήσεις μελών είναι θεμιτότατη και έχει γίνει κατά κόρον, ένθεν κακείθεν (δες π.χ. το "όποιος δεν φροντίζει την ιδοκτησία του, δεν την αξίζει" και αντίστοιχα). Τουναντίον, οι ύβρεις και οι οχετοί (και δη πισώπλατοι) δεν περιποιούν τιμή για κανέναν μας, γράφοντες, διαχειριστές και αναγνώστες. Εντός και εκτός κανονισμών. Δεν είναι πυρηνική φυσική το στοιχειώδες netiquette και δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεσαι τόσο, πέρα από την παλαιόθεν αγάπη σου να δημιουργείς εντυπώσεις.

Επίσης, παρακαλείσαι αν έχεις τέτοιο πολύτιμο feedback για τη διαχείριση να το κάνεις στο support forum (όπως προβλέπει ο κανονισμός) και να μην αποπροσανατολίζεις την εν νήμασι συζήτηση.

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Φυσικα, οταν προκειται για πραγματα που εχουν λεχθει σε αυτο το φορουμ όχι από αλλου.

12. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Πολύ μου αρέσει αυτό το νήμα, γάιδαροι μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα... Το ποιος είπε τι, αφού επέλεξε να το ανεβάσει και να το στείλει "εκεί έξω" στον υπέροχο, ανοιχτό, ιντερνετικό κόσμο ή σε μέρη όπου έχει πρόσβαση ο καθείς, μπορεί όποιος θέλει να το πάρει και να το βάλει όπου θέλει και να πει ό,τι θέλει για αυτό, εκτός κι αν υπήρχε ανάλογο Terms&Conditions εκεί από όπου το "έκλεψε" και δεν εννοώ το φόρουμ/σάιτ/δενξερωγωτί αλλά το κείμενο/νήμα/ποστ το συγκεκριμένο.

Το "pro+Domme" σας φαίνεται οξύμωρο, παρόλο που κάποιοι τρέχετε σε εκείνες γιατί...δεν βρίσκετε αλλού. μια χαρά ξεχνάτε τους ορισμούς τότε, όταν σας δέχονται με ανοιχτές αγκάλες, αφήνετε τη λογική στην άκρη και περνάτε στη σφαίρα της φαντασίας γιατί, και λογικό, μόνο έτσι θα μπορέσετε να βιώσετε κάτι που θέλετε. Δεν κατακρίνω το γιατί πάτε, αλλά κατακρίνω το να βγάζετε γλώσσα μετά. Και όποιος έχει τη μύγα και μυγιαστεί, ΤΕΖΑ, κάνει θαύματα.

"Επειδή δεν μπορεί απευθύνεται έτσι σε υποτακτικούς. Σε δήθεν υποτακτικούς μπορεί να τα πει και 100 φορές χειρότερα. Σε υποτακτικούς όχι." -> WTF? Καταρχάς ποιος είπε ότι η οποιαδήποτε domme, pro και μη, είναι πηγή αστείρευτης σοφίας; Ξεχνάτε πως είναι κατά βάθος, Ω Θεοί!, άνθρωπος και μπορεί να έχει κι εκείνη τις κακές στιγμές της, σας αρέσουν ή όχι. Λες κι εσείς κάθε μέρα της ζωής σας πετάτε σοφίες, λογικά και μετρημένα λόγια. Ο αναμάρτητος πρώτος να πάρει το λίθο και να τον βάλει εκεί που δεν θα τον βλέπει ο ήλιος, χωρίς λιπαντικό, προσωπικά τον έχωσα στο λαιμό μου και τον κατάπια όταν αποφάσισα να απαντήσω εδώ. Κατά δεύτερον, γνώρισες εσύ τώρα θες να μας πεις όλους τους "καλούς" υποτακτικούς και ξέρεις, ή έχει βγει ειδική λίστα με τα χαρακτηριστικά των σωστών υποτακτικών και δεν την είδαμε; Χρησιμοποίησε η κυρία τη γενίκευση για να πει μια γνώμη, το ίδιο έκανες κι εσύ για να εκφράσεις την αντίθεσή σου. Αναμάρτητε, τσάκω ένα λίθο. Και τέλος, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, σίγουρα δεν θα της το υπαγορεύσει ο κάθε υποτακτικός. Άμα δεν συμφωνείτε με την κυρία αυτή, τα κουβαδάκια σας και στη δίπλα παραλία.

"Πρέπει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση το φύλο της αυτή η pro-domme" -> Ε, ναι, πάει πακέτο με το job description βλέπεις. Ζήτω το μουνί και λοιπά, αλλιώς δεν δουλεύει το σύστημα, οι δηθενιές κάποια στιγμή φαίνονται και θα'ταν μαλακία σε σέσιον να πει "αχ καλέ, σφίξε με στα στιβαρά σου μπράτσα τρελό αγόρι".

"Νομίζω πως ένιωσε προδομένη από τον ίδιο της το χώρο και τον παραλληλισμό που έκαναν με τις πόρνες, τα διάβασε και έβγαλε όλο της το μένος. Δεν τη κατηγορώ και τη καταλαβαίνω απόλυτα ο οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Απλά έπρεπε να κάνει ένα διαχωρισμό τη καταλαβαίνω την αναστάτωση και την ένταση που είχε εκείνη τη στιγμή μέσα της αλλά το διαχωρισμό έπρεπε να τον κάνει... " -> Γιατί; Το χρωστούσε σε κάποιον; Έθιξε κάποιον προσωπικά; Απογοητεύτηκε κανείς από την εν λόγω κυρία και του πέσαν έξω τα καράβια; Δεύτερε αναμάρτητε, τσάκω κι εσύ ένα λίθο, αφού διαχωρίζεις πάντα τα πάντα από τα πάντα. Μπορεί να είχε περίοδο και να θόλωσε, συμβαίνει και στις καλύτερες.

"Από όσο ξέρω αυτές έχουν κάποιο σεβασμό απέναντι στην δουλειά τους και την πελατεία τους." -> Νταξ, αυτούς που λες τους σέβεται, τους άλλους έκραζε, δες το κι έτσι. Τα είχε χωρίσει στο μυαλό της, αλλά ξέχασε να το γράψει.

"β. το άτομο που τα είπε δεν βρίσκεται ανάμεσά μας για να απαντήσει" -> Επανέρχομαι στο πάνω πάνω παραγραφάκι, if you send it out there, μην περιμένεις πως κάπου κάποιος κάποτε δεν θα το σχολιάσει. Όταν γράφεις στο νετ, το ξέρεις το παιχνίδι. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Ο ιντερνετικός ιπποτισμός δεν νομίζω πως υφίσταται ως έννοια.

Τέλος, επειδή δεν γνωρίζω σε τι context το είπε και ποιος έξυπνος μπορεί να την κατηγόρησε, εκείνη ή και όλες τις Pro, ως πόρνες, δεν έχει άδικο σε αυτά που γράφει. Και όχι, δεν περίμενα να εξειδικεύσει την απάντησή της ούτε να συμπεριλάβει όλες τις κοινωνικές ομάδες ή και τα δύο φύλα ή να γράψει αναλυτική έκθεση που να υποστηρίζει αυτό που είπε. Το είπε απευθυνόμενη σε αυτόν/αυτούς που την ενόχλησαν. Όλα τα άλλα είναι σάλτσες.