Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλιο μιας Pro Domme = μια σκληρή πραγματικότητα...!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Sir_Aristotelis, στις 3 Ιουνίου 2014.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

@gaby

ποτέ δεν κάνω πλάκα μετά τις 9 το βράδυ.

Η αρχική δήλωσε που μετέφερε ο Sir Aristotelis και την οποία προφανώς υιοθετεί, έλεγε "Κακόμοιρα αρσενικά, πόσο ηλίθια και αξιοθρήνητα είσαστε!!". Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι αυτό είναι ένα ακραία σεξιστικό σχόλιο ?
    Εάν οι κανονισμοί επιτρέπουν σεξιστικά σχόλια ή σεξισμό, πείτε το, να ξέρουμε τουλάχιστον να κάνουμε γνήσιο διάλογο και να μην μασάμε τα λόγια μας.

2. gaby

gaby Guest

@Cyclacur

Τώρα είναι πριν τις εννέα το βράδυ της σήμερον αλλά μετά τις εννέα το βράδυ της χθες και με μπερδεύεις γιατί έχω λίγο μυαλό  

Α, εσένα σε πείραξε ως άντρα ότι κάποιος, οποιοσδήποτε, λέει τη γνώμη του "για τα αρσενικά" που έχουν σχέση με μη πουτάνες και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό;

Εμένα πάλι, που δεν είμαι πουτάνα, γιατί δεν με πείραξε ο αφορισμός για τις μη πουτάνες; Επειδή δεν έχω μυαλό, ε;

Να συνέλθουμε λιγάκι, ό,τι και να πίνουμε, τι λες κι εσύ;  

3. thanasis

thanasis Contributor

@Cyclacur

Πραγματικά, πλάκα μας κάνεις;

Προσωπικά ανέγνωσα αγανάκτηση και άμυνα πίσω από το σχόλιο και όχι κάτι "ακραία σεξιστικό". Θεωρώ οτι το ζουμί βρίσκεται στην ουσία των λεγομένων και στο αν φέρουν ψήγματα αλήθειας ή όχι και όχι στον (δραματικό, συμφωνώ) τρόπο που εκφράζονται. Όπερ και κουτσοαπαιτεί λίγο ριντινγκμπιτουινδελαϊνζήθρα (και το να νοιώθει και κανείς καλά με αυτό που είναι).

Έχει και η ευθιξία τα όριά της, ναι;

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Α είναι πολύ απλό, δεν θα έγραφες ποιος το έχει πει, ας πούμε ότι ήταν το τελευταίο για να είναι και σχετικό με τον χώρο "Κακόμοιρες προντόμες, πόσο ηλίθιες και αξιοθρήνητες είσαστε!!"
    και θα υπήρχε και παρέμβαση μετά από διαχειριστή για να μην χαρακτηρίζουμε άσεμνα αυτόν που το είπε.

5. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

@gaby

Εγώ λέω ότι ενώ στην αρχή μιλάει για τα περισσότερο αρσενικά που δεν έχουν σχέση με πουτάνες(επίσης σεξιστικό), μετά το γενικεύει εντελώς. Δεν θίχτηκα πουθενά και τέτοιου είδους ρητορείες μόνο μίσος και κόπλεξ εκφράζουν οπότε τα προσπερνώ ως ανούσια. Για άλλο πράγμα μιλάω και αυτό είναι κάποιες διακρίσεις που διακρίνω.

@thanasis

Αγανάκτηση ? άμυνα ? ποιος της επιτέθηκε και ποιος την νευρίασε ? ειλικρινά δεν είδα τίποτα τέτοιο. Και από την άλλη αν εγώ έγραφα ""Κακόμοιρες φεμινίστριες, πόσο ηλίθιες και αξιοθρήνητες είσαστε!!" (μην κολλήσεις στο αποσπασματικό της φρ'ασης, θα μπορούσα να γράψω παρόμοιο κειμενάκι σε μέγεθος με αυτό της Εύας, αλλά βαριέμαι) θα ψάχνατε να βρείτε ψήγματα αλήθειας ή όχι ή θα παραμένατε στη δραματική έκφραση?

6. Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα ετσι οπως το βλεπω εγω, που ουτε γνωριζω την αναφερθεισα Dominatrix αλλα ουτε και ειμαι μελος του προσωπικου του site, παρα μια απλη παρατηρητρια, εχω να πω @Cyclacur οτι δεν ειναι το περιερχομενο των λογων σου μονο αλλα ο τροπος που τα εξεφρασες. Θα μπορουσες να κανεις καποιο λιγοτερο δηκτικο σχολιο. Και μενα με εθιξε λιγο το τι ειπε , ομως δεν εδωσα σημασια. Ξερω καλα ποια ειμαι και το πως εχω φερθει στους ανδρες μεχρι στιγμης, οπως και το πως εχουν φερθει οι ανδρες σε μενα. Προσωπικα γνωριζω πως θυματα υπαρχουν και στα δυο φυλα, δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας. Δε θα κρινουμε λοιπον το γιατι ειπε η εν λογω κυρια τα οσα ειπε, ειδικα οταν το σχολιο της εγινε σε διαφορετικο ιστοτοπο. Λιγη λογικη δηλαδη, τι θα επρεπε να συμβει, να της γινει παρατηρηση για τον τροπο εκφραση της για κατι που ειπωθηκε αλλου; παρατηρηθηκε εντονα ο τροπος που σχολιασες και εθιξες ατομα τα οποια φροντιζουν να υπαρχει αυτος ο "χωρος" που μπορεις εσυ και εγω και ολοι μας τοσο ανετα να εκφραζομαστε. Σε αλλον ιστιοτοπο θα σε ειχαν ηδη πεταξει εξω, ουτε καν θα το συζητουσαν. Καλος ο αντιεξουσιασμος, ομως να βλεπουμε μεχρι που μας παιρνει, δε χρειαζεται να γινομαστε επαναστατες χωρις αιτια, ειδικα πισω απο εναν υπολογιστη. Δεν εχω προθεση να σε θιξω, μη με παρεξηγεις, παρατηρω ομως πολλα τετοια φαινομενα και πρεπει να μιλησει και καποιος αλλος περαν απο διαχειριστες για να μην εχουμε ετοιμη την δικαιολογια και δεν βλεπουμε μπροστα απο το δαχτυλο μας. Αυτα τα ολιγα, συγνωμη εαν σας κουρασα.

7. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Τον μύθο του Αισώπου με την κολοβή αλεπού τον θυμάται κανείς;

8. seduced mind

seduced mind Guest

Βασικά αυτό που θέλουν να πούνε αλλά ντρέπονται είναι πως έχουμε,αναθρέφουμε και διαιωνίζουμε πουτάνες πολυτελείας. Ναι το ξέρουμε, το γνωρίζουμε και το αποδεχόμαστε κιόλας.... Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνυπάρχω με ένα άθλιο πορνίδιο που σερνόταν στα πατώματα του Wild Rose και του Kalhua για 1g κόκας...Θα μπορούσα σαν βανίλλά να συνυπάρχω μόνο με πουτάνα πολυτελείας γιατί αυτή μου αρμόζει και ω ναι.... το γουστάρω πολυ....

9. thanasis

thanasis Contributor

@Λουκοζάδιο

Για κάνε μου την χάρη, που θα πρέπει να παίρνουμε άδεια για οποιαδήποτε διαχειριστική ενέργεια. <3

@Σικλακούριο

Οκ, ο Λούκο είναι φρέσκος, δεν γνωρίζει. Εσύ, όμως, έχεις γράψει μερικά χιλιόμετρα, έχεις δει το "βρώμικο πρόσωπο του -ισμού" και γνωρίζεις καλά πού μπορεί να οδηγήσει.

Προσωπικά είμαι βαρβάτα κατά της λογοκρισίας (εκτός κι αν συντρέχουν νομικοί λόγοι-ξέρεις καλά), αλλά τούρμπο υπέρ της κοσμιότητας.

@both

Καμία διαχειριστική παρέμβαση δεν γίνεται να τους αφήνει όλους ικανοποιημένους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκεστε εδώ, αν τραβάτε κάποιο ιδιαίτερο ζόριον. Από τη στιγμή που είστε, όμως, σεβαστείτε τον χώρο και διαβάστε τους κανονισμούς σε σχέση με το πώς/πού μπορείτε να δώσετε feedback στη διαχείριση. Εναλλακτικώς (και προτιμητεροειδώς), quit bitching and grow some thick skin.

10. seduced mind

seduced mind Guest

@Cyclacur εγώ προσωπικά ευχαριστώ τα παιδιά της διαχείρισης γιατί άφησαν το συγκεκριμένο κείμενο να υπάρχει και δεν το κατέβασαν ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν. Είναι δημοκρατία αυτό. Εκφράστε την άποψη σας για αυτό που διαβάζετε, για την άποψη, όχι το άτομο δεν μας ενδιαφέρει το άτομο. Θα μπορούσαν να μην σου έδιναν το δικαίωμα να απαντήσεις καν και πίστεψε με αν είσαι συνειδητοποιημένος Υ είναι ενοχλητικό... Και ξέρεις γιατί είναι ενοχλητικό; Γιατί σε 10 χρόνια όπως πάει το θέμα με το BDSM δεν θα υπάρχουν Υ παρά μόνο kinksters... γιατί όλοι οι αρχάριοι θα διαβάζουν τέτοιες παπαριές σαν αυτές και θα τους μπει η ιδέα πως το Υ είναι αποδέκτης των πάντων... Όχι ρε wannabe Mistress δεν είναι έτσι....

Στο διαδίκτυο μπορείς να πάρεις ένα κείμενο από οπουδήποτε και να το αναρτήσεις αρκεί να τηρούνται κάποιοι κανόνες.... πιστεύω πως και εδώ αυτό έγινε και κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνεται αρκεί να αναφέρεται η πηγή.... Βέβαια εγώ δεν είμαι διαχειριστής και δεν θα υποδείξω σε κανέναν το τρόπο λειτουργίας ενός φόρουμ. Απλώς από την ενασχόληση μου με αυτό, έχω παρατηρήσει αυτό το πράγμα....

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Πόσο διασκεδαστικό είναι να μιλάει κάποιος γενικεύοντας ε? Μετά η συμπαθέστατη κυρία του εν λόγω κλάδου μου φαίνεται ότι τραβάει ζόρι από μόνη της για το επάγγελμα που κάνει. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να τα "παίρνει" τόσο με τις μη δηλωμένες πουτάνες ( κατά τη γνώμη της αρκετές αν όχι οι περισσότερες γυναίκες θα ήταν χειρότερες πουτάνες και από κείνη. Αν την είχε κάνει να νιώσει καλύτερα εκείνη η καθόλου μπανάλ "σοφία" της...)...

Φαίνεται ότι εγώ στη ζωούλα μου ήμουν τυχερός ( απ' την στιγμή που έξυπνος σίγουρα δεν ήμουν, ούτε είμαι ), γιατί τουλάχιστον το πορτοφόλι δεν μου το στράγγιξε ποτέ καμία...( που και να ήθελε δεν ήταν ποτέ αρκετά γεμάτο anyway χαχαχα )....Άλλα πράγματα πάντα μου ρουφούσαν, προσοχή, χρόνο, σεξ ( καλά, εδώ και αν οι κακόμοιρες παραλίγο να πεθαίνανε απ΄τη "δίψα" χαχαχα ) κάποιες φορές συναίσθημα...Μαλακία δικιά μου...Κάποιες φορές μαλάκα με είχαν πιάσει, πολλές άλλες τον μαλάκα τον έκανα από μόνος μου ( Μαλάκας μια κουβέντα...έδινα κάτι, έπαιρνα κάτι άλλο...και σίγουρα όχι πάντα μόνο ένα κομμάτι κρέας...)...

Αλλά επικρατεί η άποψη ότι τον άντρα φτάνει να τον τσιμπουκώνεις καλά η να του κάνεις "ωραία κόλπα" και τον έχεις δέσει...τον κάθε άντρα...Μια μουνότριχα σέρνει καράβι, δυο μουνότριχες σέρνουν ουρανοξύστη, μισό μουνί αλλοιώνει την τροχιά πλανήτη και ένα ολόκληρο μετατοπίζει γαλαξίες...Ε ρε γλέντια...

Ωραίο και εύκολο πράγμα να μιλάει κάποιος ( και προπάντων να σκέφτεται ) με αξιώματα, γενικεύσεις και χαζά στερεότυπα...Γιατί να καθίσει να μασήσει την τροφούλα του, πριν να την καταπιεί ?

Υπάρχει πάντα η εύκολη και ( συχνότατα ) λανθασμένη λύση...Αλλά ας είναι εύκολη και δεν γαμενέται και να είναι λάθος? Στο κάτω κάτω της γραφής όσο πουτάνα θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα, εξίσου πουτάνα θα μπορούσε να είναι και ένας άνδρας...Αλλά όλες οι γυναίκες είναι πανέξυπνες, Άρπυιες και δεν τις ενδιαφέρει ποσώς ο πέοντας ( έτσι, γαμιούνται μια φορά το πρωί και μια το βράδυ, σαν να βουρτσίζουν τα δόντια τους...μόνο για να μην πιάσουν τερηδόνα στα "απόκρυφα" )...Ενώ όλοι οι άνδρες είναι πανίβλακες, θύματα και μουνόδουλοι ( που αν δεν γαμάν σταθερά τα συκώτια τους, παθαίνουν ασφυξία ένα πράγμα )...Και όχι...άντρες που ν' απομυζούν γυναίκες ποτέ δεν υπήρξαν και σίγουρα δεν υπάρχουν ούτε και σήμερα...Α πα πα...Πιπέρι στο στόμα...και βέργα στην ανοιχτή παλάμη...

Δούνε και λαβείν...Αλισβερίσι είναι τα πάντα...Και κατά την ταπεινή μου γνώμη...όλα τα υπόλοιπα μαλακίες για ν' ακκιζόμαστε...Αν κάτι έμαθα από την μίζερη 40χρονη παρουσία μου σε αυτή την γη...Είναι ότι η πολύ σιγουριά ( και πολλές φορές αθεμελίωτη )...για τ'οτιδήποτε...και τα δίδυμα αδελφάκια της...Ο ξερολισμός και η αλαζονεία...βλάπτουν σοβαρά την υγεία...

Αλλά ο καλός ο Θεούλης ( για εκείνους που πιστεύουν ) η ο Βούδας, ο Αλλάχ, ο Κρίσνα, ο Baron Shamedi, Ο Δίας, ο Ζωροάστρης, ο Kukulkan, ο Wakan Tanka κτλ ( έτσι για να μην νιώσει θιγμένος κανείς μη Χριστιανός χαχαχα ), φαίνεται ότι σε πολλούς/ες έδωσε το κεφάλι για να σταθεροποιούν μόνο τα γυαλιά η για να έχουν κάπου να βάλουν το καπέλο ( και μιλώ για την ευγενή λειτουργό )...Οι πόρνες έχουν τιμή? Άντε ρε κίναιδε μου...Πάλι καλά που μας το είπε, γιατί ακόμα δεν έχω πάει και τώρα που το σκέφτομαι πλέον σοβαρά, να μην περιμένω βερεσέδια η τσαμπέ και γίνω και robe de chambre...Ρε σε τι ροζ συννεφάκια που ξάπλωνα τόσο καιρό...

Ήθελες να κάνεις την ιερόδουλη κουκλίτσα μου? Με γεια σου και χαρά σου...Αλλά πρώτη εσύ έκρινες αρνητικά τον εαυτό σου...Και πετώντας στον υπόνομο ( γιατί εσύ θεωρείς υπόνομο αυτό που κάνεις ) και άλλες μαζί σου...δεν είναι ότι γίνεσαι λιγότερο βρώμικη ( που βρώμικη είσαι μόνο μέσα στην δική σου την κσσίδα και για κάτι τύπους που κουβαλούν "μυαλά" παρόμοια με τα δικά σου...Γιατί για κάτι μαλάκες σαν κι εμένα - και ευτυχώς η δυστυχώς υπάρχουμε κι εμείς και είμαστε αρκετοί - ...επιλογή σου είναι και στα καρύδια μου/μας...)...Εμένα αν κάτι με "σόκαρε"...Είναι η στενομυαλιά και η βλακεία που υπάρχει ακόμη γύρω μας...Αν και να πω την αλήθεια μου...Έχω πάθει ανοσία και τις θεωρώ πλέον φυσιολογικές και αυτές...Αγκαζέ με την αδελφούλα τους την απύθμενη ηλιθιότητα...Στο τέλος όλο το συγγενολόι μαζεύτηκε σε αυτή μου την παρέμβαση...Βλακεία, Ξερολισμός, Αλαζονεία, Στενομυαλιά, Ηλιθιότητα...

Η πραγματικότητα είναι πάντα εκείνη που είναι...Σκληρή η μαλακή εξαρτάται από την "μασέλα" που θέλει να χρησιμοποιεί κάποιος, για να την "φάει"...Τώρα αν θέλουμε να την μασουλάμε με δόντια υποκρισίας...Αργά η γρήγορα κάπου θα μας σκαλώσει στο "λαρύγγι"...Προσωπική άποψη πάντα...

Υ.Γ. Και γι' αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν αναφέρομαι σε κανένα χρήστη του φόρουμ...ούτε σε αυτούς που ήδη παρενέβησαν, ούτε σε κανέναν άλλο που πιθανώς θα διαβάσει η θα γράψει την άποψη του στο μέλλον...Και αν κάποιος/α ζοριστεί με τα γραφόμενα μου...πρόβλημα του/της...Αλλά μου φαίνεται ότι αυτές τις τελευταίες μου "μοναδικές φράσεις υψίστου διανόησης", θα πρέπει να τις κάνω Disclaimer και να τις βάζω στο τέλος κάθε μου μηνύματος...

Have a nice απόγευμα...

IN OBSEQUIUM...

Last edited: 12 Αυγούστου 2014
  12. seduced mind

seduced mind Guest

Like για το κομμάτι..... ανάγωγε