Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 6 Δεκεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ

    Στην Ελλαδα γινονται διαφορες εκθεσεις τεχνης με σαχλαμαρες και αισχρα τερατουργηματα οπως το γυναικειο αιδοιο με μουσικη επενδυση τον εθνικο υμνο ή ο αλλος που γαμαγε ενα καρπουζι κλπ κλπ. Εκει βεβαια ολοι οι ψευτοπροοδευτικοι διαμαρτυρονται για τη "λογοκρισια" αν τυχει καποιος και αντιδρασει.
    Δειτε ομως τη διαφορα:
    Τον Ιανουαριο του 2004 παρουσιαστηκε στη Σουηδια ενα εργο τεχνης με τον τιτλο "Η Χιονατη και η τρελλα της αληθειας" που παρουσιαζε ενα μικρο πλοιο να πλεει σε μια τετραγωνη λιμνη με κοκκινο σαν αιμα νερο. Πανω στο πλοιο βρισκονταν η φωτογραφια της Παλαιστινιας καμικαζι, Χαναντι Τζαραντατ.
    Τι εκαναν οι Εβραιοι στην περιπτωση αυτη?
    Ολοι οι Εβραιοι συλληβδην διαμαρτυρηθηκαν και το ισραηλινο υπουργειο εξωτερικων καλεσε τον Σουηδο πρεσβευτη προκειμενου να διαμαρτυρηθει για την εκθεση του συγκεκριμενου εργου. Ο πρεσβευτης του Ισραηλ στη Σουηδια Ζβι Μαζελ εκτοξευσε εναν προβολεα κατα του εκθεματος.
    Βλεπετε λοιπον? Δυο μετρα και δυο σταθμα. Ποτε κανενας απο τους ψευτοκουλτουριαρηδες που δηθεν νοιαζονται για την ελευθερια του λογου, δεν προκειται να πει κατι για αυτο.
    Αυτο που με ενοχλει ειναι πως οι Εβραιοι, οι οποιοι ειναι με διαφορα οι πιο ρατσιστες στον κοσμο να κατηγορουν ολους τους αλλους ως ρατσιστες. Με τους Εβραιους προσωπικα δεν εχω τιποτα ουτε φυσικα ειμαι υπερ της εξοντωσης τους ουτε και με ενδιαφερουν.
    Ειναι ή δεν ειναι ρατσιστες?
    Λενε ή δεν λενε πως ειναι ο εκλεκτος και περιουσιος λαος του Θεου?
    Λενε ή δεν λενε πως ολοι οι ανθρωποι εκτος των Εβραιων ειναι γκοϊμ = ζωα?
    Επιτρεπονται γαμοι μεταξυ Εβραιων και αλλοφυλων? Οχι βεβαια, αλλα κανουν εξεταση DNA.
    Χιλιαδες παραδειγματα μπορω να παραθεσω που αποδεικνυουν οτι οι Εβραιοι ειναι υπερ-ρατσιστες. Αλλα φυσικα τα "τυπακια της προοδου" δεν τα βλεπουν αυτα, αλλα περιμενουν να βγαλει κανενα βιβλιο ο Πλευρης για να μιλησουν για ρατσισμο.
    Συνεπως αν ειναι να καταδικασουμε το ρατσισμο, πρωτα να καταδικασουμε αυτους ως πρωτους διδαξαντες.

    Μα ποια δημοκρατια????
    Εσυ εισαι οπαδος του Σταλιν και της δικτατοριας του προλεταριατου?
    Τι σχεση εχεις εσυ και οι ομοϊδεατες σου με τη δημοκρατια και εχετε το θρασος να δηλωνετε πως την υπηρετητε κιολας!
    Εξισου φρικαλεα πραγματα εκανε και ο Σταλιν αλλα και οι συμμαχοι που βομβαρδισαν πολεις αμαχων (π.χ. Δρεσδη) και εριξαν ατομικες βομβες στην Ιαπωνια.
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2007
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    αυτο το *τυπακια της προοδου*,,μου ακουστηκε απιστευτα μειωτικο... σαν το αλλο..κουλτουριαρηδες της πουτσας..


    για τους εβραιους που λες:
    Ναι τα λενε οι "ορθοδοξοι" και οι σκληροπυρηνικοι.. Δυστυχως δεν ειναι προνομιο ΜΟΝΟ ενος λαου να χει χαρακτηριστικα φασιστικα..
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ

    στο πρωτο σκελος ακομα και αν η ισραηλινη πρεσβεια διαμαρτυρηθηκε δικαιολογει την σαπουνοποιηση τους ;;

    στο δευτερο δεν εχω δηλωσει ποτε σταλινιστης μαλλον με περνας για καποιον αλλον...αλλα αν δεν ηταν ο Σταλιν και ο κοκκινος στρατος πως θα ηταν η Ευρωπη σημερα;καλυτερα;
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ποτε κανενας απο τα αισχρα αυτα τυπακια της προοδου δεν τους εχει καταδικασει. ΟΥΔΕΠΟΤΕ!
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    φτου τους !!  
     
  6. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ

    Ποιος μιλησε για σαπωνοποιηση μωρε? Αυτο καταλαβες? Ειπα οτι εσυ και οι ομοϊδεατες σου δεν κοπτεστε περι λογοκρισιας στην περιπτωση αυτη. Μονο αν δειχνει κανενα πεος που εκσπερματιζει πανω στο σταυρο και αντιδρασει κανενας, μονο εκει σκιζετε τα ρουχα σας.
    Τωρα για τον Σταλιν θες σοβαρη απαντηση? Ηταν ενα γουρουνι ισοβαρες με τον Χιτλερ. Διαφωνει κανενας?
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ

    χαχαχα  
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μ' όλα αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να αναρρωτιέμαι αν όντως βρίσκομαι σε BDSM forum ή στο site της Χρυσής Αυγής.  
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Αν και προστατεύονται από φυλλάδες ρυπαρές της «ελευθερίας»... πληρώνουν αλλιώς.... αλλά όταν έρχεται εκείνη η ώρα κόβεται το γελάκι και αρχίζει η κλάψα στα κανάλια και στις φυλλάδες.
     
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Καταρχήν να δούμε τι γινόταν στα χρόνια του μεσοπολέμου....1918-1939 τότε που οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες κατέφθαναν κατά κύματα στις Η.Π. Αμερικής.Πρώτοι σε αρκετές πολιτείες στους βιασμούς μέσα στην πρώτη πεντάδα σε ληστείες και λογής αδικήματα.Βέβαια και αυτοί φέρονταν στους συμπατριώτες μας και σε άλλους ως πολίτες τελευταίας κατηγορίας όχι απλά δεύτερης.Μόνο κατά την κατοχή μας στον Β Παγόσμιο άρχισε να αλλάζει η στάση των Αμερικάνων απέναντι μας.Πάνω κάτω και στην Ελλάδα υπάρχει σήμερα αυτή η πεποίθηση αν όχι για όλους για αρκετούς μετανάστες σίγουρα (ανάλογα με την εθνικότητα τους).Βέβαια άλλο αυτό και άλλο να μπαίνουν αθρόα μετανάστες νόμιμοι και λαθραίοι.Ένας νόμος που να εφαρμόζεται όμως είναι αναγκαίος να μπει επιτέλους μία φραγή.

    Από εκεί και έπειτα εντάξει το βιβλίο του εν λόγω, είναι καταδικαστέο από όλους φαντάζομαι για τις ιδέες που προάγει.Αλλά το θέμα είναι ότι δεν προάγει μόνο την πολιτική αλλά μιλάει για αφανισμό ανθρώπων.Εσάς πως θα σας φαινόταν αν κάποιος ερχόταν να σας πει πως, ξέρετε εσείς δεν θα έπρεπε να υπάρχετε.Αν έβγαινε κάποιο ανθελληνικό βιβλίο και διαμήνυε ότι οι Έλληνες πρέπει να εξαφανιστούν από τον χάρτη και να εξολοθρευτούν.Πιστεύω πως η αντίδραση μας τότε δεν θα ήταν τόσο ψύχραιμη,πολιτισμένη και 'προοδευτική'.Επανάσταση και ξεσηκωμό μάλλον θα προκαλούσαν.Αν και ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι το εβραικό και σιωνιστικό παγκόσμιο λόμπι έχει την πρωτοκαθεδρία στην διεθνή σκηνή και ευθύνεται για πολλά άσχημα του κόσμου,εντούτοις καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που πάνε στο δικαστήριο ζητώντας δικαίωση καθώς το βιβλίο λέει για τον πλήρη αφανισμό τους που δυστηχώς (κατά Πλεύρη πάντα) δεν έγινε.Κανένας δεν είναι θεός να ορίζει ποιος πρέπει να υπάρχει και ποιος όχι.Τέτοιες ακρότητες φασιστικές είναι επικύνδινες και πράγματι δεν βλέπω με άσχημο μάτι το γεγονός ότι γίνεται δικαστήριο για αυτό.
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ

    παντου υπαρχουν αυτοι

    επιτελους δεν ειναι κανεις μονος σ αυτην την ζωη
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2007
  12. Zondag

    Zondag Regular Member

    Όταν τα βιβλία του de Sade ήταν απαγορευμένα έιχα χαλάσει τον κόσμο να τα βρώ. Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν (απο τις εκδόσεις Εξάντα αν θυμάμαι καλά) και διάβασα την "Ζυστίν" η γοητεία του "απαγορευμένου" εξαφανιστηκε...Τη θέση της πήρε η απογοητευση μιας και (κατα τη γνώμη μου πάντα) ο μεγάλος "φιλόσοφος" έγραφε με το ένα χέρι και τραβούσε μαλακία με το άλλο...

    Δεν έχω διαβασει Πλευρη γιατι απλά δεν δίνω φράγκο για να αγοράσω βιβλία ενός τύπου του οποιου η φατσα μου προκαλεί απέχθεια. Κατα τα άλλα ολα τα βιβλία,όλες οι ιδέες και όλες οι απόψεις πρέπει να κυκλοφορούν ελέυθερα...,Το θέμα δεν είναι τόσο το αν κάποιος "σπέρνει" επικίνδυνες ιδέες,αλλα το αν υπάρει το καταλληλο "εδαφος" για να φυτρώσει κάτι απο αυτες...Αν υπάρχει το καταλληλο έδαφος ξερετε δεν χρειάζεται καν να σπέιρει κανείς κάτι...Σε αυτη την περίπτωση οι σπόροι θα έρθουν απο μόνοι τους.Θα τους φέρει ο άνεμος....
     
Thread Status:
Not open for further replies.