Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Απριλίου 2008.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν εχεις αδικο...Αναλογα το ατομο παει και αυτο..
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    επίσης,με τις πρακτικές του session(πόνος,ταπείνωση κλπ)καυλώνουμε,οπότε το σεξ είναι λογικό επακόλουθο.εκτός και αν κάποιοι δεν καυλώνουν στα sessions ή επιβάλλουν άλλους τρόπους εκτόνωσης(αυνανισμός πχ)
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    1) Εξαιρουμένων των ωρών του ύπνου, όλα εντέλει αποβλέπουν σε σεξουαλική κατάληξη, από την εργασία στο γραφείο ή το σιδεράδικο μέχρι την επιβίβαση στο λεωφορείο ή τη διασκέδαση. Αν δεν κατατείνουν στη συνουσία, συνήθως κάποιο λάκο έχει η φάβα.
    2) Γιατί τόση μετριοπάθεια; Καλύτερα να ξεκινήσει κανείς από οκτάγωνα, εξάγωνα ή πραγματικά πολύγωνα. Δυσχεραίνεται έτσι η αρλουμπολογία, περιορίζονται τα νευρικά γέλια και χαίρονται περισσότερο όσοι είναι ανομολόγητα αμφί, δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία.
     
  4. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Έχω συμμετάσχει σε ανάλογα play parties, εκδηλώσεις, παρτούζες κλπ κλπ., τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κάποτε πέρασα καλά, κάποτε λιγότερο καλά. Δεν θεωρώ ότι η διοργάνωση τέτοιων events αποτελεί συστατικό στοιχείο της εξέλιξης του BDSM, (και γενικά ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι νοούμε ως "εξέλιξη" ή "προώθηση" του BDSM στην Ελλάδα, όυτε γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί), ούτε θεωρώ ότι όσοι δεν συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες είναι πουριτανοί, παλαιών αρχών κλπ κλπ. Απλώς κάποιοι περνάνε καλά με τέτοιου είδους δραστηριότητες και κάποιοι όχι.
    Απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχή έκβαση μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι πολύ απλά η καλή διάθεση των συμμετεχόντων και η διάθεση για παιχνίδι. Τίποτε παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ούτε πρέπει αυτές οι διαδικασίες να αντιμετωπίζονται ως κοσμοιστορικά γεγονότα που καθορίζουν την πορεία του χώρου. Αντίθετα έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία, ότι η ανάπτυξη μεγάλων προσδοκιών για τέτοιου είδους γεγονότα, οδηγεί σε υπερβολή σκέψη και ανάλυση, και τελικά σε ξενέρωμα.
    Συμπερασματικά: Εφ' όσον θέλει κάποιος ή κάποια να οργανώσει ή να συμμετέχει σε ένα τέτοιου είδους party, ας το κάνει με μοναδικό σκεπτικό ότι θα περάσει καλά αυτός και οι όποιοι άλλοι συμμετέχοντες. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Και ας κρατάει στην αρχή μικρό καλάθι. Όσο μεγαλύτερη η προσδοκία που δημιουργείται, τόσο μεγαλύτερη η απογοήτευση σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης του επιθυμητού στόχου.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION

    Βαζοντας το δευτερο σκελος στο νημα μου,εγραψα οτι οσοι/ες θελουν να συμμετασχουν σε πριβε session αρκετων ατομων ολων των στατους, για να ζησουν αυτο που εγραφε το πρωτο σκελος του νηματος μου να μου στειλουν πμ, αυτο το εκανα για να τσεκαρω ποσα ατομα εχουν το θαρρος να κανουν ενα βημα πιο περα απο τα συνηθισμενα, (φυσικα και θα γινει το πριβε), εξεπλαγην ομως γιατι αντι να λαβω πμ απο ατομα που γραφουν τοσα και τοσα εδω μεσα, τα παρισσοτερα πμ που ελαβα ηταν απο μελη που δεν γραφουν σχεδον καθολου εδω μεσα, μηπως αυτο δειχνει οτι τα περισσοτερα μελη του φορουμ που δεν γραφουν, ειναι γιατι δεν τους ενδιαφερει η θεωρια των οσων γραφουμε εδω μεσα, αλλα τους ενδιαφερουν οι πραξεις και η πραγμαγματοποιηση των οσων γραφουμε εδω, εστω και μεσα απο ενα πριβε session ?

    Κατα την αποψη μου λοιπον εβγαλα το συμπερασμα οτι υπαρχει μεγαλη διψα εκει εξω για να δουν η και να ζησουν εστω καποιες απο τις bdsm φαντασιωσεις τους, δεν ειναι ευκολο σε ολους/ες να εχουν σχεσεις, η να εχουν προσωπικα session μερικων ωρων ανα ζευγαρι μεταξυ τους τα μελη, μεσα ομως απο ενα πριβε παρτυ αρκετων ατομων, φευγει αυτη η αμηχανια και ο φοβος (κυριως των θηλυκων) που υπαρχει στην πρωτη συναντηση δυο μελων οταν πανε να αρχισουν κατι μεταξυ τους, και συνηθως στεφεται με αποτυχια για τα περισσοτερα μελη και ειδικα για τα μελη που δεν εχουν καθολου πειρα, την οποιαν μπορουν να αποκτησουν βλεποντας στα πριβε παρτυ αλλα εμπειρα μελη να ξεδιπλωνουν τις τεχνικες τους.

    Και κατι τελευταιο η ταπεινωση και ο ξευτιλλισμος για τα "υ" ειναι πιο εντονος και δυνατος σε ενα πριβε παρτυ πολλων ατομων, (και ειναι πιο εντονος για τα "υ" αν υπαρχουν στο πριβε παρτυ και βανιλλα ατομα), παρα οταν ειναι στους τεσσερους τοιχους μονο του στο κρεβατι το ζευγαρι,αυτη ειναι και μια απο τις βασικες χρησιμοτητες ενος πριβε η και δημοσιου παρτυ, και αν δεν κανω λαθος, η ταπεινωση και ο ξευτιλισμος της/ου σκλαβας/ου τους ειναι κατι που αρεσει πολυ στα Κυριαρχα αλλα και στα υποτακτικα μελη του φορουμ.

    Απο οτι εχω συμπερανει το χρονικο διαστημα που ειμαι εδω μεσα, λιγα ειναι τα μελη που εχουν σκλαβες/ους, Κυριαρχους/ες, και καποιες περβ σχεσεις, η παρτουτσουλοπερβ.... καταστασεις, εσεις τι αποψη εχετε ειναι ετσι η καπως ετσι η Ελληνικη bdsm πραγματικοτητα ?
     
    Last edited: 16 Απριλίου 2008
  6. loreato

    loreato Regular Member

    Απάντηση: ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION

    Μάλλον το θέμα έκλεισε. Πλατεία Συντάγματος στις 9, με τα δερμάτινά μας κι από κει στο σιδεράδικο. Εκεί θα βρούμε και κατάλληλο απροσδόκητο εξοπλισμό για ιδαίτερες προτιμήσεις...
     
  7. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION





    Φίλτατε MasterPerris,

    περί των καταστάσεων που περιγράφεις δεν έχω ιδέα. Καθώς προσπαθούσα να μπω στη λογική σου, όμως, θυμήθηκα τα απλά πάρτυ γενεθλίων, ή τις εξόδους για φαγητό κλπ. μιας παρέας. Θυμήθηκα, για παράδειγμα, ένα πάρτυ προσφάτως όπου ένας από τους πολλούς καλεσμένους ήπιε αρκετά παραπάνω και τον έπιασε μια αρνητική διάθεση και ένα μικρό προσωπικό επιθετικό, καταθληπτικό παραλήρημα που μας ξενέρωσε αρκετά.


    Τι θέλω να πω -- έτσι, βουρ, κάνει κάποιος μια πρόσκληση για ένα ρωμαϊκό βδσμ οργιάκι; Τι θα γινόταν, για παράδειγμα, αν ερχόμουν, η βανίλλα, και εκεί που πέφτει το ξύλο και η σκλάβα σου παρακαλάει να σταματήσεις, μπω στη μέση οργισμένη από τον τρόπο που της φέρεσαι, αρπάξω το μαστίγιο και σε κατηγορήσω για βάναυσο κάθαρμα και σας ξενερώσω όλους; Τι θα γίνει αν κάποιος θεωρήσει, αντίθετα, οτι δικαιούται να τις ρίξει στη δικιά σου με πρωτόγνωρη ορμή και γίνει της Κορέας; κλπ κλπ....

    Αν για να περάσεις καλά σε μια βραδυνή έξοδο σκέφτεσαι τη σύσταση της παρέας και τη διαλέγεις με κάποια κριτήρια, με τι κριτήρια θα διαλέξεις -- αν διαλέξεις -- τους ανθρώπους για μια ιδιωτική συνεδρία ;


    Τι θα λάμβανες υπ' όψιν σου για να καλέσεις ή να δεχτείς ανθρώπους να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο, πέραν από στάτους, ηλικία, εμφάνιση και φύλο ;



     
  8. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Ego pali skeftomai ...ta panoramatos...ooolooo glyka!!!
       
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2008
  9. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION

    Βγηκανε και σε τετραγωνα;        
     
  10. Eri

    Eri

    Να μια ωραια ιδεα...να ξεχειλιζει η κρεμα απ'ολες τις πλευρες.....
     
  11. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    τρίγωνα, τετράγωνα κλπ....
    εν ολιγης bdsm παρτούζα...

    Πως να λειτουργήσει σωστά;...
    Να υπάρχει "ταίριασμα" στους συμμετέχοντες... τι θέλω να πω με αυτό... πχ έχουμε 2 ζευγέρια Ms με διαφορετικές προτιμήσεις σε πρακτικές... εεε... δεν λεει!
    Απο κει κ περα... σημασία να το επιθυμούν οι Κύριοι, Κυρίες, περβς κλπ που θα συμμετάσχουν... να το γουστάρουν... τόσο απλά

    Αν εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει... αυτή την στιγμή όχι.
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Αρκεί λοιπόν λέτε, άνθρωποι με κοινά –συμβατά ερωτικά γούστα; Είναι το μόνο κριτήριο άραγε για να πετύχει μια τέτοια διευρυμένη συνεύρεση-συνεδρία;