Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Απριλίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Την δεκαετία του '80 που αλώνιζα και έκανα αυθόρμητες παρτουζίτσες, ως επί το πλείστον με αγνώστους σαφώς, δεν ήξερα τι είναι το BDSM. Οι παρτούζες αυτές λοιπόν, συνήθως εκτυλίσσονταν σε ένα χαλαρό κλίμα, όπου η όποια ένταση έβγαινε μέσα από τις προσωπικότητες των συμμετεχόντων και τις πράξεις που η ίδια η στιγμή και η σκηνή υπαγόρευαν. Όχι από το αν είμασταν απελευθερωμένοι ή όχι, και σίγουρα δεν μας ένοιαζε αν μας κοίταζε κανείς, γιατί κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον και αυτό μας έφτανε. Έχω συμμετέχει σε διάφορα σχήματα, του τύπου 3 άντρες κι εγώ, δύο αδέλφια κι εγώ, 3 αδέλφια κι εγώ ( θα έλεγα ότι εξειδικεύομαι στα αδελφάκια), ένα ζευγάρι κι εγώ, ο σύζυγος, ο κολλητός του με τη γυναίκα του κι εγώ, και άλλα όμορφα σχηματάκια. Η μόνη φάση BDSM που προέκυψε ήταν πέρισυ, ο φίλος μου, ο φίλος του κι εγώ και ήταν κι αυτή μία χαλαρή και όμορφη φάση. Δεν κατανοώ πώς θα με ενδιέφερε αν με βλέπει μία διμοιρία λελέδων, που γελάνε και χαζολογάνε καθώς εγώ χύνω. Δεν με αφορά.

    Προσωπικά πιστεύω πως μία τέτοια φάση θα με ξενέρωνε απίστευτα, είμαι αρκετά μεγάλη για να ξέρω πώς να βρω την ηδονή και συχνά πυκνά την βρίσκω, με μεγαλεπήβολα σχέδια για το εγγύς μέλλον να την βρίσκω ακόμη συχνότερα. Δεν χρειάζομαι κοινό για να γκαυλώσω και σέβομαι τις ιδιαιτερότητές μου στον τρόπο με τον οποίο φτάνω σε οργασμό. Αυτό προσδοκώ και από τους ερωτικούς μου συντρόφους, αν και στο BDSM με το οποίο ασχολούμαι το τελευταίο διάστημα πρόσεξα ότι οι δικές μου ιδιαιτερότητες, για κάποιον μυστηριώδη λόγο, δεν γίνονται σεβαστές. Tant pis, δεν χολοσκάω, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα στο πώς αντιμετωπίζει την υγιή σεξουαλική ζωή.

    Από ότι έχω δει σε διάφορα happenings στον χώρο, οι περισσότεροι κάνουν ένα θεατρικό show, με την άκρη του ματιού τους κοιτάζουν αν τους κοιτάζουν οι υπόλοιποι και δεν το θεωρώ καθόλου απελευθέρωση, τουλάχιστον όχι όπως εννοώ εγώ την ελευθερία του μυαλού όσον αφορά το σεξ, ιδίως με ερωτικούς συντρόφους άνω του ενός. Θα συμφωνήσω με κάποιους από τους προλαλήσαντες ότι μου αρέσουν οι αυθόρμητες φάσεις. Με ενοχλεί οτιδήποτε είναι στημένο και γίνεται για το show.

    Σε μία παρτούζα μου αρέσει πολύ να είμαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δηλαδή εγώ και δύο ή τρεις άντρες μου ακούγεται πολύ γκαυλωτικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μου άρεσε και μία φάση με μία ακόμη γυναίκα στην παρέα, φοβούμαι όμως ότι ίσως να έπαιρνα ενστικτωδώς το πάνω χέρι μαζί της και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα ήταν επιθυμητό από τους συντρόφους μου. Ο Κύριός μου προτιμά - για δικούς του λόγους τους οποίους δεν γνωρίζω - να με κρατά μακριά από την ενεργό σκηνή, δυστυχώς.

    Αυτά τα λίγα έχω να πω για το θέμα.
     
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΙΒΕ BDSM SESSION

    Ααααααα την καλυτερη.....!!!!!
    Να φανταστεις,επειδη παντα ξεκιναει με την απαραιτητη ''ατμοσφαιρα''......οποιος βαζει μουσικη που δεν μου αρεσει,παντα καταληγει να κανει τον Κακοφονιξ πανω στο δεντρο.....!!!!!!!
    Μετα ολοι περναμε καλα...!!!!
     
  3. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    αυτα ειναι τα καλυτερα..