Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τίνος είναι τα παιχνίδια;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 8 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Τίνος είναι τα παιχνίδια;

    Με έκανες και θυμήθηκα αυτό που Ο Κύριος μου Αποκάλεσε η μπουγάδα τησ σκλάβας. lol

    Όταν πρωτοπήγα στον Κυριο μου, δεν είχα βέβαια δικά μου παιγνίδια μέσα στη βαλίτσα, άσε που δεν θα ήξερα και τι παιγνίδια θα χρειάζονταν.
    Με το που είδα τα flogger, clumbs κ.ο.κ. όσο Εκείνος ήταν δουλειά, άρχισα την απολύμανση. Μέχρι και την μπάρα που θα με Έδενε έπλυνα όπως και τον τοίχο με χλωρίνη.
    Το ίδιο έκανα στα καλύματα του σαλονιού, με τη σκέψη πως πιθανών να χρειαζόταν να καθίσω γυμνή επάνω. λολ

    Όταν λοιπόν Ήρθε, βρίσκει στο μπαλκόνι να κρέμμονται χειροπέδες αλυσίδες και μαστίγια!

    Όσο για δονητές και τέτοια, απλά πήγα αμέσως και αγόρασα δικά μου τα οποία και άφησα σπίτι Του.

    Είναι γεγονός πως είμαι απίστευτα σιχασιάρα και η υγεία μου είναι ότι σημαντικότερο, εξόύ και πριν κάνουμε σεξ χωρίς προφύλαξη, κάναμε και οι δύο αναλύσεις για AIDS.
    Τίποτα δεν νομίζω να αξίζει τη ζωή μας.
     
  2. Απάντηση: Τίνος είναι τα παιχνίδια;

    ΜΠΡΑΒΟ ! θυμηθηκα ενα περιστατικο απο "ντου" σε μασαζ με αλαβανιδα μεσα,χρησιμοποιουσαν εναν πλαστικο με ορχεις κι οταν τους ρωτησα γελωντας γιατι τετοιον κι οχι ενα κλασσικο δονητη ηρθε η απαντηση σοκ "αυτον τον κραταμε απο αυτα και δεν ακουμπαμε το μπροστα μερος" "ναι σωστα αλλα δεν τον καθαριζετε μετα; " "οχι ενα απλο σκουπισμα με χαρτι υγειας"
    οπως θα καταλαβατε οι αλβανιδα πανεξυπνη δεν αγγιζε το κυριως μερος για να μην κολλησει κατι αλλα απλα τον κραταγε απο τους πλαστικους ορχεις,ο καθε παθητικος που να ηξερε ο ΕΡΗΜΟΣ οτι του εχωναν κατι που πριν απο 1 ωρα ειχε μπει σε αλλον ; που τα γαντια/απολυμανσεις ολονυκτιες κλπ που ακουω ; αιματα,κοπρανα,ιοι ολα με ενα σκουπισμα εξαφανιστηκαν - φανταστειτε το τι εχει κολλησει ο καθενας απο αυτους που πανω στην αδυναμια του τον εκμεταλλευονται διπλα !

    Σιγα που θα καθησει η καθεμια αφεντρα (τρομαρα της) να ασχοληθει με απολυμανσεις,το χρημα να πεσει και αντε στον επομενο γιατι και να γινει η στραβη αντε ψαξε να βρεις ακρη μετα ! Ναι ναι ξερω η Α η Β η Γ δεν τα κανει αυτα κλπ....κλπ...αλιμονο στα θυματα που μολυνθηκαν με Σ.Μ.Ν εχω να πω και να ξανα-υποστηριξω την αρχικη θεωρια μου περι κτησης των εξαρτηματων 
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Από ψευτο-αφέντρες γεμάτος ο τόπος φίλε Grenadieros. Έχεις δίκιο.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Oπως υπάρχουν και fake Masters, fake σκλάβοι και σκλάβες, έχουμε και fake γιατρούς, fake μπάτσους, υδραυλικούς κλπ
    Έχουμε όμως εξαντλήσει αυτό το θέμα περί fake και σε άλλο νήμα και είναι βαρετό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια που δεν έχουν καμία ουσία και δεν προσφέρουν τίποτε στο forum παρά μόνο μιζέρια.
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2006
  5. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Τίνος είναι τα παιχνίδια;

    Αναρωτιέμαι αν οι μπάτσοι μετά τις οδομαχίες απολυμαίνουν τα γκλόπ και τις χειροπέδες τους 
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Κεραμιδαριό έγινε το νήμα!

    Από το ντουλάπι των εργαλείων του Κυρίαρχου και την μικρή ταξιδιωτική τσάντα της υποτακτικής, στα γκλόμπ και τις χειροπέδες της αστυνομίας...

    Για το θέμα του τίνος είναι τα παιχνίδια συμφωνώ με τον Striker, αυτά γνωρίζω κι εγώ στην πράξη ως προς τα παιχνίδια και τα εργαλεία, και νομίζω ότι λίγο ως πολύ εκεί συνέκλιναν οι απόψεις όσων δεν πολώθηκαν στο θέμα της υγιεινής και της ασφάλειας.

    Όταν είχα προσεγγίσει αρχικά τον χώρο με ξένιζε πάρα πολύ η σκέψη της υποτακτικής που θα είχε εργαλεία και παιχνίδια, κάποια από τα οποία θα ήταν για να προκαλούν πόνο και που αυτά θα ήταν μεν δικά της αλλά πλήρως ελεγχόμενα από τον Κύριό της, αν είχε, ή δικά τις για ελεύθερες συνεδρίες αν αυτό είχε επιλέξει. Μακριά από μένα αυτά, είχα σκεφτεί.

    Τώρα αυτό μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό και έχει επίσης την απόλαυση / ικανοποίηση μίας αντίστασης που κάμφθηκε   Να έχει η υποτακτική τα εργαλεία και τα παιχνίδια που είθιστε να χρησιμοποιούνται σε συνεδρίες, ή που άρεσαν στην ίδια και απέκτησε με άδεια από τον Κύριο της, ή που της χάρισε ο Ίδιος, είτε ιδιοκατασκευές - υπάρχουν μερικές πολύ προηγμένες, ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές, είτε αγορασμένα.

    Και επίσης, βρίσκω (πιά) πολύ σωστό και πολύ χρήσιμο να δίνεται η ευκαιρία σε μία υποτακτική να εξοικειωθεί με όλα αυτά τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για πόνο ή για ηδονή ή και για τα δύο μαζί.

    Να οδηγηθεί η υποτακτική να αποκτήσει μόνη της, με δικές της κινήσεις και φροντίδα αλλά με πρωτοβουλία και παρότρυνση του Κυρίαρχου κάποια βασικά είδη και να τα μάθει τί αίσθηση αφήνουν πάνω της.

    Να ξεπερνάει τους φόβους και το σφίξιμο που προκύπτουν από το ταμπού της χρήσης "ξένων σωμάτων" ή "εργαλείων" και από το άγνωστο, ότι δεν ξέρει τί αίσθηση προκαλούν και την φοβάται.

    Και να μάθει βέβαια και για την συντήρησή τους  

    Σχετικά με την μικροβιοφοβία που βάρεσε το νήμα, συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την SM_Art Lady και βρίσκω ότι είναι αποτέλεσμα φόβου του αγνώστου περισσότερο αλλά και πρόθεσης απαξίωσης, και όχι πραγματικών τραυματικών βιωμάτων.

    Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβούν άσκημα πράγματα από έλλειψη φροντίδας (και επαγγελματισμού) κάποιων, απλά, πρώτον οι άνθρωποι αντέχουν περισσότερα απ όσα στα χαρτιά νομίζουμε, συνήθως, και όποιος γνωρίζει από νοσοκομεία γνωρίζει ότι οι χειρότερες μολύνσεις είναι αυτές που παθαίνουμε σε απολύτως αποστειρωμένα περιβάλλοντα και δεύτερον λίγος κοινός νους, βρε παιδιά! Αν βαριόταν η Αλβανή (λες και έχει καμμία σημασία το "Αλβανή") να αποστειρώσει το στραπ ον, γιατί δεν υπάρχουν έτοιμα χαρτομάντηλα Dettol παντού στο εμπόριο, φαίνεται μόνο εγώ τα ξέρω, τότε ένα προφυλακτικό, δεν ήταν τίποτα!

    ΥΓ. Εξαιρετικό, state of the art και ιδιαίτερα συνεργάσιμο παλουκάδικο: http://www.babes-n-horny.com/
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Να γιατι δεν πρεπει να αφήνουμε τις υποτακτικές να ψωνίζουν. Θα μας γεμίσουν τον τόπο ροζάκια από το babes-n-horny.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    λοοοοολ KyriosG πολύ καλό, μόνο με τρομερούς περιορισμούς προϋπολογισμού θα αγόραζα ποτέ τέτοιο ροζ αλλά το πιάσαμε το υπονοούμενο  

    Προς αποφυγή συναισθηματικών αναταράξεων προσωπικά προτιμώ οτιδήποτε τεχνητό σε πέος να έχει όσο το δυνατό λιγώτερες ομοιότητες με το πραγματικό.

    Αλλά υπάρχουν και προς το πραγματικό σ αυτά που δείχνω παρακάτω και κιτς δε μου φαίνονται...
     
  9. cruisers

    cruisers New Member

    tender, αυτο αναλογα... προσωπικα εγω οταν αρχιζω την εκπαιδευση μιας sub, αγοραζω ο τι θα χρειαστω μαζι της, και τα εχω σε μια τζαντα η οποια θα ειναι μονο για χριση μαζι της. Δεν ειναι θεμα καθαριοτητας, ειναι θεμα σχεσης. Δικαιουται να ειναι μοναδικη, και ας μην το ειναι στην πραγματικοτητα. Αν θα παιξω μια σκινη με γωνστη sub, τα αντικειμενα που θα μπουν σε σωματικες κοιλοτητες προτημω να ειναι δικα της, εκτος απο το υλικο μιας χρησεως, τον οποιο εγω το φερνω, πχ, βελωνες, ηλεκτροδια, και αλλα.
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Καλώς ή κακώς το θέμα που τέθηκε δεν είναι η ενδεχόμενη διαφθορά των σωμάτων ασφαλείας. Κακώς συζητιέται κάτι τέτοιο και μάλιστα με πολύ βαρείς υπαινιγμούς.
    .
    Το θέμα που τέθηκε είναι το «τίνος είναι τα παιχνίδια» κυρίως από άποψη υγιεινής. Εγώ βλέπω το «τίνος είναι τα παιχνίδια» κυρίως σα θέμα σχέσης. Χωρίς να παραγνωρίζω τη σπουδαιότητα του ζητήματος της υγιεινής, θεωρώ πως κάθε λογικός άνθρωπος τηρεί τους σχετικούς κανόνες.

    Η παράθεση ορισμένων τεχνικών δε βλάπτει αλλά ή επανάληψη των αυτονόητων θυμίζει το «Κωστάκη έπλυνες τα χέρια σου?». Είμαι πολύ μεγάλος να απαντάω συνεχώς «Ναι μαμά». Και κρίνοντας από τις ηλικίες στο forum οι πιο πολλοί συνομιλητές μας είναι επίσης μεγάλοι και νοήμονες.

    Πάντως έκανα μια μικρή έρευνα και την παραθέτω.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Το νήμα ήταν κυρίως για να προκύψει ένας κώδικας συμπεριφοράς μεταξύ αυτών που κάνουν συνεδρίες χωρίς να έχουν κάποια μόνιμη σχέση. Ποιός συνεισφέρει τί, μπορούμε να το δούμε κι έτσι και αν έχουμε κάποιους γενικούς κανόνες στο νου μας όταν σκεφτόμαστε τί θα χρησιμοποιήσουμε στις συνεδρίες και ποιός θα το φέρει.

    Για να μην πάνε κάποιοι π.χ. να παίξουν και διαπιστώσουν ότι ξέμειναν από κορδόνι, γιατί ο καθένας είχε στο νου του ότι θα το φέρει ο άλλος αλλά έχουν πήξει στα μανταλάκια.

    Ας το δούμε κι έτσι.

    Το θέμα της ασφάλειας στη χρήση εργαλείων και παιχνιδίων ήταν παράπλευρο.

    Από κει πιστεύω ξέφυγε η κουβέντα στα σώματα ασφαλείας...

    Άψογη η έρευνα KyriosG, την απόλαυσα, ευχαριστώ  
     
    Last edited by a moderator: 17 Σεπτεμβρίου 2006
  12. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Τίνος είναι τα παιχνίδια;

    ...Και γω για να είμαι πιο ασφαλής θα παίζω μόνη με το ποντίκι μου