Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί Λ/λέμε παραέξω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 28 Ιουλίου 2006.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Χαίρομαι να σε διαβάζω Ηλία...
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Θα το συνηθίσουν…στη αρχή μπορεί να τους φανεί σοκαριστικο και περίεργο όμως μετά θα το συνηθίσουν σαν κάτι φυσιολογικό…και που ξέρεις μπορεί να τους αρέσει κιόλας …σίγουρα θα ζηλέψουν !!
    Το θέμα είναι αν εμείς έχουμε την δύναμη να το κάνουμε..
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Εγώ μαθαίνω από τα κείμενα σου γλυκιά μου  
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Και για αυτούς που δεν έχουν , βοήθεια από τους υπόλοιπους...
     
  5. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Ναι Ηλία…. εμείς φταίμε αν είμαστε και θεωρούμαστε από τον κόσμο περιθωριακοί…
    Σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που κρύβονται στις σκιές.
    Είναι όμως καλό που υπάρχει η κοινότητα και μπορούμε να μιλάμε
    Μεταξύ μας.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Θα ήθελες να διευκρηνίσεις / αναλύσεις την έννοια "προσβάλλει" zinia ;
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    ας φτιαξουμε ενα υποθετικο σεναριο λοιπον.. (αν εχω κεφια θα φτιαξω και δευτερο)  

    Ειμαστε ζευγαρι στη ζωη με σχεση Κυριας-σκλαβου.. Περναμε καλα, κραταμε πρωτοκολλα κλπ, φτιαχνουμε την προσωπικη μας ζωη στα μετρα μας κι ολα πανε καλα.. Το βραδυ ειμαστε καλεσμενοι σε δειπνο με το γ.διευθυντη του σκλαβου μου ... Να τον παω με λουρακι? να τον αφησω να τρωει απο το πατωμα? ν ακουμπαω τα ποδια μου επανω στην πλατη του? Να του μιλαω αυταρχικα ή υποτιμητικα? Νομιζω πως ολοι θ απαντησουν οχι. Λοιπον θα συμπεριφερθω οπως δεν θα προσβαλλει η κατασταση εμενα , εκεινον και τους γυρω..

    Αλλο σεναριο ... Ο κυριος ειναι Κυριαρχικος, εγω υποτακτικη..Αποφασιζουμε πως ταιριαζουν τα θελω μας κι οι επιθυμιες μας και ζουμε το παθος μας φτιαχνοντας κοινη ζωη.. Εκπληρωνουμε ολες μας τις φαντασιωσεις και τις προσδοκιες και μας αρεσει πολυ το στυλ που επιλεξαμε.. Σε κοινες παρεες κοινωνικες ομως, η συμπεριφορα και των 2 δεν θα σοκαρει ματια κι αυτια ανθρωπων που δεν ειναι μυημενοι σε τετοια ερωτικη κι οχι μονο πρακτικη..

    Αυτο εννοουσα γραφοντας *προσβολη*.. Το να προβαλεις προς τα εξω κομματια πολυ ιδιαιτερα που δεν ταιριζουν με την αισθητικη των ανθρωπων που συναναστρεφεσαι..

    Αυτη η πρακτικη ταιριαζει στη δικη μου φυσικα ψυχολογια.. Καποιοι αλλοι θα πουν δεν με νοιαζει η γνωμη των αλλων εγω ετσι ειμαι και να πανε να κουρευτουνε, καποιοι θα το κανουν κι επιτηδες να προκαλεσουν, ολα ειναι θεμιτα εφοσον δεν εχουν ιδιαιτερο αντικτυπο στην προσωπικη τους ζωη..
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <χαμογελάει>,
    zinnia, διαβάζοντας κάπως προσεκτικότερα την αρχική μου ερώτιση θα παρατηρήσεις πως αναφερόταν στην συμπεριφορά μπροστα σε αυτούς "που κατατάσονται στην κατηγορία φίλοι (με την έννοια που δίνει στον όρο η adelina)" και όχι στον διευθυντή του συντρόφου σου (αν κατατάσεται στην εν λόγω κατηγορία ελάχιστη εως καμμία σημασία έχει, ή θα έπρεπε να έχει, το γεγονός πως είναι διευθυντής του), ή στις κοινές κοινωνικές παρέες.

    Σε αυτά τα πλαίσια ζήτησα και την επεξήγηση του όρου "προσβάλλει"
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα MasterJp με την εμπειρία που έχεις σε θέματα BDSM's lifestyle να καταθέσεις τις δικές σου απόψεις και συμπεριφορές σου απέναντι σε φίλους. Ανιχνεύοντας άλλων μονοπάτια δεν εμφανίζονται τα δικά μας.

    Ευχαριστώ
    Αστάρτη
     
  10. slv_lina[T-W]

    slv_lina[T-W] New Member

    Πάντοτε είχα πολύ λίγες φίλες, τρεις τον αριθμό, και έναν μόνο φίλο. Γνωστούς άπειρους. Πριν ακόμη καταλάβω αυτό που είμαι ποτέ μα ποτέ δεν έλεγα τι συμβαίνει στο κρεβάτι μου παρα μόνο στον έναν αυτόν φίλο μου, όχι ότι συνέβαινε και τίποτε το ιδιαίτερο lol εντελώς vanilla καταστάσεις. Δεν ένιωθα την ανάγκη να εξομολογηθώ για κάτι τέτοιο σε κανέναν, ακόμη και με εκείνον όλες οι αποκαλύψεις είχαν την μορφή πειράγματος. Εγώ το αποδίδω στο ότι δεν μπορούσα ούτε εγώ η ίδια να δικαιολογήσω ορισμένες μου συμπεριφορές, θέλω, ανάγκες... πως να μιλήσω σε άλλους γι αυτά.

    Από την ημέρα που άρχισα να με ανακαλύπτω και να νιώθω αυτό που είμαι ναι μεν εξακολουθώ να νιώθω ζεστά, όμορφα οικεία και γλυκά με τις φίλες μου και τον φίλο μου αλλά ακόμη περισσότερο πιο άνετα νιώθω με άτομα που μοιράζομαι κοινές εμπειρίες, κοινά βιώματα, κοινά θέλω και ανάγκες, τώρα πλέον μπορώ να τα εξηγήσω να τα δικαιολογήσω και πολλές φορές νιώθω την ανάγκη και να τα εκφράσω σ' αυτούς και μόνο.

    Στο ευρύ περιβάλλον, στους γονείς μου και στους συγγενείς μου καθώς και στην εργασία μου πλέον κινούμαι και συμπεριφέρομαι με τέτοιο τρόπο που 1. μου Έχει Υποδείξει και 2. δεν θα Τον προσβάλλει.