Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί γίνεται όταν...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sumisa, στις 9 Ιουλίου 2008.

  1. Constan

    Constan Regular Member

    καθε σχεση στο τελος της απαιτει χρονο
    -ποσο
    -για ποιο λογο
    -με τι στοχο

    γνωριζει ο καθενας μονο για τον εαυτο του, αναλογα ποσο ειχε δωθει στην σχεση του.οποιας μορφης ηταν

    το θετικο ειναι να κραταει μονο τα ομορφα και να μην προσπαθει να βγαλει τα σπασμενα του στην επομενη.. 
     
  2. female

    female Contributor




    --- Πολλές φορές δεν είμαστε συμβατοί. Θα θέλαμε να τα πάμε καλά, αλλά δεν γίνεται. Προσπαθούμε για ένα διάστημα, αλλά παρ' όλη την καλή μας διάθεση και προσπάθεια, έχουμε εντελώς διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες. Πιθανώς και διαφορές οπτικών και κοσμοθεωριών. Οι διαφορές αυτές κάνουν τη σύγκλιση πρακτικά αδύνατη. Υποθέτω πως ισχύει και στις bd, sm, bdsm σχέσεις.


    --- Δεν μπορώ να δεχτώ πως και το υποτακτικό μέλος της σχέσης δεν έχει ουδεμία ευθύνη του εαυτού του και των επιλογών του, ούτε πως το κυρίαρχο είναι εξ' ορισμού ο απόλυτος και αλάθητος παντογνώστης των ανθρώπινων σχέσεων. Πιθανώς να χρειάζονται υποχωρήσεις και προσαρμογές που δεν συνειδητοποιήθηκαν, δεν εκφράστηκαν, ή δεν έγιναν αποδεκτές -- συνειδητά ή, το πιθανότερο, ασυνείδητα.


    --- Ποτέ δεν υπήρχε πρόθεση για σχέση, παρά μόνο για βολικό πήδημα / σέσσιον, που μετά από ένα διάστημα έχασε το ενδιαφέρον του -- βανίλλα ή bdsm, τι σημασία έχει; Ποιος είπε πως έχουμε καλές προθέσεις ντε και καλά; Ποιος είπε πως ξέρουμε τι θέλουμε ντε και καλά, ανεξαρτήτως στάτους ; Ποιος είπε πως παρά τις καλές μας προθέσεις, είμαστε, ντε και καλά, ικανοί να κάνουμε σχέση και να αναλάβουμε, αμφίπλευρα, τις ευθύνες της ; Ποιος είπε πως δεν είμαστε και καθήκια;





    Ακόμα παρατηρώ το πόσο σύντομη είναι η διάρκεια των bdsm σχέσεων κατά πλειοψηφία, όπως έδειξε και μια πρόσφατη δημοσκόπιση που έκανε η Syrah. Και μόνο στατιστικά μιλώντας, αν κάποιος θέλει να παραμείνει σε bdsm πλαίσιο σχέσεων, είναι περισσότερο πιθανό να έχει ένα... κομπολόι σχέσεων παρά μία-δύο-τρεις μακροχρόνιες.


     
  3. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Το "για πάντα" είναι πολύ μεγάλο... Δε νομίζω δυο άνθρωποι (σε οποιαδήποτε σχέση) να μπορούν να μείνουν μαζί "για πάντα". Οπότε επέρχεται ο χωρισμός αργά ή γρήγορα. Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα συμφωνήσουν και οι δύο.
    Ναι, θα υπάρξει πόνος. Ναι, θα χυθούν δάκρυα. Ίσως η θλίψη να πάρει μεγάλη έκταση. Αργά ή γρήγορα όμως, και οι δυο θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να κοιτάξουν μπροστά. There is life, even after a broken heart, όπως είπαν και οι White Lion.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    female,"εγραψες",ως συνηθως αλλωστε.Προσυπογραφω .
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τόσο απλά.

    Δεν επικροτώ κατηγορίες από τυχών κοκκινοσκουφίτσες που βαφτίζουν κακό λύκο όποιον δεν έπαιξε με τους δικούς τους όρους ή προσδοκίες. Ούτε αυθαιρετες κατηγορίες προς κάθε Κυρίαρχο υποθέτωντας πως είναι κυρίαρχος ή άχρηστος που τόλμησε να διαλύσει μια σχέση. Σε μια οποιαδήποτε σχέση έχουν ευθύνες και οι δύο. Άλλο ο έλεγχος και άλλο η ευθύνη, άσχετα αν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρνει ο καπετάνιος και όχι ο μούτσος - όπως είπε κάποτε και Ο MasterJp- δεν είναι ο μούτσος άμοιρος ευθυνών.
    Και επαναλαμβανόμενα λάθη του μούτσου, ασυμβατότητα, βαρεμάρα κ.τ.λ. μπορούν να αφαιρέσουν την όποια διάθεση του καπετάνιου να οδηγήσει ο πλοίο οπουδήποτε. Όπως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.

    κι όταν κάτι τέτοιο συμβεί
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Καλά τα λέει η lara[E-p]. Πολλά εξαρτώνται από την Κοκκινοσκουφίτσα. 

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    οι χωρισμοί είναι μικροί θάνατοι...
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Τί γίνεται όταν...

    και βγαλε...
     
  9. skia

    skia Contributor

    Βεβαίως, θα πρέπει να εξηγηθεί για ποιούς λόγους το αποφάσισε, ώστε η υ να ξέρει. Είναι δύσκολο αλλά όλα εγκεφαλικά είναι. Κάνουν το κύκλο τους και περνούν. Εδώ βλέπουμε σχέσεις χρόνων και διαλύονται.
    Οπότε , απλά προχωράς....Μία εμπειρία ήταν. Διαλέγεις αν ήταν θετικά ή αρνητικά αυτά που αποκόμισες και πας για τα καλύτερα πια....
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εμμένω στην πρώτη μου απάντηση που αφορά την αντιμετώπιση ενός τέτοιου dumping, αναίτιου, άτσαλου και ανεύθυνου.

    Παρόλα αυτά, θα ήθελα να απαντήσω στους προλαλήσαντες περί παροδικότητας των σχέσεων, ότι, κατά την άποψή μου, μια έντονη σχέση D/s δεν σβήνει ποτέ. Ο ένας χαράζει τον εαυτό του μέσα στον άλλον. Για πάντα.
     
  11. dominastella

    dominastella Regular Member

    μπραβο ρε δορα καλα τα λεσ πιοσ μαλακασ θα ηταν ετσι σκεθου λογου χαρη η μαρια εμενα μετα απο τοσα να με αφησει ποσ θα αντεξο μια και η εξαρτηση μου ειναι τρελη και να θελο ρε παιδι μου να γραψο σε αλλο νημα παλι μαζι τησ ασχολουμαι αυτο ειναι εξαρτηση πεσ μου αν με αφησει δεν θα ειναι σαδισμοα δεν θα ειναι σαν πατημα με γοβα στο κορμι του μεγαποδολαγνου τελικα καθε αφεντρα απο μια μαρια τη βρισκει
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014