Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί σας απωθεί στον σύντροφό σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Ιανουαρίου 2009.

1. Mystic

Mystic New Member

... να είναι... vanilla...  

2. memistress

memistress Regular Member

το να τα κανει ολα τοσο απιστευτα ευκολα..Να μην ασχολειται με την ουσια των πραγματων κ να ασχολειται με επιφανειακα πραγματα...βασικα πιστευω πωσ ειναι θεμα χαρακτιρων η επιβιωση μιασ σχεσισ κατι το εντελωσ ανεξαρτητο με το παθοσ κ τον ερωτα τα οποιοα μπορουν να αναπτυχθουν αναμεσα σε 2 ατομα...

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Τί σας απωθεί στον σύντροφό σας;

Το πρώτο και το δεύτερο, είναι και τα δύο κακά; Γιατί δεν κατάλαβα...  

Α, και το πληκτράκι πάνω ακριβώς και λίγο προς τ' αριστερά από το κανονικό "σ", είναι το τελικό "ς"...  

4. memistress

memistress Regular Member

κ εγω αν καταλαβω το οτι προσπαθει να παρει τον ελεγχο ξενερωνω τελειως!!! 

5. fivos

fivos Regular Member

Ελπιζω να μην εχεις δικιο !!! Εγω νομιζω οτι εξ αρχης δεν κοιταμε πραγματικα πως και ποιος ειναι πραγματικα ο αλλος.

6. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

είμαι πολύ ευαίσθητος στις φυσικές μυρωδιές....

7. engelsblood

engelsblood Regular Member

Καλά στν εποχή μας είναι απαράδεκτο να υπάρχουν ατομα τσακωμενα με τ μπανιέρα τους...  

8. pistos

pistos New Member

Με ξενερώνει η μη τήρηση των υποσχέσεων της

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εκτος απο την γκρινια που εχω αναφερει πριν , ενα αλλο σοβαρο εμποδιο θα ηταν η παραπανω απο οσο πρεπει , συζητηση , για τα προσωπικα μας ...
    Με εκνευριζει αφανταστα να μιλαει για ελατωματα μου ή να εχει κατεβασμενα μουτρα μπροστα σε κοσμο ...
    Δυστυχως μονο μια γνωρισα που ο χαρακτηρας της και η συμπεριφορα της στον θεμα αυτο ηταν οπως την ηθελα ....
    Δεν θα ξεχασω καποτε που τρωγαμε σε ενα τραπεζι σε ταβερνα με φιλους και της προσφεραν τσιγαρο και το πηρε ... πρωτα απο ολα απαγορευω στις σχεσεις μου να καπνιζουν .. και επειτα να το παρει απο αλλον ηταν ανηκουστη προσβολη ... εφαγε μια τοσο δυνατη κλωτσια στο καλαμι που εκανε 10εκ μελανια .... και αυτο θα της το παραδεχομαι .. παραολο που την εφαγε δυνατη και ισα που κρατηθηκε να μην δακρυσει απο τον πονο , δεν καταλαβε κανεις τιποτα ... οταν μετα απο 1 ωρα φυγαμε , ξεσπασε σε λυγμους μεσα στο αυτοκινητο διοτι ημουν πολυ σκληρος μαζι της αν και ειχε καταλαβει ποσο λαθος ειχε πραξει ... ομως την παραδεχομαι πως δεν εδωσε σε κανενα το δικαιωμα να με κρινει .. τετοιες γυναικες σπανιζουν ... αν ειχα μεινει Αθηνα ισως να μην ειχαμε χωρισει ....

10. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Το ότι ενώ ξέρει τις ''προτιμήσεις'' μου τις ξεχνάει γρήγορα και πρέπει να τις ξαναθυμίζω εγώ.Και νίωθω σαν ζητιάνος...

11. pancyber

pancyber Regular Member

Μου έχουν τύχει πολλά κουλά. Είμαι γενικά ανεκτικός και easy-going αλλά το χειρότερο που συνάντησα ποτέ μου είναι η κοπέλα μου να ροχαλίζει πιο πολύ από εμένα...

12. dfairy

dfairy Regular Member

Απάντηση: Re: Τί σας απωθεί στον σύντροφό σας;

χαχαχαχα
    (no offence για το γελιο)