Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταινίες/σειρές που είδα και δεν προτείνω & γιατί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Stilvi, στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

1. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Με τι ταυτίστηκες;

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Με την αισθητική, τα χρώματα, the spark και με την Τζεσι σαν χαρακτήρα.

Λοβντ ιτ βασικά.

3. Stilvi

Τα χρώματα ήταν ωραία αυτό στο δίνω! Αλλά για μένα η ταινία ήταν κενή νοήματος.

Η πρωταγωνίστρια δεν είχε τίποτα το ανθρώπινο σαν χαρακτηριστικό το οποίο επικρατεί γενικά στις ταινίες και -προσωπική πάντα άποψη εκφέρω- εμένα με απωθεί με το τα ταυτιστώ με τέτοιους χαρακτήρες. Το μόνο ανθρώπινο, αν θες, συναίσθημα το εισέπραξα από τα 2 μοντέλα τα οποία την ζήλευαν.

Μπορεί η απουσία του ανθρώπινου στοιχείου να ήταν εσκεμμένη διότι μπορεί να πρόσωπα του έργου να εκπροσωπούσαν έννοιες ή γουατέβερ αλλά η ταινία είναι από τα κλασσικά παραδείγματα του anything goes. Δεν σου λέει τίποτα, δεν παίρνει θέση για τίποτα και ο καθένας είναι ελεύθερος να την ερνηνεύσει όπως θέλει.

Στο τέλος της γραφής οποιαδήποτε καλλιτεχνική έκφραση υπόκεινται στην ματιά εκείνου που την βλέπει, ειδικά έργα τα οποιά εμφανίζονται τόσο άνοιχτα (ή για μένα κενά) νοήματος όπως το Neon Demon.

Και πάλι εκφράζω προσωπική άποψη   σε ευχαριστώ για τα σχόλια  

4. ἀστράρχη

Κάποιος μου έμαθε, να μην ψάχνω πάντα νόημα στην υπόθεση. Να νοιώθω το νόημα των εικόνων, των χρωμάτων, του ηχου και της μεταξύ τους σύνδεσης.

Όπως είπα και πάνω, εγώ απλά ταυτίστηκα και είδα εικόνες που εκφραζουν το ποια είμαι εγώ αισθητικά. Αυτό.

Δεν στο είπα για να ακυρώσω αυτά που εσυ είδες. Δεν είμαστε ίδιες. Ούτε έχουμε την ίδια αισθητική.

Εσένα μπορεί να μην σου είπε τίποτα, εμενα μου είπε. Αυτό επιτυγχάνεται μονο αν δεν σου δώσει η ταινία, μασημένη υπόθεση και δράση. Και αυτο είναι κάτι σημαντικό, για τις ταινίες που θέλω εγώ να βλέπω, πάντα.

What does it feel like to walk into a room and like in middle Winter you are the sun.
    It's everything.

5. Stilvi

Δεκτόν! Τότε θα σου πρότεινα (εάν δεν την έχεις ήδη) να δεις την ταινία "Θάνατος στην Βενετία" δεν έχει τόσα χρώματα αλλά είναι ο υπέρτατος ήμνος στην νεότητα και την ομορφιά.

6. ἀστράρχη

Μόλις τελειωσω αυτές που έχω πει να δω. Θα τη δω.  

7. Stilvi

Περιμένω απόψεις τότε!  

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μάπα... το σόκινγκ που το είδες?

9. Stilvi

Προσπάθησε να σοκάρει αλλά εμείς δε μασάμε!

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Η ξενέρα η ίδια...

11. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Έχω καυλώσει απ'τα τρειλερ που βαλατε θα το δω κι εγώ αν και νομίζω οτι θα μου αρέσει σιγουρα :Ρ

12. Stilvi

Γιατί ρε Keanu με πλήγωσες έτσι; Εγώ σ'αγαπήσα!